Обяви ли Северна Корея война?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Обяви ли Северна Корея война?
Бекс,по-съм склонен да вярвам,че има една клика от 1 000 000 души в света(може и повече да са),които контролират останалите,но да са влечуги ми се вижда несериозно.Или това го е измислил някой пиян или надрусан,или просто е нямал какво да прави и го е измислил.
gilento93 написа:Бекс,по-съм склонен да вярвам,че има една клика от 1 000 000 души в света(може и повече да са),които контролират останалите,но да са влечуги ми се вижда несериозно.Или това го е измислил някой пиян или надрусан,или просто е нямал какво да прави и го е измислил.
+1 това е смешно и жалко твърдение без никакви доказателства.
Знаете ли всъщност къде са влечугите,къде сме ние
. Замислете се малко привържениците на тази абсурдна теория
.

а бре вие малоумнилисте да сравнявате американската армия с севернокорейска,само им виште облеклото на войниците и спирам да коментирвам.
- Jorkorazporko
Доказателства за НЕ съществуването на Рептили няма! Затова е изключително глупаво да се отхвърля тази теория, само защото звучи налудничево! Това, че нещо не се вписва в границите на разумния стереотип, не го прави невъзможно!
А за тези сивите,преди бяха зелени човечета,след време може и оранжеви да станат.За всяка теория трябва да си има доказателства,а не някой седнал и написал някаква книга с фантазии,щото го закъсал за кинти,и глупавите хора купуват и му пълнят гушата.ДОКАЗАТЕЛСТВА трябват,а не измишльотини и фантазии.Тези конспирации не са полезни за здравето ви.
Jorkorazporko написа:Доказателства за НЕ съществуването на Рептили няма! Затова е изключително глупаво да се отхвърля тази теория, само защото звучи налудничево! Това, че нещо не се вписва в границите на разумния стереотип, не го прави невъзможно!
Супер яка теория е тва! То и доказателства за несъществуването на хора с по 10 крака и 14 ръце няма. Кой знае, пък може и да има...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!
- Adramelech
- Контакти:
barichelo написа:а бре вие малоумнилисте да сравнявате американската армия с севернокорейска,само им виште облеклото на войниците и спирам да коментирвам.
Намери по какво да сравняваш армиите... По облеклото (facepalm).
Сравнявай ги по численост, по това какви оръжия имат, по това кои са им съюзниците и т.н.
Ако не дай си Боже стане нещо и почнат да си подмятат бомбите, се чудя ако имахме право на избор, на коя ли страна щяхме да застанем - на Северна Корея със съюзници, като Китай, Русия, няма да се учудя ако Иран и Индия също са на тяхна страна, или на САЩ и НАТО... Стискайте палци да не се стигне до сценарии да си мятат атомни бомби, защото тогава и на неутралните държави, а и на Земята, като цяло ще и се такова таковата...
Сигурен съм, че скоро няма да има такава война (надявам се по-точно) и че сценарият, за който се писа преди време от някакъв учен, че щяло да се симулира нападение от извънземни, с цел да се оправдае бюджета, който се дава на военните, е доста по-достоверен...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
Каква война, какви 5 лева, САЩ ще ги сринат точно за седмица.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
becks32milan написа:Илюминати