Черно Море - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Черно Море - Левски

Мнениеот MORSKI » 30 мар 2013 17:17

Niksh0 написа:Откакто се помня Черно море НЕ играяр никакъв футбол и терена, който е по-зле от някои селкси стадиони допълнителна предпоставка за случващото се на техните мачове. Не оправдавам Левски, но кка да стане мач, като топката не може да се търкаля гладко и има фалове през 10 секунди. Да не говорим, че Черно море още първото полувреме трябваше да са с 10 човека. Съдията - нямам точни думи, с които да го опиша. И той много помогна за това днес да не глдаме футбол.

Значи се помниш от съвсем скоро :lol: От 2010 година. Защото ние в периода 2006/2009 играехме коренно различен футбол и то си личеше от класирането. В сезонът, в който бяхме трети, пети и т.н. Играехме красиво и ефективно и то срещу отбори като Щутгарт, като Сампдория и т.н. Не си запознат с материята.

Иначе изключително нервен, груб мач. Съдията тотално неадекватен- чиста дузпа и гол от засада. С тая игра нито вие ще сте шампиони., нито ние ще сме в "А" група.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 30 мар 2013 17:17

Red_Girl написа:
Ивайло Лудогорец написа:Тцтцт що сме така у Беге-то .. слаби резултати и веднага тренера вън ... в другите дъжави отборите по 11 години или по 7 години не печелят трофеи , а се имат за едни от големите отбори в държавите си , но не намират вината в тренера ....

Греша ли или преди година и нещо феновете на Левски се умоляваха на Илиян да остави Берое и да поеме Левски , шото видиш ли като го напреви ще берат много успехи сините ?

Ми ако не си купувахте титлите и вие щяхте да си гоните треньорите..

Попр с жени футбол не коментирам ама ... С кое по - точно ЦСКА заслужаваше повече титлата миналия сезон ? Не просто ръководството оставя треньорския щаб да работи на спокойствие , без да ги притиска с бързи резултати , и единствено мислят само за футбол .. ест и резултатите не закъсняха. Вижда се че тоя сезон нещата не стоят по същия начин и има напрежение в отбора , което се отразява като спад в играта ... все тая .. Аз не харесвам това сменяне на тренери през месец или сезон ... Хората в англия от 20 години водят отборите си , други от 11 без трофеи , но хората са адски доволни от мениджърите , други последните 7 сезона без трофей, но пак не се стига до смяна ... просто искаме бързи резултати и не оставяме хората да си бачкат на спокойствие.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 мар 2013 17:18

Parmalat написа:Илиан: Върнахме духа на отбора :lol: :)

:lol: :lol: :lol:
Сега пак ще има пропаганда от Томето, как Левски заслужава още един шанс, как тоя отбор има бъдеще. И платените фенове от сектор Б ще им направят заслон :oops:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 мар 2013 17:20

Red Warrior написа:Очаквам грозен мач с кюскане на топката и лежане по терена. Стратегическо 0:0 за спасяването на двамата треньори, запазването на авторитета им и след това размяната им в двата клуба. :mrgreen:

Да се цитирам от 22 март в същата тема. ;) Познах Х-са, но не и точния резултат. :oops: :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Shn0rhelez
Контакти:

Мнениеот Shn0rhelez » 30 мар 2013 17:21

Ивайло Лудогорец написа:Тцтцт що сме така у Беге-то .. слаби резултати и веднага тренера вън ... в другите дъжави отборите по 11 години или по 7 години не печелят трофеи , а се имат за едни от големите отбори в държавите си , но не намират вината в тренера ....

Греша ли или преди година и нещо феновете на Левски се умоляваха на Илиян да остави Берое и да поеме Левски , шото видиш ли като го напреви ще берат много успехи сините ?

Ако играта беше на ниво през по-голяма част от мачовете,без значение резултатите,никой нямаше да вини треньора.Откакто е назначен Илиан има един ,що-годе ,не лош мач,срещу Черноморец като гости.И това,по-скоро се дължеше на слабата игра на противника.Илиан се провали във всички важни мачове,провали се в Европа.Точките,които взехме бяха след клизма и ужасяващо грозна и тромава игра,на полувреме по 30мин минаваха в разиграване между Пламен Илиев и защитата.В много от мачовете Илиан подходи страхливо и взе някои меко казано неадекватни решения(не ми се навлиза в подробности).Е,кажи ми как да не му искам оставката,а повярвай ми аз съм търпелив човек.
7:2 7:1 5:0 Не грухтете,а помнете!!!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 мар 2013 17:21

Никаква дузпа - голямата звезда се хвърли да прави задна ножица - театро отвсякъде. Даже трябваше да му даде жълт картон за симулация. На половината път на топката пича се хвърли усещайки присъстието на защитник зад гърба си. Радвам се, че съдията не се подведе и не даде дузпа за газпромския Левски.

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 30 мар 2013 17:21

трудните гостувания по-приключиха, остана само Ловеч.И честно казано, не мисля че днес сме играли слабо.Във Варна така си се играе- ритане, ръчкане, блъскане, кюскане-така е ;) В следващите три кръга, конкурентите имат по-тежка програма от нас, ще губят точки, и след това срещу Литекс и ЦСКА може дори и хиксове да ни устройват ;) При това слабо първенство , всички са еднакво слаби, но като че ли нашата програма става вече по-лесна от тази на другите водещи тимове, и ако не подценяваме мачове както срещу Монтана, мисля че ще се смеем последни:)

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 30 мар 2013 17:23

Не ги ли е срам Илиан,Тоньо и Моньо да говорят за титла.Те са толкова некадърни,че един свестен футболист не могат да докарат,а камо ли да научат отбора да играе истински футбол.От години няма защита,халфовете са футболисти насила станали такива.За статичните положения нямат си и на представа как да се справят,а незнам от колко години няма изпълнен един свестен ъглов удар.Ако можеха да си подават топката,да се движеха добре без топка,щяхме да побеждаваме,но това с други футболисти и треньор може да стане.Все по вече се убеждавам,че трябва да се гласува доверие на новия вратар.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 мар 2013 17:25

СИН_ИМПЕРАТОР написа:трудните гостувания по-приключиха, остана само Ловеч.И честно казано, не мисля че днес сме играли слабо.Във Варна така си се играе- ритане, ръчкане, блъскане, кюскане-така е ;) В следващите три кръга, конкурентите имат по-тежка програма от нас, ще губят точки, и след това срещу Литекс и ЦСКА може дори и хиксове да ни устройват ;) При това слабо първенство , всички са еднакво слаби, но като че ли нашата програма става вече по-лесна от тази на другите водещи тимове, и ако не подценяваме мачове както срещу Монтана, мисля че ще се смеем последни:)

Кво ритане, блъскане и кюскане??? Аз докато гледах последните 20 минути Левски няма удар към вратата, а тъкмо напротив - Паломино изтърва да се откъсне сам срещу Тигъра и да го надупчи, също и едно спасяване по магия от страна на Тигъра при топка разиграна в наказателното поле на Левски. Морето ви изтърваха отвсякъде.
Левски играят без да знаят какво точно трябва да направят. Гари е тотално разочарование, а в първите срещи с екипа на Л дори на мен ми хареса.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 мар 2013 17:26

Литекс вече е на 3 точки от Левски.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Архив”