Черно Море - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Черно Море - Левски

Мнениеот kartago » 30 мар 2013 18:58

Кировец написа:
No Pyro No Fun написа:Има и дузпа за Левски, но има и засада... слепи ли сте?

Това не е дузпа и съдията реагира адекватно. Евала. Бяха свикнали да бият на Тича с дузпа в края на мача. Е днес актьора в синьо от португалски произход бе много слаб...

Хайде стига писа глупости, че всички те разбраха вече! Било "нормална" практика да се прегръща нападателя в наказателното поле, пример Ювентус -Селтик, ми там да си отговаря техния съдия, тука се видя че е повече от очевадна дузпата, друг е въпроса, че съдията вече с беше оакал и направи компенсация, въпреки, че дузпата не значи 100% гол!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 мар 2013 18:59

MainEventer написа:
Кировец написа:Очите гледат, а разума не ще да възприема... Свали си сините очила.

Дори и фенове на други отбори казват, че има дузпа. Какво очила да свалям.

И щом някой казва във форума значи е така ли? Имаш си глава на раменете - виждаш ситуацията. Аз я видях също и ще отстоявам мнението си докрай. Според мен това не е нарушение за дузпа.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 мар 2013 19:00

kartago написа:
Кировец написа:

Това не е дузпа и съдията реагира адекватно. Евала. Бяха свикнали да бият на Тича с дузпа в края на мача. Е днес актьора в синьо от португалски произход бе много слаб...

Хайде стига писа глупости, че всички те разбраха вече! Било "нормална" практика да се прегръща нападателя в наказателното поле, пример Ювентус -Селтик, ми там да си отговаря техния съдия, тука се видя че е повече от очевадна дузпата, друг е въпроса, че съдията вече с беше оакал и направи компенсация, въпреки, че дузпата не значи 100% гол!

Тука се видя, че дузпа няма, а съдията спести жълт картон за симулация, след като не отсъжда наказателен удар или фаул.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 30 мар 2013 19:04

Кировец написа:
kartago написа:
Кировец написа:

Тука се видя, че дузпа няма, а съдията спести жълт картон за симулация, след като не отсъжда наказателен удар или фаул.

ООооо и жълт картон за симулация хахахахахаха .. Не,не ти ме спечели завинаги. Още с "топката в небето" :lol:
110 години любов!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 30 мар 2013 19:07

Играча на Черно Море държи Силва преди да се хвърли за странична ножица. При хвърлянето му той продължава да го държи и му пречи да осъществи какъвто и да е контакт с топката, за която той се опитва да играе. От повторението се вижда, че не е и далече от удар, така че има дузпа! Давани са дузпи за много по-смешни ситуации. Свали си "анти-Левски" очилата и прогледни!
Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 30 мар 2013 19:07

Бездарници !!!Повечето от тия посредствени ритнитопковци,нестават за футбол,камоли за Левски.За разни Илиевци и Тоневци въобще не ми се коментира.
Лошото е че положението ще става още зле!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 30 мар 2013 19:09

Единственото хубаво нещо в бездарната игра на отбора е, че най-късно лятото ще си тръгнат под ръка Тонев (който знаел как да си понесе отговорността) и Илиев. Може и Боримиров да ги придружи. Батков връща Наско и Мъри и за 100-годишнината ще се надяваме на титла, разчитайки на едно доказано дуо в Левски!
Изображение

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 30 мар 2013 19:16

Кировец написа:
MainEventer написа:
Кировец написа:Очите гледат, а разума не ще да възприема... Свали си сините очила.

Дори и фенове на други отбори казват, че има дузпа. Какво очила да свалям.

И щом някой казва във форума значи е така ли? Имаш си глава на раменете - виждаш ситуацията. Аз я видях също и ще отстоявам мнението си докрай. Според мен това не е нарушение за дузпа.

Айде стига с тези дузпи за Левски,не случайно Иванков им беше голмайстор.Ако се изкорени тази практика за дежурна дузпа за сините,ще помогне на Бг отборите.Иначе на тази нива не се игра футбол.Радвам се че Ч.М. спъна сините :arrow: желая им успех,но не и срещу нас.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 30 мар 2013 19:20

Безумно слаб мач за Левски...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 30 мар 2013 19:21

Илиан Илиев е един от най-некадърните треньори на Левски в цялата история на клуба.

Върни се в “Архив”