Левски един от най-големите донори на играчи!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Левски един от най-големите донори на играчи!

Мнениеот delqnski47 » 30 мар 2013 14:55

Eminem написа:
Old_death написа:Статия , преведена както е удобно с цел избиване на сини комплекси . Свикнали сме на такова поведение и няма с какво да ни изненадат . Единствения бивш играч на Левски , който в момента играе в силно първенство е Николай Михайлов . Нека припомня на сините комплексарчета от къде тръгнаха и къде играят в момента Стенли , Мартин и Бербатов ! Това е достатъчно на всеки средно интелигентен човек , но не стига на Homogerenicus ;)

Със сигурност НЕ са тръгнали от ЦСКА :!:

-Следиш ли какво се случва в ЦСКА?
Имат си някаква разправия, не се мешам, чета интервюта. Аз подкрепям Христо Стоичков, ако иска да се върне и помогне на ЦСКА. Той може да извади ЦСКА от батака, защото те са в батака. Аз съм тръгнал от ЦСКА, болно ми е, тъжно ми е, но това, което се случва там не е правилно. Има хора, които предлагат нещо, но не се приема, значи искат да си останат така.
http://www.blitz.bg/sport/article/139823

Кажи ми ся на кого да вЕрвам...на тебе или на Бербатов :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”