Обяви ли Северна Корея война?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Обяви ли Северна Корея война?

Мнениеот vaskonti » 30 мар 2013 20:32

Biris Norte написа:
vaskonti написа:
Значи според теб излиза, че Русия също има интерес да се предизвика глобален конфликт, защото как иначе би станала първа в света?

Ясно провокираш дискусия ! Да те питам - Путин кадър на КГБ ли е или на ЦРУ :mrgreen: ? Ясно е, че трезво мислещи хора няма да поискат глобален конфликт ! Но е ясно ,че руската армия се превъоръжава с най-модерни технологии така ,че старите трябва да отидат някъде КНДР -например в България няма да са :mrgreen: ! Така ,че "няма вечни приятели и неприятели има вечни интереси"- В случая Русия трябва да пази военните си пазари там е парата ;) !

Ти току що не потвърди ли тезата ми, че и Русия има интерес от глобален конфликт, тоест имат общ интерес със САЩ? Съответно как точно ги виждаш Русия да се опълчат на САЩ?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 30 мар 2013 20:42

za nas e toj religiq написа:Не мога да схвана какво сте за ахкали толкова по тая Америка ? Значи изявлението на корейците е провокация , а ученията до конфликтната зона не са ? Политиката на С. Корея може да е малоумна , смешна , крайна и каквото се сетите още , но не и поклоническа ! За разлика от нас и половината свят , не са готови да се наведат и сами да си бръкнат отзад , за да угодят на някой !!! Всичко това се свежда до една думичка - ЧЕСТ , (която явно повечето от вас нямат) въпреки че плащат прекалено жестока цена за нея !!! Викторчо , ако ти имаш спор с комшията , викаш някой да го пребиете заедно ли ? Мисля че тази политика на хамериканците почна да омръзва на целия свят , едва ли точно С. Корея ще е държавата която ще промени нещо , но почти съм убеден че няма да продължи още дълго !

Много елементарно разсъждаваш, пич. И недей да говориш празни приказки за някаква си чест, няма никаква чест в това да ядеш корени и да биеш чело в пода пред статуята на Вожда и никой да не ти позволява и да си помислиш за друг начин на живот. ;) И понеже си ме питал нещо, ще ти отговоря. П. Приемаме, че аз съм човек, който произвежда последен модел коли, телефони и техника, давам много работни места, имам охолен и висок стандарт на живот и много хора искат да работят за мен. Същевременно имам съсед, който е някакъв озлобен бедняк и гащник, който живее в мизерна порутена къща, храни се с остатъци от храната ми, изолиран е от целия квартал, който ми завижда за стандарта, мрази ме, непрекъснато си купува оръжия и ги демонстрира, заплашва как ще убие мен, как ще отвлече децата ми, как ще ми изпепели къщата ;) Ами при това положение естествено, че ще извикам кварталния полицай или ще си наема охрана. ;) Ако си достатъчно умен, ще ме разбереш. Ако не си - не мога да ти помогна. :mrgreen:
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 30 мар 2013 20:46, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 30 мар 2013 20:46

vaskonti написа:
Ти току що не потвърди ли тезата ми, че и Русия има интерес от глобален конфликт, тоест имат общ интерес със САЩ? Съответно как точно ги виждаш Русия да се опълчат на САЩ?

Напротив не си прочел какво съм написал а то е ,че русите нямат интерес от глобален конфликт ! Русия има интерес от дрънкане на оръжие и"локални" войни в това се корени и разликата в мненията ни ! Русия ще играе балансьор и в даден момент ще защити КНДР това е ясно за децата :lol: !
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 30 мар 2013 20:50

Biris Norte написа:
dunavfc написа:
Сам се цитираш,май обърка профилите ?

Цитирал съм се за да види позицията ми относно Северна Корея! И все пак си мисля ,че ти и викторчо сте един профил този капан ме убеди даже :mrgreen: !

Ех бе, истински другар, все конспирации и заговори в празната му тиква :lol: :lol: :lol: И аз признавам - с Дунав сме едно и също лице, хвана ни :mrgreen: За съжаление обаче това няма да помогне особено и да повиши почти нулевите мисловни процеси в това, което ти е между ушите :(
Изображение

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 30 мар 2013 20:52

Viktor4o_Rs написа:
Много елементарно разсъждаваш, пич. И недей да говориш празни приказки за някаква си чест, няма никаква чест в това да ядеш корени и да биеш чело в пода пред статуята на Вожда и никой да не ти позволява и да си помислиш за друг начин на живот. ;) И понеже си ме питал нещо, ще ти отговоря. П. Приемаме, че аз съм човек, който произвежда последен модел коли, телефони и техника, давам много работни места, имам охолен и висок стандарт на живот и много хора искат да работят за мен. Същевременно имам съсед, който е някакъв озлобен бедняк и гащник, който живее в мизерна порутена къща, храни се с остатъци от храната ми, изолиран е от целия квартал, който ми завижда за стандарта, мрази ме, непрекъснато си купува оръжия и ги демонстрира, заплашва как ще убие мен, как ще отвлече децата ми, как ще ми изпепели къщата ;) Ами при това положение естествено, че ще извикам кварталния полицай или ще си наема охрана. ;) Ако си достатъчно умен, ще ме разбереш. Ако не си - не мога да ти помогна. :mrgreen:

Само това ли измисли ? Много глупаво ? А като си толкова богат защо ще мразиш ти бедните ?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 30 мар 2013 21:00

Иначе няколко елементарни реторични въпроса веднага оборват и правят за смях празните чугунени глави на феновете на прасето Ким.

