Черно море - Левски 30.03 15.00 ТВ7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
romano13
Контакти:

Re: Черно море - Левски 30.03 15.00 ТВ7

Мнениеот romano13 » 30 мар 2013 17:18

Аз повече от 20 години гледам мачове и като изключа отменения гол срещу лефски за купата не помня накога да са идвали без съдии. Смешна работа :)

Огризко, ама те са футболни ;) , дузпи, засади или просто мижа
Последна промяна от romano13 на 30 мар 2013 17:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 30 мар 2013 17:18

we are the champions написа:Пастата повлия и на двата отбора .... Гола засада- в последната минута чиста дузпа за Левски.... като цяло х-а е заслужен резултат
П.п спокойно няма да изпаднете ;)

Споделям мнението ти за мача...
Мъжки мач, с повече ритане и по малко футбол...
Доволен съм лично аз от хикса, но утре пак ще ги реанимираме Левски-то винаги така става, като направим Хикс със Локо София , трябва да има ТВ интерес няма как ;)
Успех по -нататък за Черно море, въпреки "кривия" им футбол. Прави им чест че не се продават и А група има нужда от тях.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 мар 2013 17:26

абе някой да каже дето е гледал мача по тв... имаше ли игра с ръка на вратаря на левски извън наказателното (ама без да се лигави, а сериозно), защото не успях да видя?! иначе колкото сашо бека заслужаваше червен картон, толкова и даниел димов от левски също.. смешно е да се говори, че в двете посоки е повлиял при положение, че техния гол беше от засада :idea:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
romano13
Контакти:

Мнениеот romano13 » 30 мар 2013 17:28

Няма игра с ръка извън полето.

Потребителски аватар
kiril74
Контакти:

Мнениеот kiril74 » 30 мар 2013 17:30

Ситуацията почна на границата на наказателното поле и продължи навън. :evil:

Потребителски аватар
needaweed
Контакти:

Мнениеот needaweed » 30 мар 2013 17:32

ogrizko написа:абе някой да каже дето е гледал мача по тв... имаше ли игра с ръка на вратаря на левски извън наказателното (ама без да се лигави, а сериозно), защото не успях да видя?! иначе колкото сашо бека заслужаваше червен картон, толкова и даниел димов от левски също.. смешно е да се говори, че в двете посоки е повлиял при положение, че техния гол беше от засада :idea:

Много на клизма беше. От това, което дадоха като повторения, май точно на границата беше, но едва ли навън от полето. Просто камерата не е точно на тази линия.
Винаги, навсякъде !

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 30 мар 2013 17:33

ogrizko написа:абе някой да каже дето е гледал мача по тв... имаше ли игра с ръка на вратаря на левски извън наказателното (ама без да се лигави, а сериозно), защото не успях да видя?! иначе колкото сашо бека заслужаваше червен картон, толкова и даниел димов от левски също.. смешно е да се говори, че в двете посоки е повлиял при положение, че техния гол беше от засада :idea:

Игра с ръка имаше ,но беше вътре в нак.поле,а като цяло имаше засада при самата атака на Черно Море.Съдията обаче сериозно ви ощети,не бях виждал гол след толкова голяма засада :!: а съм гледал доста :lol:

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 30 мар 2013 17:37

Пичове, така е било винаги, Левски вечно са подпирани от съдиите и накрая всички левскари реват, че те всъщност били ощетените, сега Илиян Илиев им е крив-и господ да им стане треньор с тоз бай Ганьо начело нещата пак ще са си същите, но аз смятам, че Господ ще им го върне подобаващо и накрая ще загубят титлата точно с една точка, също като днешната подла точка която спечелиха.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 мар 2013 17:38

Доволен съм от духа и борбата за победата.Това искам да виждам.СЪДИЯТА ТЕРОРИСТ ОТНЕ ПОБЕДАТА НА ЧЕРНО МОРЕ!Това е.След Ахмед Ахмед и Ивайло Стоянов доживот ВЪН от съдийството.Поредна ГАВРА с футбола,поредно ПОДПИРАНЕ на отбора на властта,3 метра засада!!!СКАНДАЛНО!И не само това,Китанов беше блъскан после,топката вземана от ръцете му,нямаше фал...Иначе съм доволен от нашите играчи,много силна игра на Росен Колев,Сашо Бека и Жоро Илиев.Не мога обаче да не кажа,че невероятен мач изигра Жоро Божилов.Един от най-силните му мачове,печелеше всяка първа топка,много полезен,пасовете му се получаваха,вкара и дежурния си срещу Подуене гол.Така да играят - проблеми с феновете няма да имат,но трябва раздаване,трябва битка.Сърцето ми се напълни когато последните 10 минути вместо дежурния натиск на Левски ги бяхме навряли в тяхното поле като в кучи г*з и ги мачкахме здраво,малшанс/неумение на Миро,този мач беше наш.Не съм доволен от Райков единствено,но не е във форма след контузията,а и беше крайно пренавит,личеше му прекаленото желание да победи и да ги накаже,няколко пъти това му желание ни провали голови атаки,все пак го поздравявам за хъса.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 30 мар 2013 17:42

Тити Папазоооооов, къде си сега бе смешник да ни обясниш как съдията не бил честен, май когато става дума за Левски ревеш и плачеш като магаре „в буквален и преносен смисъл„ а сега най-вероятно си се наврял в миша дупка!
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Върни се в “Черно море”