Левски-безумно подпиран!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Левски-безумно подпиран!!!
Има! Както страничният на Левски-Литекс не видя играта с глава на оранжев, което автоматично значи засада! Между другото страничният днес пусна еднометрова засада за атака на ЧМ ( а именно спорната за игра на Пламен извън пеналта с ръка). Голът на Левски е абсолютна засада, а в началото на второто имаме само за три минути 2 (две) нарушения на зелени за директен червен картон, игра с бутони напред в опорен крак! И двете са на играчи, които са с жълт картон! Тишина, както и за безумния суплекс в края на мача... реално погледнато, за Левски щеше да е по-добре да не бъде признат гола, но другите неща да се свирят, както се полага. С какво е подпрян Левски, че и безумно при това, нещо не ми е ясно??? За наглостта да лягаш за ножица, да ритнеш син играч и след това да се търкаляш две минути( интересно как нито една синя линейка нямаше, а поне 5 зелени), е отделен въпрос. С какво щеше да се промени играта, ако си беше останало 1-0? Същото лежане и безумни фалове! Още първото трябваше ЧМ да е с десет човека. Пишете си с гъза, колкото приказка да става!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
-
- Контакти:
Следя футбола от началото на 70-те години.Повярвайте ми.Левски София е най-подкрепяният отбор от съдии,правителства,ръководства и от всяка обществена организация.Това е отбора на всяка власт.Защото е най-популярният отбор в столицата.Правилно или не е въпрос на всеки на всеки фен да си определи.Но това е отбора мразен от всички останали фенове.Ако не си фен на Левски или ЦСКА ги мразиш.Поне в Пловдив.Или в цяла България.Само Ботев Пловдив.
Пичове ,че е засада ,засадае та нема каде .Но ако погледнете обектижно ми се струва,че същата не бе отсъдена от същия рефер през второто полувреме ,когато пък гонзо имаше претенции за гоненето на Илиев.А дуспата бе 100 процентова и ако някой кайе че не е тои е лажец.
Днеска във Варна гледахме пародия на футбол и съдииство. Това , го няма никъде по света.
-
- Контакти:
Сега чакам да чуя как ревльото Тити Папазов ще реве в буквален и преносен смисъл срещу съдията-да ама не, защото не му отърва. Но когато е против интересите на Левски е пръв ревльо по всички медии и най-вече в синия ГОНГ, които не пропускат да отразят всяка проява, която е против Левски и амбициите им за титла. Хайде Титииииии-ревииииииииииии, да .ба м... тиииииии!
Кучетата си лаят, орлите си летят.
- bilyaletdinov
- Контакти:
шивача написа:във футбола няма "ако". Щото и те могат да кажат, че "ако" не бяхте вкарали от засада, отивахте на резултат.
Е, и аз ще ти кажа, че ако не беше Перуката отивахте във В, ама...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:шивача написа:във футбола няма "ако". Щото и те могат да кажат, че "ако" не бяхте вкарали от засада, отивахте на резултат.
Е, и аз ще ти кажа, че ако не беше Перуката отивахте във В, ама...
Нали това обяснявам, че във футбола няма ако. Иначе, ако мръсната турска сган не беше ни поробила, нямаше да има и помаци с рязани чефтаци. Ама, ако...
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Че те са подпирани от 45-а година, вие чак сега го разбрахте...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- blue magic
- Контакти:
Само безумен чорбар може да стартира такава безумна статия. При положение, че ЛЕВСКИ бе ощетен с недадена 1000% дузпа и 2 червени картона. И това, че не бе свирена засада при нашия гол отново е удар по нашата репутация.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- Синьо сърце
- Контакти:
шивача написа:Нали това обяснявам, че във футбола няма ако. Иначе, ако мръсната турска сган не беше ни поробила, нямаше да има и помаци с рязани чефтаци. Ама, ако...
Ха! Ми да я бяхме били мръсната турска сган, а не да капитулираме... А кой изгони въпросната от България, че ми е къса паметта? Да не са хамериканците или хангличаните? Или френци , хиталианци? А, някви цървули били, някви мужици и посрани селендури, дето си бършат гъза с боров клон и се къпят през ден, за разлика от нас, дето си викаме: Честита баня!
Жалко...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!