Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Протест

Мнениеот santiliana » 22 сеп 2009 22:10

Недоволството и омразата към адвоката не заради загубата от чорбата.В спорта е така- понякога побеждаваш, понякога губиш.Една загуба не може да нагнети толкова отрицателна енергия в хората.Тук става дума за цялостното управление на отбора, поведението на т. нар. "собственик" от години насам.Той е пълно недоразумение и ни е навлекъл само поводи за срам и неудобство с неговите простотии.Успехите, постигани досега в Левски, ставаха НЕ благодарение на него, а ВЪПРЕКИ него.Затова- БАТКОВ, ВЪН ОТ ЛЕВСКИ, докато не стане прекалено късно.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Левски-ЦСКА 3:2 при дублиращите отбори!

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 22 сеп 2009 22:12

Браво на синият дубъл за победата. Направиха обрат в резултата, който им донесе 3-те точки. Това е вид някакъв минимален реванш срещу вечният ни съперник.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
evolution
Контакти:

Re: Свастиките в сектор "Б" описани от делегата, "синият" шеф на

Мнениеот evolution » 22 сеп 2009 22:12

"Да не говорим, че пречупените кръстове не унижават никой" :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Да бе, само едно цяло човечество!

Потребителски аватар
gacobacov2
Контакти:

Re: Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?

Мнениеот gacobacov2 » 22 сеп 2009 22:12

Къде пише че т.4 е рецидив? И къде по-точно в правилника на БФС пише че свастиките са "дискриминация". Я ме светни, щото сега чекнах в нета и виждам че в Италия на всеки мач почти има и има само глоби. Да част от нашите фенове са крайнодясни, е и? вие като сте комунисти и имате петолъчка някой вади ли ви точки? Айде недей
BTW - Би ли ми посочил кпнкретния мач в който Левски е наказан за свастики? На мача с Барса УЕФА само ни глоби.
PFC Levski - SS Lazio - 1.10.2009

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Батков преговаря с купувач за Левски в странство

Мнениеот DukeUnv » 22 сеп 2009 22:13

Lord VOODOO написа:
lakito7 написа: Сега ситуацията е съвсем различна и е любопитно, ако отново кръгът ДПС поиска Левски, какво ще се случи.

Чудни нови собственици ви се очертават! :lol: :lol: :lol:
Ама нормално де, нали сте от Анадола..., нормално е ДПС да иска да си ви прибере под крилото си! :lol: :lol: :lol:

Лорд, вземи спри с тия тъпи постове в нашия форум?? :shock: Преди пишеше много по-свястни неща, а напоследък все някакви идиотщини праскаш.. Незнам за к'во искаш да се правиш на мазохист, ама....
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 22 сеп 2009 22:15

Абе Вудо и какво като са открити още материал за бомби в тях, това не означава, че именно той е метнал бомбата, защото не е само той хвърлял бомбички, пак ти казвам срещат се двете агитки и става меле, в което и двете хвърлят бомби... а за признанието май не си бил арестуван на мач в България, това признание знаеш ли колко лесно могат да го изтръгнат полицайте... Не може да се докаже, че момчето е виновно и именно той е метнал бомбата, след като се метнати поне още 10 от двете агитки и това не ти го казвам, защото е левскар, ако беше цесекар пак същото щеше да е...
За съдебната ни система наистина няма какво да кажа, наистина е пълна скръб и ЕС с право има най-много критики към нас затова...

Относно наказанието на Левски, това не е рецидив, защото досега такова наказание отбора не е имал, така че ако ни наказват ще е по точка 2, а не по 4...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
gacobacov2
Контакти:

Мнениеот gacobacov2 » 22 сеп 2009 22:15

evolution написа:"Да не говорим, че пречупените кръстове не унижават никой" :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Да бе, само едно цяло човечество!

Мен пък ме унижава петолъчката на вашата емблема - комунизма уби много българи - моля БФС да ви извади по 3 точки за всеки мач ;)
PFC Levski - SS Lazio - 1.10.2009

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 22 сеп 2009 22:18

Я почакайте малко бе комисии,Платинита, ФИФИ и УЕФИ. Що за глупост е това да се отнемат точки на даден отбор за вдигане на някакъв символ от някой наречен привърженик. Отговорността трябва да бъде ПЕРСОНАЛНА-ЛИЧНОСТНА. Ми то 30 организирани фена да речем от СЗ ще ходят всеки мач на домакинство на Славия,чийто фенове са 70 годишни дядки и са 80 човека, ще си вдигат свастики и Славия ще изпадне. Или да издигна свастика в някой автобус и да вземат на водача книжката а? Ами на националите мачовете могат да се саботират от някой турско говорещи елементи, специално наети за целта. Предполагам примери безкрай могат да се измислят, решението е някакъв закон за персонална глоба или арест или там квото искат, нека мислят нали са капацитети перуките, не само да ми обикалят по коктейли и партита.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 22 сеп 2009 22:21

gacobacov2 написа:Ама шегаджии са турките. Пречупения кръст е символ на слънцето в древен рим. Расизъм е да викаш срещу определен играч от друга раса. То ако за едни кръстчета отнемат точки то осве Левски и Партизан. Динамо Букурещ, Лацио трябва да са с минус. Да не говорим че цял отбор в БГ е създаден от комунистическата партия, избила повече от 50 млн души, нашата и останалите. Сумарно за всичките нарушения може би 10 000 лв глоба и пред. за лишаване от домакинство.

Верно са шегаджии турките,убиха от смях цялата футболна общественост с този 4-рен трансфер в Рубин.Уникална е реакцията на феновете на комедията ..както още са известни сините фенове :mrgreen:

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 22 сеп 2009 22:22

gacobacov2 написа:На мача с Барса УЕФА само ни глоби.

Извинявай драги ми смехурко...., но глобата не е ли вид наказание? :? :? :?

Седем : два - имаш акъл в главата, нека не се караме! На мач не съм бил арестуван, но за сметка на това съм бил осъждан условно за побой, като прокурора до последно искаше обвинителният акт да бъде "обвиние в опит за убийство"!!! Така че запознат съм със съдебната система, запознат съм как се опитват да измъкват самопризнания (в моя случай, не се наложи... цялата ми фланелка беше пропита с кръвта на гнусният циганин, който размазах от бой и си признах веднага, че аз съм виновен)..., така че спокойно, знам как седят нещата! ;)

Пак казвам, за мен лично тоя въпросният Чочо е виновен. Секи решава сам за себе си. ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”