Черно Море - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Черно Море - Левски
Докога с тия съдийски грешки, докато не ги направят шампиони ли бе, боже мой 
ralka_levskarka написа:Закономерен Х на полувремето. ЧМ играят много грубо, бяха им спестени жълти картони, който отиде там все така играе, заради стадиона ли е, заради какво е не знам, но няма отбор, който да има такива груби влизания. Какво сте се захапали за тая засада, като камерата не е на правилното място. Един път Карвальо бил в засада, после Михелич, накрая разбрахте ли се кой е в засада?! Май и вие не знаете. Според мен Михелич не е в засада, но Карвальо е, само че на повторението не мога да видя дали играе с топката, ако не го прави - какво се дървите не мога да разбера? Има съдии, които оставят да видят дали футболиста, който е в засада, ще играе с топката и ако го прави тогава свирят. Един потребил преди мача си го каза - този съдия каквото може ще го обърка И в двете посоки, все ревете, защото така е по- лесно. ЧМ вече трябваше да са с човек по- малко.
И Карвальо и Михелич и двамата са по 3 метра в засада
- Red_Girl
- Контакти:
memnto написа:Вие колко рефери сте картотекирали тая година?
Офтопик:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- we are the champions
- Контакти:
ehh написа:Чиста засада. Голът трябваше да бъде отменен.
Браво
За мен гола на Левски е нередовен, пък вие си ги говорете. В тая страна няма един мъжкар с чест да излезе и да си каже, да подпряха ми отбора. Всичките като опре до вашия отбор няма нарушение, засада и т.н., но ако е противника - има. Ей за това съм се отказал да споря с такива мъжлета.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]-
седемнамалко
- Контакти:
прии първоначалния пас няма никаква засада, нито е към карвальо, нито той играе с топката, нито нищо, не знам защо завиха в тази посока коментаторите. при отклонената топка и двамата с михелич са в засада, и това се видя отлично на 29-то повторение 
- Red_Girl
- Контакти:
ehh написа:Чиста засада. Голът трябваше да бъде отменен.
Браво!!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

ЕМИЛ написа:memnto написа:Вие колко рефери сте картотекирали тая година?
0
просто те са некадърни
бе, те от едно време са "некадърни" във ваша полза. да вземем 10-15 ваши мача в последните 5 год. и да видим в колко от тях "некадърните" съдии са отсъждали във ваша вреда и във ваша полза ...
-
THE G.A.M.E
vaskonti написа:Гледай сегашните повторения, а не карай на спомени от преди 30 минути.
Е, то след час-два, след мача, ще излязат стоп-кадри, няма страшно ...
Според мен, пасивна засада, но на африканеца ... Камерата, дето е на "линията", все пак е под ъгъл.
А човешкото око е едно от най-несъвършените сетива.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]

Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]

- blue magic
- Контакти: