Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?
оф Боже престанете да крадете песни ,бе чорбари смотани 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Не мога да разбера каква проява на расизъм е това да развяваш този символ.....
Не знам в УЕФА как ги мислят тези правила...Пълна глупост е за мен това!!!
Иначе и аз съм доста расистки настроен,но в тази измъчена държава би било НЕнормално да не си!!!
Не знам в УЕФА как ги мислят тези правила...Пълна глупост е за мен това!!!
Иначе и аз съм доста расистки настроен,но в тази измъчена държава би било НЕнормално да не си!!!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
Lord VOODOO написа:gacobacov2 написа:На мача с Барса УЕФА само ни глоби.
Извинявай драги ми смехурко...., но глобата не е ли вид наказание?![]()
![]()
![]()
Седем : два - имаш акъл в главата, нека не се караме! На мач не съм бил арестуван, но за сметка на това съм бил осъждан условно за побой, като прокурора до последно искаше обвинителният акт да бъде "обвиние в опит за убийство"!!! Така че запознат съм със съдебната система, запознат съм как се опитват да измъкват самопризнания (в моя случай, не се наложи... цялата ми фланелка беше пропита с кръвта на гнусният циганин, който размазах от бой и си признах веднага, че аз съм виновен)..., така че спокойно, знам как седят нещата!
Пак казвам, за мен лично тоя въпросният Чочо е виновен. Секи решава сам за себе си.
Пич,искам нещо да те питам.Това с Луната и нацистите откъде го изкопа?Верно ли някой го е писал сериозно?Просто ми е чудно,а по темата-ако сега накажат Левски заради 2 души,нали знаеш,че се създава прецедент и всяко следващо подобно ще се санкционира по този начин?Помисли-навит ли си?После да няма"синьо БФС" и тем подобни?
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
- stefan_bg2
- Контакти:
Re: Защо не Табаков !?
Цачев и Табаков идеално нападение. Владо кате се върне в игра и Бардон, Жо и Зе по крилата, Генев, Рабех, Минев и Живко/Бензукан. Това е отбора!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
- santiliana
Re: Протест
Много бързо се превърна в помак,а до оня ден беше светиня за вас[/quote]
Ти луд ли си?! Кога някой от синята публика го е имал за светиня? Струва ми се, че говориш колкото да не заспиш.И всъщност какво ти влиза в работа да си във форума на Левскарите? Ако имаш да кажеш нещо смислено- направи го.Иначе просто олекваш, човече
Ти луд ли си?! Кога някой от синята публика го е имал за светиня? Струва ми се, че говориш колкото да не заспиш.И всъщност какво ти влиза в работа да си във форума на Левскарите? Ако имаш да кажеш нещо смислено- направи го.Иначе просто олекваш, човече
- Sleepwalker
- Контакти:
Re: Май е време Лафчис да се завърне!
Какви мнения да споделим човек!Всеобщото мнение е,че Батков е най-голямото зло в момента за Левски и трябва да се маха моментално.Моето лично е,че трудно ще се намери по-лош президент/собственик,така че който(евентуално) дойде,ще е по добре от Батков!Все пак не ми се мисли за вариант да дойде някой тип Лупи или Христола...

Re: Левски-ЦСКА 3:2 при дублиращите отбори!
ЛЕВСКАРКА написа:Браво на синият дубъл за победата. Направиха обрат в резултата, който им донесе 3-те точки. Това е вид някакъв минимален реванш срещу вечният ни съперник.
Твърде минимален.Не че онзи ден не играхме пак с дубъл срещу тях,но нейсе-проблемът си е наш.

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Re: Май е време Лафчис да се завърне!
Не съм сигурен че ще има парите да издържа отбора- въпроса е да има малко капитал за начало, оттам нататък Левски може и да се самоиздържа, при една правилна политика. Във всеки случей всеки друг ще е е 100 пъти по добра алтернатива пред Батков и някое турско мекере8-)
Последна промяна от UltraBlue на 22 сеп 2009 22:48, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Re: Протест
Сектор Б написа:bergkamp, айде стига се си навирал дупарата където не ти е мястото, защото в такива моменти нали знаеш какво става ...Марш в кочинпарк
Винаги избягвам да наливам масло в огъня,но ако искате обективност ,трябва да се вслушвате и в противника понякога...не приемам критиката ,че се навирам.Опитвам да помогна с мнение,защото без Левски няма и ЦСКА или по-точно не в този им вид
Г-н златев моля ви купете Левски!!!!!!!!!!
Вече е време да се смени караула в Левски и да се поеме от човек който с финансите си отговаря на ФК ЛЕВСКИ.БЛАГОДАРЯ на батков но си мисля че е време да си иде в родопите поне родопа да спаси.Знам че това са думи на отчаяние но ви умолявам г-н Златев спасете половин България ние знаем как да ви се отблагодарим.Моля червени ултраси не се заяждайте с темата,все пак живота е кръговрат.
LEVSKI_FOREVER