Ludogorski_Fen написа:
По чист съм от теб, 100%.
Да.Мозъкът ти е като чисто бял лист .
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Ludogorski_Fen написа:
По чист съм от теб, 100%.
Ludogorski_Fen написа:ФК Левски да се научи да играе футбол, и чак след това става шампион. Това което играете в момента не е футбол. Sorry.
Teo написа:фифи перото написа:Левски ще е шампион!
Проблем?![]()
проблема е че няма да мога да понеса толкоз бутан отбор да стане шампион, разбирам че идва годишнина, но не е това начина...
terata написа:Ludogorski_Fen написа:terata написа:Ludogorski_Fen написа:
Как не те е срам? Точно вас ви бутата доста безочливо. За гола от 2 метра засада, нещо да кажеш? Не вярвам да си толкова заблуден.
Бегай от тук бе "фен". Лудогорски резак тръгнал да реве за съдийствоЯ изчезвай оттук бе помак, че ставаш смешен!
Чист християнин съм. Смешен си. Просто истината боли.
Боли я майката, когато е израждала подобен изрод като теб - пазарджишко-американски фен на Лудогорец!
LSFC 1914 написа:Ludogorski_Fen написа:ФК Левски да се научи да играе футбол, и чак след това става шампион. Това което играете в момента не е футбол. Sorry.
А вие какъв футбол играете бе резаци? Я кажи? Футбола ви е с купените мачове. А ти и другите ви измислени фенчета на този изкуствен отбор къде бяхте преди 3 години? Защо тогава не ви чувахме? Я да се махне Домусчиев (няма кой да ви купува мачовете тогава) и ще видиш А група през крив макарон.
Ludogorski_Fen написа:LSFC 1914 написа:Ludogorski_Fen написа:ФК Левски да се научи да играе футбол, и чак след това става шампион. Това което играете в момента не е футбол. Sorry.
А вие какъв футбол играете бе резаци? Я кажи? Футбола ви е с купените мачове. А ти и другите ви измислени фенчета на този изкуствен отбор къде бяхте преди 3 години? Защо тогава не ви чувахме? Я да се махне Домусчиев (няма кой да ви купува мачовете тогава) и ще видиш А група през крив макарон.
По добър футбол играем от вас, в това съм сигурен. Вие не сте и за тройката.
фифи перото написа:автора да си зададе първо въпросът, как да стане умен.
1Neutralen написа:Даам, Левски са доста слаби в момента. По мое мнение, Лудогорец има повече футболни аргоменти за шампионска титла. Още утре си взимаме мача, и правим разликата на 5 точки!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта