Дискусия : Защо Юнайтед играе толкова слабо ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AntrAcsA
Контакти:

Re: Дискусия : Защо Юнайтед играе толкова слабо ?

Мнениеот AntrAcsA » 10 мар 2011 14:57

saskoyanev написа:Приятел,прав си като цяло.Аз съм на същото мнение но с 1 разминаване-именно за нашия представител Бербатов.Попринцип е супер играч,1 от най-добрите в света.Изключителен нападател и е голямо богатство за всеки отбор но напоследък играе безкрайно под нивото си.Срещу Ливърпул изтърва поне 1 чист гол:при центриране насочи топката право в ръцете на рейна а трябваше да го вкара;както и да е;за съотборниците му същото-добри играчи,но в лоша форма сега

За Бербатов казах че.. САФ провали сезона му след като го заби на пейката точно в момента когато не спираше да вкарва :)
Един пропуск.. не го прави лош играч или в слаба форма. По тази логика тогава Меси и Вийа са най - ужасните играчи в историята на футбола. Най вече Вийа, който перманентно си пропуска поне по 10 на мач, подобни, така наречените 100 % , дори 100000 % положение .
Изображение

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 11 мар 2011 00:14

Саар започва да прави повече грешки,защитата не е същата от предните сезони,нямаме халфова линия,а Рууни прави най-слабия си сезон в кариерата. Аз лично съм страшно доволен от Чичарито и Бербатов този сезон.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
AntrAcsA
Контакти:

Мнениеот AntrAcsA » 02 сеп 2012 19:41

Година и половина по късно , темата е супер актуална, същата слаба , безидейна , мудна изпълнени с много грешки игра , с малко по различни главни действащи лица ! Реално всеки който вдигне малко темпото и акуратността си , ни бие където ни фане ...

П.С. Въпреки резултата от последния мач .. Заставам твърдо зад думите си ! Отбора не играе добре и това е ...
Изображение

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 02 сеп 2012 22:44

Според мен, когато се сработи този отбор наистина ще мачкаме.. И на 100% съм съгласен, че трябва да купим човек, който да замени Карик просто НЯМА КАК вече с него.

Иначе пак казвам сработят ли се в атака тези тримата - Рууни, Перси, Кагава, че и Уелбек няма кой да ни спре.. И януари месец, колкото и да не ми се вярва трябва защитник +, както казах опорен халф. Жалко, че не взехме Модрич.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
momchil
Контакти:

Мнениеот momchil » 02 сеп 2012 22:52

Не знам за Карик,но защитата е смехотворна.Особено двата бека в дефанзивен план са ужасни, искам да го видя това момче Бютнер в игра.
B.E.L.20.V.E

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 02 сеп 2012 22:59

momchil написа:Не знам за Карик,но защитата е смехотворна.Особено двата бека в дефанзивен план са ужасни, искам да го видя това момче Бютнер в игра.

Определено ! Рафаел добре в атака, но в защита - дупка.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 05 сеп 2012 14:36

Както каза някой по-горе нещата не са се променили особено много от последните сезони. Като изключим това,че стабилизирахме вратарския пост и се подсилихме с още един класен нападател. Всъшност това само по себе си въобще не е малко,но болежките в защита и халфовата линия си остават. Прекалено голямото търпение на Сър Алекс към дадени футболисти ще продължава да ни коства и за в бъдеще
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 сеп 2012 21:29

Мощна халфова линия :) Това ни липсва през последните години......

Върни се в “Архив”