Черно море - Левски 30.03 15.00 ТВ7
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- bojo0o0o94
- Контакти:
Re: Черно море - Левски 30.03 15.00 ТВ7
Аз пък да се оплача от друго! Дъстли Мюлдер показваше средни пръсти на феновете на Черно море.
Гадното е че станаха много откраднати точки и накрая да не изиграят фаталната си роля. Не сме сила, но не заслужаваме да изпаднем така съдийски.
Чиста засада, каквото и да говорят за червени картони и дузпи при 1-0и евентуалното им оголване мача отива по скоро на повторение на 3-1 от миналата година, отколкото на обрат за левски.
Чиста засада, каквото и да говорят за червени картони и дузпи при 1-0и евентуалното им оголване мача отива по скоро на повторение на 3-1 от миналата година, отколкото на обрат за левски.
В началото на мача,след гола на Левски,коментатора се изказа култово."Хайде сега,няма за какво да настръхва публиката.Вярно е че четири поредни грешки са само в едната посока,ама дайте да гледаме играта,какво да коментираме съдиите."И после като почна да коментира съдиите/естествено все във вреда на Морето/не се спря до края на мача.Засадата мисля си че няма за какво да я коментираме.100% и то на двама играчи в синьо.Играта на Пацо Тигъра с ръка беше на границата на пеналта и леко навън/мисля си че съдията правилно не го изгони/.А и имаше засада на Миро преди това и щеше да е нечестно да вкараме гол от засада,че и червен картон,който щеше да реши мача.За това че играем срещу Левски винаги /изключвам и аз мача за купата на Тича/срещу 14 човека и сме равностойни е показателен за добрата работа на треньорският щаб.Заглавието в Гонг също кефи.Левски загубиха точки във Варна!!!???Как може да е загубил точки,като съдията им подари две точки,не мога да разбера.
п.п.След като успях да гледам този мач,си мисля че стрелеца не е прав да ги плюе така.Изиграха си мача мъжки и нямаме право да се сърдим на никого от нашият отбор.С такава игра си мисля че няма да изпаднем/нямам в предвид качеството,а мъжеството/.Можем да изгубим със единствено мача с Ботев,макар че шансове има,макар че ще е труден мач за нас.Но няма нищо сигурно.Аз и мача с Етър го броях за сигурен,ама ударих греда.
п.п.След като успях да гледам този мач,си мисля че стрелеца не е прав да ги плюе така.Изиграха си мача мъжки и нямаме право да се сърдим на никого от нашият отбор.С такава игра си мисля че няма да изпаднем/нямам в предвид качеството,а мъжеството/.Можем да изгубим със единствено мача с Ботев,макар че шансове има,макар че ще е труден мач за нас.Но няма нищо сигурно.Аз и мача с Етър го броях за сигурен,ама ударих греда.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
guglata написа:Гадното е че станаха много откраднати точки и накрая да не изиграят фаталната си роля. Не сме сила, но не заслужаваме да изпаднем така съдийски.
Съгласен съм.... ама и те заслужаваха червени картони ...даниел димов още при жълтия картон заслужаваше втори жълт, след това имаше и 2 фаула.... дъстли мюлдер събори райков и съдията не свири фал само защото трябваше да му покаже втори жълт задължителен, т.е. червен картон... ама мога да коментирам повече ситуациите от моята страна, така че от другата не знам дали е имало дузпа... но при резултат 1:0 без засадата мача беше друг, ние щяхме да играем много по-уверено и спокойно, съдията повлия толкова много в полза на левски - освен абсолютно измисления им гол, буквално ги върна в мача... щото при 1:0 с тая игра как точно щяха да ни вкарат и дали щеше да се стигне до тия положения, по-скоро на контри 2-3:0 отиваше работата.... абе квото и да философстваме съдиите ни закопаха с тоя измисления гол... тук не говорим за дузпи, червени картони и измишльотини, щото не се знае пак дали ще стане гол от тях.. говорим за подарен гол от ОЧЕВАДНА засада

много съм доволен от раздаването и дано момчетата да си повярват и да вземат нещо и от пловдив и оттам само нагоре ...с това раздаване от днеска няма да говорим за изпадане, а като вземем и 1-2 победи играта ни ще стане друга!!

