Черно Море - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Черно Море - Левски
Гари днес ще счупи всички рекорди по-пропуски ...
- Red_Girl
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Гари днес ще счупи всички рекорди по-пропуски ...
Последовател на Йовов..
kartago написа:ЕМИЛ написа:Този безобразник съдията колкото по-бързо изгони 1-2 играчи на зелените толкова мача ще му е по-лесен .
Аз предлагам направо да изгони целия отбор и едно служебно 3-0 за "Левски" ще си най-доволния предполагам! Нищо, че играете ганкиното, важен е резултата!
в мачове като тези точно резултата е най-важен . После вШампионската лига ще бродираме .
Последна промяна от ЕМИЛ на 30 мар 2013 16:19, променено общо 1 път.
- bilyaletdinov
- Контакти:
kartago написа:гони целия отбор и едно служебно 3-0 за "Левски" ще си най-доволния предполагам! Нищо, че играете ганкиното, важен е резултата!
Моде, Левски играе футбол..Не знам какъв спорт играе ЧМ. Пожелавам ти да усетиш, балтия като някой от тези на играчите на ЧМ, повярвай ми от опит знам, че доста дълго ще ти държи влага..

И този път ще победиш шампионе!
-
THE G.A.M.E
kartago написа:Съгласен с тебе, но почва да идва в повече! Количествените натрупвания водят до качествени изменения! Ахмед знаеш защо си почива нали? Сега гол от засада на чужд терен......как да не ги обсъждаме тия наши "убавци", що ли никъде не ги викат в международни мачове?! Антон Генов щял да коментира, хаха, тоя пък какъв задник беше.....
Ами некадърни са ни реферите.
Аз в последно време си мисля, че те не помагат на никой ( повечето ) ... Просто толкова си могат.
Но пък, като гледаме във "Висшата лига" как се свири, то явно нивото в европейски мащаб, като цяло, е плачевно.
- ralka_levskarka
- Контакти:
- Keine Lust
- Контакти:
kartago написа:ЕМИЛ написа:Този безобразник съдията колкото по-бързо изгони 1-2 играчи на зелените толкова мача ще му е по-лесен .
Аз предлагам направо да изгони целия отбор и едно служебно 3-0 за "Левски" ще си най-доволния предполагам! Нищо, че играете ганкиното, важен е резултата!
Имаме сделка.
въпрос на време е да падне гол за Левски, ЧМ се отказват вече, забележете как играят 
Red_Girl написа:THE G.A.M.E написа:Гари днес ще счупи всички рекорди по-пропуски ...
Последовател на Йовов..
bilyaletdinov написа:kartago написа:гони целия отбор и едно служебно 3-0 за "Левски" ще си най-доволния предполагам! Нищо, че играете ганкиното, важен е резултата!
Моде, Левски играе футбол..Не знам какъв спорт играе ЧМ. Пожелавам ти да усетиш, балтия като някой от тези на играчите на ЧМ, повярвай ми от опит знам, че доста дълго ще ти държи влага..
Повярвай ми, усещал съм и по-лоши (само два комоциума имам), знам за какво става въпрос, аз не съм казал и дума за Морето, също съм на мнение, че имаше поне две положения за червен картон, но всичко на мач зависи от съдията, да покаже какъв стил игра ще допусне, не знам защо от години във Варна се разрешава тази груба игра!