Астън Вила - Ливърпул (31.03.2013 г. ,, 15:30 ч.)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- GGMU_forever
-
suareshampion
Re: Астън Вила - Ливърпул (31.03.2013 г. ,, 15:30 ч.)
Всеки мач прогнозирам и се надявам на победа за Ливърпул и този не е по различен . В офанзивен план сме много добре ,но защитата и вратаря ни провалиха сезона !
Вижда се ,че имаме проблеми срещу грубите и силови отбори ,като Сток ,Саутхямптън ,Уест Хям и т.н...особено като гости. Излизаме много страхливо ,не стъпваме здраво ,влизаме плахо в единоборствата , мачкат ни в средата ,отзад правим детински грешки и оттам имаме големи проблеми в мачовете. Роджърс трябва да вземе сериозни мерки в тая насока през новия сезон .Трябват ни истински бойци а не п...и на терена . Но Астон Вила не са чак толкова груби...опитват се да играят футбол и мисля ,че тоя път ще ги победим.
Вижда се ,че имаме проблеми срещу грубите и силови отбори ,като Сток ,Саутхямптън ,Уест Хям и т.н...особено като гости. Излизаме много страхливо ,не стъпваме здраво ,влизаме плахо в единоборствата , мачкат ни в средата ,отзад правим детински грешки и оттам имаме големи проблеми в мачовете. Роджърс трябва да вземе сериозни мерки в тая насока през новия сезон .Трябват ни истински бойци а не п...и на терена . Но Астон Вила не са чак толкова груби...опитват се да играят футбол и мисля ,че тоя път ще ги победим.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
След загубата от Саутхямптън, не знам какво да мисля. Мислех си (или по-скоро се надявах) да ги победим и не виждах как може да паднем......но мач с мач не си прилича.
Астън Вила не са много силни и трябва просто да подходим добре тактически правилно.
Личното ми мнение е, че срещу "коравите" отбори средняци като гости - Уест Хям, Стоук Сити и Суонзи трябва да излезем и да изчакаме удобния момент да нанесем своя удар.
Грешно е да се надиграваме от самото начало и да атакуваме, атакуваме само защото сме Ливърпул и треньора иска да наложи някакъв стил на игра. Във всеки мач, трябва да играем според противника (както беше при Бенитес), така играеха Челси при Моуриньо и Ман Ю в момента.
Дано след загубата да победим!!!
Прогноза - победа с един гол за нашите!!!
Come on MERSEYSIDE REDS!!!
Астън Вила не са много силни и трябва просто да подходим добре тактически правилно.
Личното ми мнение е, че срещу "коравите" отбори средняци като гости - Уест Хям, Стоук Сити и Суонзи трябва да излезем и да изчакаме удобния момент да нанесем своя удар.
Грешно е да се надиграваме от самото начало и да атакуваме, атакуваме само защото сме Ливърпул и треньора иска да наложи някакъв стил на игра. Във всеки мач, трябва да играем според противника (както беше при Бенитес), така играеха Челси при Моуриньо и Ман Ю в момента.
Дано след загубата да победим!!!
Прогноза - победа с един гол за нашите!!!
Come on MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ
- liverpool96
- Контакти:
0:2
Онзи дяволски късмет от предишния двубой се съмнявам да се повтори отново. Въпроса е да опазим Вайман и Бентеке, евентуално проблеми и на фланга където са Джонсън и Агбонлахор. Нашия играе малко трудно и несигурно в защита когато има срещу себе си бърз и повратлив футболист, но каквото и да стане според мен си взимаме мача с два чисти гола и суха мрежа.
Онзи дяволски късмет от предишния двубой се съмнявам да се повтори отново. Въпроса е да опазим Вайман и Бентеке, евентуално проблеми и на фланга където са Джонсън и Агбонлахор. Нашия играе малко трудно и несигурно в защита когато има срещу себе си бърз и повратлив футболист, но каквото и да стане според мен си взимаме мача с два чисти гола и суха мрежа.
Ако и тея ни направят дубъл не знам..
ПС: Айде заплатаджии нещастни зарадвайте ме поне на рождения ден с победа

ПС: Айде заплатаджии нещастни зарадвайте ме поне на рождения ден с победа
- we are the champions
- Контакти:
Гледам ,че мача е по нова спорт... сигурно пак великия коментатор който (не може да различи Борини от Алън)ще коментира мача

- Alonso_Massa
- Контакти:
Един интересен факт: Стиви е вкарал най-много голове на Вила в кариерата си - 10! 

Офтопик:
Офтопик:
-
suareshampion
liverpool96 написа:0:2
Онзи дяволски късмет от предишния двубой се съмнявам да се повтори отново.
За мен първия мач беше много съмнителен.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
wolf написа:Ако и тея ни направят дубъл не знам..
ПС: Айде заплатаджии нещастни зарадвайте ме поне на рождения ден с победа![]()
Честит рожден ден.