1. Колко човека познавате, които са емигрирали в Северна Корея ?
2. Колко човека познавате, които действително искат да идат да живеят в Северна Корея ?
3. Колко уреди и технологии, които ползвате в ежедневието си, са севернокорейски ?

Хайде сега си задайте и същите въпроси, ама сменете "Северна Корея" с "Южна Корея" или "САЩ" :lol: :lol: :lol: Пак казвам - никой никого не е спрял да тръгне към Пхенян. Интересно защо обаче, в Северна Корея не пускат хората навън и не отварят границите си, какво ви е обяснението, господа Кимчовци ? :mrgreen: Щом е толкова хубаво, от какво се притесняват, би трябвало всеки да иска да живее там, нЪл тЪй ? :lol: :lol: :lol: Хайде, чакам коя червена ушанка ще ме смае с тъпотата си и неадекватния си отговор, фенчето на Севиля е моят фаворит, признавам :lol:
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 мар 2013 21:03

Biris Norte написа:
vaskonti написа:

Напротив не си прочел какво съм написал а то е ,че русите нямат интерес от глобален конфликт ! Русия има интерес от дрънкане на оръжие и"локални" войни в това се корени и разликата в мненията ни ! Русия ще играе балансьор и в даден момент ще защити КНДР това е ясно за децата :lol: !

Ами САЩ не водят ли също само локални войни? А в колко от тези локални войни противниците на САЩ не са били въоръжавани почти изцяло от Русия? Виетнам ли? Афганистан ли? Ирак ли? Египет ли? Очевидно е, че във всеки по-сериозен конфликт по света Русия е замесена чрез своята оръжейна индустрия. Тоест, САЩ си стимулират своята оръжейна индустрия като провокират войни, а Русия прави същото като въоръжава противниците на САЩ. И в тая връзка какъв е кяра на Русия да контролира САЩ да не започват военни действия където и да било по света?
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 мар 2013 22:36

Viktor4o_Rs написа:Иначе няколко елементарни реторични въпроса веднага оборват и правят за смях празните чугунени глави на феновете на прасето Ким.

1. Колко човека познавате, които са емигрирали в Северна Корея ?
2. Колко човека познавате, които действително искат да идат да живеят в Северна Корея ?
3. Колко уреди и технологии, които ползвате в ежедневието си, са севернокорейски ?

Хайде сега си задайте и същите въпроси, ама сменете "Северна Корея" с "Южна Корея" или "САЩ" :lol: :lol: :lol: Пак казвам - никой никого не е спрял да тръгне към Пхенян. Интересно защо обаче, в Северна Корея не пускат хората навън и не отварят границите си, какво ви е обяснението, господа Кимчовци ? :mrgreen: Щом е толкова хубаво, от какво се притесняват, би трябвало всеки да иска да живее там, нЪл тЪй ? :lol: :lol: :lol: Хайде, чакам коя червена ушанка ще ме смае с тъпотата си и неадекватния си отговор, фенчето на Севиля е моят фаворит, признавам :lol:

Ще си останеш с чакането, празноглавите шумкари си нямат и на идея как да ти отговорят.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 30 мар 2013 23:00

[quote="vaskonti
Ами САЩ не водят ли също само локални войни? А в колко от тези локални войни противниците на САЩ не са били въоръжавани почти изцяло от Русия? Виетнам ли? Афганистан ли? Ирак ли? Египет ли? Очевидно е, че във всеки по-сериозен конфликт по света Русия е замесена чрез своята оръжейна индустрия. Тоест, САЩ си стимулират своята оръжейна индустрия като провокират войни, а Русия прави същото като въоръжава противниците на САЩ. И в тая връзка какъв е кяра на Русия да контролира САЩ да не започват военни действия където и да било по света?[/quote]

Ти разбра ли какво си написал? Защото даваш тези а после си противоречиш сам ! Не мога да ти помогна !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 мар 2013 11:49

Biris Norte написа:Ти разбра ли какво си написал? Защото даваш тези а после си противоречиш сам ! Не мога да ти помогна !

:lol:
Аз ли си противореча? Не си ли ти тоя, дето обяснява как Русия щели да се противопоставят на САЩ и как били гарант срещу американските рептили? :shock:

Първо на себе си трябва да помогнеш, чак след това се грижи за другите.... :|
[/center]

Върни се в “Свободна зона”