Черно Море - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Черно Море - Левски

Мнениеот Teo » 30 мар 2013 18:12

СИН_ИМПЕРАТОР написа:
vaskonti написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:ако Лудогорец се дъни срещу слабите тимове, а се хвърли на живот и смърт срещу Литекс и ЦСКА, ще си помисля че играят за нас ;)

Има една "малка" подробност - междувременно Левски трябва да печелят мачовете си.... :mrgreen:

Левски ще печели мачовете, не се притеснявай.Не забравяй че миналото първенство, най-слабия Левски в историята, в чудовищна криза, с треньор-бояджия ви отупа и ви спря за титлата, така че не се притеснявай.Имаме три възлови мача до края- Литекс, ЦСКА, Лудогорец...ЦСКА и Лудогорец също са слаби горе-долу колкото нас, само Литекс в момента играе по-добре...така че нищо не се знае ;)

а нали знаеш че бате ти Илиан няма един важен спечелен мач от както ви пое :?: :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 мар 2013 18:15

СИН_ИМПЕРАТОР написа:
vaskonti написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:ако Лудогорец се дъни срещу слабите тимове, а се хвърли на живот и смърт срещу Литекс и ЦСКА, ще си помисля че играят за нас ;)

Има една "малка" подробност - междувременно Левски трябва да печелят мачовете си.... :mrgreen:

Левски ще печели мачовете, не се притеснявай.Не забравяй че миналото първенство, най-слабия Левски в историята, в чудовищна криза, с треньор-бояджия ви отупа и ви спря за титлата, така че не се притеснявай.Имаме три възлови мача до края- Литекс, ЦСКА, Лудогорец...ЦСКА и Лудогорец също са слаби горе-долу колкото нас, само Литекс в момента играе по-добре...така че нищо не се знае ;)

Ама аз не съм се притеснил чак толкова :) Проблемът ви е, че ако утре Лудогорец бие, след това имат право имат минимум две грешки повече в сравнение с Левски. А интересното е, че от почти 2 години насам Лудогорец губят точки само и единствено ако и Левски губи! Така че... :mrgreen:
Миналата година не Левски, ЦСКА сам се спря за титлата в мача с Миньор.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 30 мар 2013 18:17

СИН_ИМПЕРАТОР написа:каква съдба бе- все още сме в борбата за титлата, и накрая ако с този слаб футбол станем шампиони, ще си нарежете вените от мъка :lol: ...много прибързано ни отписваш, дърпаш дявола за опашката :mrgreen:

Казах ти и по-горе, пак ти го казвам - вие ще сте 4-ти или 5-ти този сезон, а Литекс ще ви отнесат за купата като куцо пиле - домат!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 мар 2013 18:18

vaskonti написа:Ама аз не съм се притеснил чак толкова :) Проблемът ви е, че ако утре Лудогорец бие, след това имат право имат минимум две грешки повече в сравнение с Левски. А интересното е, че от почти 2 години насам Лудогорец губят точки само и единствено ако и Левски губи! Така че... :mrgreen:
Миналата година не Левски, ЦСКА сам се спря за титлата в мача с Миньор.

Мача с Лудогорец ни отряза не друг мач. От Подуене или орките загубите нямаха никакво значение. Играхме 29 кръга и всичко се решаваше в последния сблъсък, а там - греди, червен картон, малшанс...
Аз съм доволен от миналия сезон с оглед на предварителните очаквания, а бяхме без Зику, Делев и Платини.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 30 мар 2013 18:19

Слаб мач,слаб съдия и слаб Левски. Ч.М. трябваше да останат с 10 играча още първото полувреме. Манолов е олигофрен. Нашият гол от абсолютна засада и после 100% недадена дузпа за нас в края на мача. Все пак се радвам,че не я дадоха защото после щеше да бъде един рев... Съдията безобразник. Ощети и двата отбора и съсипа мача. Трябваше да спре балтиите на ония още в началото и да не признава гола ни. След това 40-50 минути гледахме нерви. За нас какво да кажа. Само Прокхазка ми хареса в този мач. Рамос доказа,че е в безобразна форма. Никаква идея в играта.Ритай топката напред и ако Вкарвальо направи нещо ще вкараме. Безумие!
110 години любов!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 30 мар 2013 18:20

Вижте какъв хубав мач става, когато единия отбор не е тръгнал на живот и смърт да печели точки (Берое-Славия). Каква огромна разлика в сравнение с касапницата от предишния мач. Ако искаме да гледаме хубав футбол, отбори практикуващи стила на "морето" трябва да завършват всеки мач с 8-9 футболисти, за да спрат да разчитат на грубостта, но къде "ташаци" в нашите рефери да го направят. :evil:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 30 мар 2013 18:23

Tony_CSKA написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:каква съдба бе- все още сме в борбата за титлата, и накрая ако с този слаб футбол станем шампиони, ще си нарежете вените от мъка :lol: ...много прибързано ни отписваш, дърпаш дявола за опашката :mrgreen:

Казах ти и по-горе, пак ти го казвам - вие ще сте 4-ти или 5-ти този сезон, а Литекс ще ви отнесат за купата като куцо пиле - домат!

Момче, време е да изтрезнееш вече.Вижда се ,че алкохолът ти вреди много. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 30 мар 2013 18:24

MainEventer написа:Със сигурност е имало хора, които са ревали срещу гола, затова трябва да се отбележи, че съдията трябваше да изгони двама футболисти на Черно Море и да отсъди абсолютна дузпа в полза на Левски в края на мача. Играта с ръка на Пл. Илиев беше в наказателното му поле.

Илиан Илиев ВЪН от Левски :!:

А нарушението на Мюлдер като последен в защита за какво беше? Играта на лилипута тръгна от наказателното, но продължи и извън него. Пиши си 3 точки, ако искаш за този мач, щом си мислиш, че сте ощетени.

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 30 мар 2013 18:25

Пич,толкова жалки коментари отдавна не бях чел!Първо се надяваш Локо да ви "пуснат",после заявяваш,че при изгубена титла за Левски искаш отборът ти да "полегне" във вреда на конкурентите,сега и Лудогорец ако може да ви направят шпалир...А честта на отбора,а вашето достойнство като фенове?Или тези неща са без значение за теб?

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 30 мар 2013 18:28

Tony_CSKA написа:
MainEventer написа:Със сигурност е имало хора, които са ревали срещу гола, затова трябва да се отбележи, че съдията трябваше да изгони двама футболисти на Черно Море и да отсъди абсолютна дузпа в полза на Левски в края на мача. Играта с ръка на Пл. Илиев беше в наказателното му поле.

Илиан Илиев ВЪН от Левски :!:

А нарушението на Мюлдер като последен в защита за какво беше? Играта на лилипута тръгна от наказателното, но продължи и извън него. Пиши си 3 точки, ако искаш за този мач, щом си мислиш, че сте ощетени.

При падането на Райков ли ? Аз по-симулативно падане не съм виждал.

Върни се в “Архив”