Робин ван Перси - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Робин ван Перси - Фен тема
Има много време до края на сезона,а и знаеш че на нас индивидуалните награди не са ни приоритет,а отборните.
Преди всичко Юнайтед е отбор, и е хубаво че имаме толкова различни голмайстори,напук на всички които говореха че сме зависими от Робин.
Офтопик:
Офтопик:
Не съм съгласен! Точно в големите мачове, големите футболисти трябва да изпъкнат - говоря за тези от ШЛ. Имахме 2 и в тях Перси не успя да реализира... а Роналдо ни попиля с 2 гола!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B8LxaCIVDXU[/youtube]
Ван Перси смята да се пенсионира като играч на Юнайтед
- GGMU_forever
MuFc1878 написа:Ван Перси смята да се пенсионира като играч на Юнайтед
Офтопик:
MuFc1878 написа:Не съм съгласен! Точно в големите мачове, големите футболисти трябва да изпъкнат - говоря за тези от ШЛ. Имахме 2 и в тях Перси не успя да реализира... а Роналдо ни попиля с 2 гола!
Е Ван Перси вече доста важни мачове ни спечели - Сити, Челси, Арсенал.
Не може все на него да разчитаме!
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
vasilnv написа:MuFc1878 написа:Не съм съгласен! Точно в големите мачове, големите футболисти трябва да изпъкнат - говоря за тези от ШЛ. Имахме 2 и в тях Перси не успя да реализира... а Роналдо ни попиля с 2 гола!
Написал съм за кои двубои става въпрос. Срещу Челси, Арсенал, Пуул... печелим по всяко време
3 гола за РВП в двете изиграни квалификации.
Очаквам до края на сезона да набере познатата скорост от преди месец и да е*е на ред
Срещу Съндърланд сигурно ще получи почивка,така като се замисля следващите няколко месеца Чичарито и другите ни играчи ще имат доста шанс за изява.
Очаквам до края на сезона да набере познатата скорост от преди месец и да е*е на ред
Срещу Съндърланд сигурно ще получи почивка,така като се замисля следващите няколко месеца Чичарито и другите ни играчи ще имат доста шанс за изява.
Офтопик:
Офтопик:
MuFc1878 написа:vasilnv написа:MuFc1878 написа:Не съм съгласен! Точно в големите мачове, големите футболисти трябва да изпъкнат - говоря за тези от ШЛ. Имахме 2 и в тях Перси не успя да реализира... а Роналдо ни попиля с 2 гола!
Написал съм за кои двубои става въпрос. Срещу Челси, Арсенал, Пуул... печелим по всяко време
Мисълта ми беше, че не само мачовете в ШЛ са важни, даже те могат да се определят като маловажни и безсмислени последните сезони...
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
Най-сетне Перси се отпуши
Гол номер 20!