ntodorov написа:Вальо. Както се разбрахме. От нас 30 и от вас 30 и ей ти на една уважаваща себе си агитка.
Ще сме като Барса-червено сини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ntodorov написа:Вальо. Както се разбрахме. От нас 30 и от вас 30 и ей ти на една уважаваща себе си агитка.
BRF написа:ntodorov написа:Вальо. Както се разбрахме. От нас 30 и от вас 30 и ей ти на една уважаваща себе си агитка.
Ще сме като Барса-червено сини
subzero написа:ntodorov написа:Вальо. Както се разбрахме. От нас 30 и от вас 30 и ей ти на една уважаваща себе си агитка.
Нейчо,туй години ли е или бройки ???![]()
Щот ко са бройки бая зор ши видим.
ntodorov написа:subzero написа:ntodorov написа:Вальо. Както се разбрахме. От нас 30 и от вас 30 и ей ти на една уважаваща себе си агитка.
Нейчо,туй години ли е или бройки ???![]()
Щот ко са бройки бая зор ши видим.
Бройки са. От нас редовните 20 +10 доведени на сила. От Вальовите - все ще се намерят 30 - доброволеца.
petkan написа:Пичове, тас вечер купона е в Дувър. Не закъснявайте!
Bourgas написа:petkan написа:Пичове, тас вечер купона е в Дувър. Не закъснявайте!
Смятах да минавам, ама се отказах, що не звънна по-рано като ме знаеш, че съм редовен там
Bourgas написа:petkan написа:Пичове, тас вечер купона е в Дувър. Не закъснявайте!
Смятах да минавам, ама се отказах, що не звънна по-рано като ме знаеш, че съм редовен там
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта