Обяви ли Северна Корея война?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Обяви ли Северна Корея война?

Мнениеот Adramelech » 30 мар 2013 13:03

haha написа:Каква война, какви 5 лева, САЩ ще ги сринат точно за седмица.

А защо си мислиш, че съюзниците на С. Корея ще седят и гледат безучастно? Нали се сещаш, че Китай хем е съюзник на корейците, хем е и най-големият кредитор на САЩ и нали се сещаш, че ако САЩ направят нещо, от Китай ще им таковат родата до 9-то коляно, без дори да изстрелят една ракета?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Gruntax
Контакти:

Мнениеот Gruntax » 30 мар 2013 13:06

Искам САЩ да остави само пепел от тая нещастна и жалка комунистическа държавица. Смърт за всеки комуняга по света.

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 30 мар 2013 13:09

Eminem написа:Определено тук има психично болни хора и незабавно трябва да започнат лечение, ако още не е късно. Каква страна да вземем, какви корейски братя ? Вие сте за лудницата!

Начи брат тука е рай аз ти казвам видя ли тема с политически привкус веднага почвам да чета .. това е рай аз толкова не съм се смял на филми на Чарли Чаплин аз съм виел от смях ... говорим за хора сериозно вярващи в сталинизъм социализъм и кво ли още не .. въобще не се напрягай видиш ли подобна тема .. пуканките количката и се почва .. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 30 мар 2013 13:11

Дебелото прасе-вожд отдавна е поело по един дълъг и утъпкан от Осама, Милошевич, Кадафи и Саддам път, без значение дали е обявило война или не :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 30 мар 2013 13:13

Adramelech написа:от Китай ще им таковат родата до 9-то коляно, без дори да изстрелят една ракета?

Виц на годината :lol: :lol: :lol: !!!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 30 мар 2013 13:16

Adramelech написа:Нито са обявили, нито ще обявят. Също така нито ще стрелят по САЩ, нито пък САЩ ще направи нещо. Кой стои зад Северна Корея и кой е най-големият кредитор на САЩ? Как виждате, че САЩ ще нападне който и да е съюзник на Китай, при положение, че ако това стане, ще стане много лошо за САЩ.

Китай отдавна не е такъв поддръжник на Ким Трети и участва във всички санкции, налагани на Северна Корея от Съвета за Сигурност на ООН ;) Китайците не са малоумни и явно им е писнало да хрантутят абсолютно безполезна сталинистка средновековна държава. Ако дебелото прасе сглупи, че изстреля някоя от оризовите си ракетки, първо китайците ще размажат физиономията на него и на уродливия му режим 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 30 мар 2013 13:19

ПП. що никой не ми отговори как така САЩ се уплаши от Северна Корея :lol: ?!

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 30 мар 2013 13:21

Adramelech написа:
barichelo написа:а бре вие малоумнилисте да сравнявате американската армия с севернокорейска,само им виште облеклото на войниците и спирам да коментирвам.

Намери по какво да сравняваш армиите... По облеклото (facepalm).
Сравнявай ги по численост, по това какви оръжия имат, по това кои са им съюзниците и т.н.
Ако не дай си Боже стане нещо и почнат да си подмятат бомбите, се чудя ако имахме право на избор, на коя ли страна щяхме да застанем - на Северна Корея със съюзници, като Китай, Русия, няма да се учудя ако Иран и Индия също са на тяхна страна, или на САЩ и НАТО... Стискайте палци да не се стигне до сценарии да си мятат атомни бомби, защото тогава и на неутралните държави, а и на Земята, като цяло ще и се такова таковата...

Сигурен съм, че скоро няма да има такава война (надявам се по-точно) и че сценарият, за който се писа преди време от някакъв учен, че щяло да се симулира нападение от извънземни, с цел да се оправдае бюджета, който се дава на военните, е доста по-достоверен...

Абе момче ти за икономика чувал ли си ? една инфлация една стегнация .. ии накрая САЩ ще плати дълговете на Китай с едно куфарче пари ...
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 мар 2013 13:22

какви съюзните има Северна Корея бе хахахахах..... няма държава в света която може да се мери с мощта на САЩ... точно за 5 дена и тая държава може да я няма на картата, ако се заядат нещо с американците...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 30 мар 2013 13:22

Jürgen написа:ПП. що никой не ми отговори как така САЩ се уплаши от Северна Корея :lol: ?!

Фризурата на Вожда би изплашила дори и извънземно :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Свободна зона”