dunavfc написа:
Сам се цитираш,май обърка профилите ?
Цитирал съм се за да види позицията ми относно Северна Корея! И все пак си мисля ,че ти и викторчо сте един профил този капан ме убеди даже

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dunavfc написа:
Biris Norte написа:dunavfc написа:
Цитирал съм се за да види позицията ми относно Северна Корея! И все пак си мисля ,че ти и викторчо сте един профил този капан ме убеди даже!
vaskonti написа:Biris Norte написа:vaskonti написа:Ти смяташ, че Русия и САЩ са противници и нямат общи интереси, така ли?
Не аз смятам ,че имат някой общи интереси, но не са и съюзници ,ако ти смяташ значи си в грешка!
Не са съюзници, но в никакъв случай не са врагове - напротив. Добави и Китай в тази компания. Всичко е пари, приятелю, трябва да си бая наивен за да мислиш, че Русия и САЩ ще си скочат в днешно време. Или пък че едните били рептили, а другите прекрасни горски елфи и пример на доброто. Пълни глупости! Това са двете страни на една и съща монета!
Biris Norte написа:vaskonti написа:Не са съюзници, но в никакъв случай не са врагове - напротив. Добави и Китай в тази компания. Всичко е пари, приятелю, трябва да си бая наивен за да мислиш, че Русия и САЩ ще си скочат в днешно време. Или пък че едните били рептили, а другите прекрасни горски елфи и пример на доброто. Пълни глупости! Това са двете страни на една и съща монета!
Темата е необятна само ще ти кажа ,че не си прав !
vaskonti написа:Biris Norte написа:vaskonti написа:Ти смяташ, че Русия и САЩ са противници и нямат общи интереси, така ли?
Не аз смятам ,че имат някой общи интереси, но не са и съюзници ,ако ти смяташ значи си в грешка!
Не са съюзници, но в никакъв случай не са врагове - напротив. Добави и Китай в тази компания. Всичко е пари, приятелю, трябва да си бая наивен за да мислиш, че Русия и САЩ ще си скочат в днешно време. Или пък че едните били рептили, а другите прекрасни горски елфи и пример на доброто. Пълни глупости! Това са двете страни на една и съща монета!
vaskonti написа:Мда, бях забравил, че във форума има хора, които са наясно със световната конспирация и знаят отлично как всъщност седят нещата...
za nas e toj religiq написа:Съгласен съм че са двете страни на едната монета , ама приятели никогаНяма как при положение че винаги са се борили за едно и също нещо ВЛАСТ ! И как точно мислиш Русия и Китай ще си траят и ще позволят Америка да им вземе пазара на С. Корея ? Кажи ми поне една причина , поради която да застанат на страната на Америка или поне да не се месят ???
Biris Norte написа:vaskonti написа:Мда, бях забравил, че във форума има хора, които са наясно със световната конспирация и знаят отлично как всъщност седят нещата...
Нали се сещаш, че няма две първи места в света? И ако единия е първи на другия няма да му отива второто място!
vaskonti написа:Значи според теб излиза, че Русия също има интерес да се предизвика глобален конфликт, защото как иначе би станала първа в света?
Biris Norte написа:Ясно е, че трезво мислещи хора няма да поискат глобален конфликт ! Но е ясно ,че руската армия се превъоръжава с най-модерни технологии така ,че старите трябва да отидат някъде КНДР -например
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 4 госта