Обяви ли Северна Корея война?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Re: Обяви ли Северна Корея война?

Мнениеот Biris Norte » 30 мар 2013 18:27

dunavfc написа:
Сам се цитираш,май обърка профилите ?

Цитирал съм се за да види позицията ми относно Северна Корея! И все пак си мисля ,че ти и викторчо сте един профил този капан ме убеди даже :mrgreen: !
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 мар 2013 18:29

Biris Norte написа:
dunavfc написа:
Сам се цитираш,май обърка профилите ?

Цитирал съм се за да види позицията ми относно Северна Корея! И все пак си мисля ,че ти и викторчо сте един профил този капан ме убеди даже :mrgreen: !

Ах ти с твоите капани,каква си хитруша...Как се хванах,язък ! Иначе си прав,няма какво да го крия повече,аз и виктор-рс сме един и същ човек :(

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 30 мар 2013 18:32

vaskonti написа:
Biris Norte написа:
vaskonti написа:
Ти смяташ, че Русия и САЩ са противници и нямат общи интереси, така ли?

Не аз смятам ,че имат някой общи интереси, но не са и съюзници ,ако ти смяташ значи си в грешка :mrgreen: !

Не са съюзници, но в никакъв случай не са врагове - напротив. Добави и Китай в тази компания. Всичко е пари, приятелю, трябва да си бая наивен за да мислиш, че Русия и САЩ ще си скочат в днешно време. Или пък че едните били рептили, а другите прекрасни горски елфи и пример на доброто. Пълни глупости! Това са двете страни на една и съща монета!

Темата е необятна само ще ти кажа ,че не си прав !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 мар 2013 18:37

Biris Norte написа:
vaskonti написа:Не са съюзници, но в никакъв случай не са врагове - напротив. Добави и Китай в тази компания. Всичко е пари, приятелю, трябва да си бая наивен за да мислиш, че Русия и САЩ ще си скочат в днешно време. Или пък че едните били рептили, а другите прекрасни горски елфи и пример на доброто. Пълни глупости! Това са двете страни на една и съща монета!

Темата е необятна само ще ти кажа ,че не си прав !

Мда, бях забравил, че във форума има хора, които са наясно със световната конспирация и знаят отлично как всъщност седят нещата... :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 30 мар 2013 18:43

vaskonti написа:
Biris Norte написа:
vaskonti написа:
Ти смяташ, че Русия и САЩ са противници и нямат общи интереси, така ли?

Не аз смятам ,че имат някой общи интереси, но не са и съюзници ,ако ти смяташ значи си в грешка :mrgreen: !

Не са съюзници, но в никакъв случай не са врагове - напротив. Добави и Китай в тази компания. Всичко е пари, приятелю, трябва да си бая наивен за да мислиш, че Русия и САЩ ще си скочат в днешно време. Или пък че едните били рептили, а другите прекрасни горски елфи и пример на доброто. Пълни глупости! Това са двете страни на една и съща монета!

Съгласен съм че са двете страни на едната монета , ама приятели никога :) Няма как при положение че винаги са се борили за едно и също нещо ВЛАСТ ! И как точно мислиш Русия и Китай ще си траят и ще позволят Америка да им вземе пазара на С. Корея ? Кажи ми поне една причина , поради която да застанат на страната на Америка или поне да не се месят ???

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 30 мар 2013 18:52

vaskonti написа:
Мда, бях забравил, че във форума има хора, които са наясно със световната конспирация и знаят отлично как всъщност седят нещата... :|

Нали се сещаш, че няма две първи места в света :lol: ? И ако единия е първи на другия няма да му отива второто място!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 мар 2013 19:04

za nas e toj religiq написа:Съгласен съм че са двете страни на едната монета , ама приятели никога :) Няма как при положение че винаги са се борили за едно и също нещо ВЛАСТ ! И как точно мислиш Русия и Китай ще си траят и ще позволят Америка да им вземе пазара на С. Корея ? Кажи ми поне една причина , поради която да застанат на страната на Америка или поне да не се месят ???

Абе какви приятели, какви врагове...в политиката това са просто едни думи, лишени от съдържание.
Как мислиш, каква позиция ще заеме Русия ако КНДР прати ядрени тенекета на юг, в Япония, на Хаваи, към Лос Анжелис и по още няколко подобни цели? Дали пък ще защитят корейците :?:
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 мар 2013 19:10

Biris Norte написа:
vaskonti написа:

Нали се сещаш, че няма две първи места в света :lol: ? И ако единия е първи на другия няма да му отива второто място!

Значи според теб излиза, че Русия също има интерес да се предизвика глобален конфликт, защото как иначе би станала първа в света?
[/center]

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 30 мар 2013 20:13

vaskonti написа:
Значи според теб излиза, че Русия също има интерес да се предизвика глобален конфликт, защото как иначе би станала първа в света?

Ясно провокираш дискусия ! Да те питам - Путин кадър на КГБ ли е или на ЦРУ :mrgreen: ? Ясно е, че трезво мислещи хора няма да поискат глобален конфликт ! Но е ясно ,че руската армия се превъоръжава с най-модерни технологии така ,че старите трябва да отидат някъде КНДР -например в България няма да са :mrgreen: ! Така ,че "няма вечни приятели и неприятели има вечни интереси"- В случая Русия трябва да пази военните си пазари там е парата ;) !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 мар 2013 20:26

Biris Norte написа:Ясно е, че трезво мислещи хора няма да поискат глобален конфликт ! Но е ясно ,че руската армия се превъоръжава с най-модерни технологии така ,че старите трябва да отидат някъде КНДР -например

Мне, непозна.
Никое същество с 2 грама мозък не би дало каквито и да е мощни оръжия на тия ...
Това е все едно, да закараш едно шимпанзе в претъпкан мол, и да му връчиш зареден калашник, със свален предпазител.

Руските оръжия, които излизат от употреба, се продават ( някъде направо - подаряват ) ... На арабски и африкански страни.
И понеже тези, също не са особено кротки, им се предоставят оръжия, които не са за масово поразяване. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Свободна зона”