- MainEventer
- Контакти:
Със сигурност сте ревали заради гола ни, затова.... да се отбележе, че съдията трябваше да изгони двама футболисти от Черно Море и да даде абсолютна дузпа в полза на Левски в края на мача. Играта с ръка на Пламен Илиев беше в неговото наказателно поле.
-
.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 16:30, променено общо 1 път.
- MainEventer
- Контакти:
Гочето1913 написа:Браво на момчетата доволен съм от играта и хъса който показаха, това искам да виждам всеки мач! Харесаха ми всички! Голмайтора на Левски е Ивайло Стоянов за 1:1 след асистенция от страничния!ЛЕВСКИ ГИ ПОДПРЯХА МНОГО ГРУБО! СВАТБАТА ДО ЖИВОТ ВЪН ОТ ФУТБОЛА!ИГРАХМЕ 11 СРЕЩУ 14! СВИРЕШЕ МНОГО НАРУШЕНИЯ ЗА ЛЕВСКИ , А МНОГО НАШИ НЕ ГИ ДАВАШЕ!Илиане НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ да си треньор на СЪДИЙСКИ И МАФИОТСКИ ОТБОР! След като гледах как ревеш срещу съдиите , че не са те подпряли достатъчно , ми ДО-падна окончателно в очите и повече не искам да те виждам и чувам, за мен ти си ПРЕДАТЕЛ НА ВАРНА И ЧЕРНО МОРЕ! Към Иво Тонев - ТОВА ЛИ СА ДРУГИТЕ НАЧИНИ ДА СТАВАТЕ ШАМПИОНИ - СЪС 14 ФУТБОЛИСТА?? Май да!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ ШАМПИОН!!!
Нещо да кажеш за чистата дузпа в полза на Левски в края на мача, която НЕ беше отсъдена ?
-
.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 16:30, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
MainEventer написа:Със сигурност сте ревали заради гола ни, затова.... да се отбележе, че съдията трябваше да изгони двама футболисти от Черно Море и да даде абсолютна дузпа в полза на Левски в края на мача. Играта с ръка на Пламен Илиев беше в неговото наказателно поле.
МЛЪКНИ,НАГЛЕЦО!!!След признатия ви гол се стигна до положението за дузпа!!!При 1:0 отивахте на същата тройка като от миналия сезон!Ставаше съвсем друг мач,щяхме да ви разсипем на контраатаки с тези вашите смешници Везалов,Ели и Димов,точно както миналата година.Съдията ви СПАСИ,така както и Ахмед Ахмед ви спаси.Жалки сте и сте и много слаби.Но сте и нагли.Къв картон заслужаваше палячото Димов бе?Или Мюлдер?Ритаха се като магарета,биеха лакти наред,то бива да си толкова нахален ама....Ивайло Стоянов,ПОДУЕНСКИЯ МАФИОТ вън от съдийството заедно с Веси Мишев!Доживот!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Двата най-омразни за мен отбора загубиха по 2 точки и това е просто прекрасно!!!Абсолютна засада при говеждият гол и 100 процентова дузпа в края на мача.Не разбирам на какво се радват еклерите при положение че това тяхното е всичко друго но не и футбол?Съперниците им днес тотално прихванаха византийския 'стил' на игра но това е нормално-когато нямаш футболни достойнства започваш да риташ и да блъскаш.САМО СПАРТАК ВАРНА!!!
Синьо-бяло бият нашите сърца,само СПАРТАК ВАРНА оттук до края на света ооооооооооо СПАРТАК ВАРНА един единствееен е на светаааа!!!