Черно Море - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Re: Черно Море - Левски

Мнениеот OOP » 30 мар 2013 19:23

Изключително слаб Левски. Особено второто полувреме нямахме удар във вратата на моряцие.....Какво значение има имало ли е дузпа нямало ли?!? Само се излагаме. Не трябва да разчитаме на дузпи в последната минута, а още от началото да натикваме противника в неговата половина и да ги мачкаме по целия терен........Това беше последния мач на Левски на който ходя. Дори на феновете днес на мача им писна и от 1000 човека викаха 50 а останалите псуваха........Такива примадони като М. Василев, Старокин, Прохазка, Рамос..........то май целия отбор трябва да изброя без Пл. Илиев и Гари.....Карвальо днес бе неузнаваем.......и стига с тези оправдания терена бил такъв съдията не свирил......Левски е много слаб в момента :oops: :oops: :oops:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 30 мар 2013 19:23

Боримиров:
„Ще разберем утре какво означава тази точка....."

Дали е поглеждал класирането ?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 мар 2013 19:39

А най-нтересното е че след мача Ил.Илиев каза че бил доволен от играта на отбора. Бил вдигнал отбора
и играли добре но не изиграли по най-правилния начин атаките си !!!
:roll: :roll: :roll:
Тоя човек кой мач е гледал?
Аз по-слаб мач с участието на Левски не съм гледал, даже с/у Литекс и Монтана играха по-добре.
Второто полувреме ужасно слаби а уж трябва да взимат 3 т., ако не бяха изравнили толкова бързо губеха мача.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 30 мар 2013 19:48

Винаги съм апелирал пишещите да си свалят очилата , независимо с какъв цвят са те . Поредното слабо съдийство . Изравнителния гол за Левски бе след 1000% засада , както и не отсъдената в края на мача дузпа . Друг е въпроса защо скандалите със съдиите по правило са след мачове на тоя отбор. Левски не играе нищо и не зная на каква база са шампионските им амбиции . Преди време писах , че Илиан е измислен треньор , за което отнесох много критики . Оказа се , че и Гонзи е по добър от него . Взимайте си го обратно ! ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 мар 2013 19:53

Old_death написа:Преди време писах , че Илиан е измислен треньор , за което отнесох много критики . Оказа се , че и Гонзи е по добър от него . Взимайте си го обратно ! ;)

А, не, благодарим. :lol:

Едвам се отървахме от него ... Сега ще се чудим как да се отървем от него-подобен "специалист". ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 30 мар 2013 20:03

Old_death написа:Винаги съм апелирал пишещите да си свалят очилата , независимо с какъв цвят са те . Поредното слабо съдийство . Изравнителния гол за Левски бе след 1000% засада , както и не отсъдената в края на мача дузпа . Друг е въпроса защо скандалите със съдиите по правило са след мачове на тоя отбор. Левски не играе нищо и не зная на каква база са шампионските им амбиции . Преди време писах , че Илиан е измислен треньор , за което отнесох много критики . Оказа се , че и Гонзи е по добър от него . Взимайте си го обратно ! ;)

Вашите големи треньори колко победи са печелили във Варна последните години? :o

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 30 мар 2013 20:08

Толкова смешна "игра", а продължават да се дискутират дузпи и разни такива. Чакай, батенце, ние не сме Миньоро, за да го правим това.... или се превръщаме ?!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 30 мар 2013 20:19

Не става и не става :) Оставки - приети-неприети, нови спортни директори, изгонени футболисти и нищо в крайна сметка. Пълна дърварщина :)
Много смешен отбор имаме, даже няма да ми е сладко, ако станем шампиони. Толкова липса на класа, липса на някакъв стил и игрово подреждане на терена не бях виждал от много време. С Дембеле или не, за последно Левски изглеждаше като можещ отбор при Ясен Петров. Умните глави в Левски да кажат, защо го махнаха за да сложат Гонзо и да се почне с вървежа по наклонената повърхност.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 30 мар 2013 20:24

Може да съм го изпуснал, но някой от червените извини ли се, защото преди да почне сезона, казваха, че едва ли не първите 4 мача на Левски са сигурни, защото треньорите са сини? Та какво стана, още ли държите на това или ще сменяме директивата?
Image

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 мар 2013 20:26

Още ли не са подали оставки Илиан, Тонев и всякакви треньори, ръководители, скаути и не знам какви? :? Голяма наглост, нямам думи...

А както не е отсъдена засада, така не е отсъдена и чиста дузпа, така че няма смисъл от приказки за подпирания, ощетявания и подобни.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”