Стоичков поиска чужд съдия за мача с Левски!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Стоичков поиска чужд съдия за мача с Левски!!!

Мнениеот honda » 28 мар 2013 12:38

bufera80 написа:
RIR написа:
bufera80 написа:
RIR написа:Ако това, че съдията ще е чужд елиминира всякакви коментари след мача относно честността му съм съвсем съгласен.

Последното, което искам е да ми опяват после дни, седмици, месеци, а вероятно и години, как Ахмед бил отменил чист гол на Литекс. Те играха по-добре от нас и ние победихме незаслужено. Това всеки го знае. Но всичко за отменения гол е глупост, защото съдията свири преди да има гол.

Тази медийна истерия за пореден показва, че едно грешно твърдение, повторено 100 пъти, се приема като истина. Ахмед Ахмед е некадърник. Но, той свири преди да знае, че топката ще влезе във вратата. Какво точно свири, и аз не знам.

Но, Литекс бяха ощетени от отсъден неясен фал в нападение, а не от отменен гол.

Въобще, ако съм на Боримиров и Илиев ще кажа на някой от играчите на нашите да издрънка един автогол в началото на мача и да се продължава спокойно да се играе. Или пак ще мрънкате, че гола на чужд терен е друга работа?

Добре искам да те питам нещо!бил свирил преди гола?А защо след като вкараха гола Литекс ръката му показва ГОЛ?Тоест сочи центъра на терена! ;)

Посочва накъде да се изпълни фала. При гол съдията сочи към центъра И ТИЧА към него. ;)

Просто некадърен съдия, без авторитет. Омаза се отвсякъде.

Не!При нарушение както всички казват лявата му ръка трябва да бъде вдигната високо,а дясната да сочи мястото на нарушението,но няма значение,Ахмед не е некадърен а протеже на Иво Тонев!!!

Че Ахмед е некадърен съдия , не подлежи на съмнение, но в никакъв случай не е съдия на Левски, говориш за връзките му с Иво Тонев- може и да си прав, но Ахмед се считаше за един от талибаните на Гриша Ганчев заедно с Н.Йорданов, Пастата, Ст.Тодоров и Ан. Ангелов. ..
Бих си позволил един приятелски съвет - преди да коментираш съдията научи правилата - и как съдията е признал гол след като въобще не се обръща към центъра. Според мен едната ръка сочеща посоката на нападение на един отбор и първоначално вдигане на другата и след това посочване на футболист атакуващ в посока противоположна на ръката сочеща посоката на нападение, значи нещо друго или греша,а ;) ?

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 28 мар 2013 12:44

Старши треньорът на Литекс Христо Стоичков опроверга писанията в пресата, че иска чуждестранен рефер за реванша на "оранжевите" с Левски от турнира за Купата на България. Камата обяви, че винаги е вярвал на българските съдии. Първата среща завърши 1:0 за "сините", а след нея тежки санкции понесоха главният съдия Ахмед Ахмед и помощникът му Георги Ковачев.

"Никога не съм искал чужди съдии. Никога! Това са измислици! Винаги съм вярвал на българските съдиите. Националният отбор се представи добре в Дания, макар че можеше и още по-добре. В Европа обаче България винаги е била третирана като втора ръка. Това е лошо и трябва да се промени", коментира пред БНТ носителят на "Златната топка" за 1994 година. Sportal.bg
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: жалка карикатура на славното си минало!

Мнениеот Странджата » 28 мар 2013 12:57

жалка карикатура на славното си минало!

Поклон за "славното минало" За карикатурата си прав, тъжното е, че не сме само ние ...
Колкото до мача, а после за съдията.Мачът според мене ще завърши в полза на Литекс ( не знам колко бих се зарадвал, ако не е така - все пак тука се каза, това е само един мач, не е дерби). Литекс са по-надъханият и по-сплотеният отбор. Освен това са млади и имат самочувствие заради името на треньора си и медийния комфорт, който се дължи на това, че не са харизматични като ЦСКА и Левски. Все пак дано мачът да е мач! В това обаче много се съмнявам, като гледам, че още не се знае кой ще е съдията, а атаките и напрежението започнаха.
За предишния мач не само аз го казах - резултатът е несправедлив, а съдията просто изпуши заради точно това напрежение. Показа, че е напълнил гащите още преди да се съблече по екип. Не с друго, а с това, че нямаше смелост категорично да си защити първоначалното решение. Дали е било правилно или не - няма значение - не съм видял на терена съдия очевидно да показва, че не е сигурен в това, което е свирил. А той точно това показа.
Никой нищо не коментира за страничния съдия, който изгърмя много по-жестоко - защо, защото е признал гола ли?
Да оставим съдиите - да се молим, като грешат, да грешат за нашия отбор. И да си гледаме играта. Само че какво да гледаме ....

Потребителски аватар
ivodm72
Контакти:

Мнениеот ivodm72 » 28 мар 2013 13:30

Син до гроб_ написа:Старши треньорът на Литекс Христо Стоичков опроверга писанията в пресата, че иска чуждестранен рефер за реванша на "оранжевите" с Левски от турнира за Купата на България. Камата обяви, че винаги е вярвал на българските съдии. Първата среща завърши 1:0 за "сините", а след нея тежки санкции понесоха главният съдия Ахмед Ахмед и помощникът му Георги Ковачев.

"Никога не съм искал чужди съдии. Никога! Това са измислици! Винаги съм вярвал на българските съдиите. Националният отбор се представи добре в Дания, макар че можеше и още по-добре. В Европа обаче България винаги е била третирана като втора ръка. Това е лошо и трябва да се промени", коментира пред БНТ носителят на "Златната топка" за 1994 година. Sportal.bg

така де,ама авторчето,чуло недочуло,чело недочело, давай тема да пускаме
САМО ЛЕВСКИ

sandi74

Мнениеот sandi74 » 28 мар 2013 13:36

denitko1 написа:
bianchi написа:
bluegope написа:Абе що всички само с Левски се занимавате? Нямате ли си отбори, които да подкрепяте? Нямат ли те проблеми, които да се решават, та само в паницата на Левски гледате? Ама така е по-лесно - да хвърляме там някакви обвинения, а доколко са истински и доказуеми е съвсем друг въпрос.
Да идва чужд рефер и да видим кой кого. Ама като сте такива радетели за правда, защо не ревахте преди години, когато един чужденец си измисли дузпа срещу Левски точно на мач в Ловеч? Или пък, когато един български съдия отсъди несъществуващ фал на Тасевски и след него Хр. Янев вкара гол. Ама сега, понеже Левски е облагодетелстван, е голяма драма. Затова стига с тия приказки ала-бала.

Щот явно Левски е най мразения отбор в Бг затова е така

Просто Левски е отбора на народа! и най-добрият за това само в нашата паница гледат ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Наистина няма по-достойно отборче от вашето за анимационните филми и карикатури на Доньо Донев. :lol: Факт. :)

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 28 мар 2013 13:55

sandi74 написа:
denitko1 написа:
bianchi написа:
bluegope написа:Абе що всички само с Левски се занимавате? Нямате ли си отбори, които да подкрепяте? Нямат ли те проблеми, които да се решават, та само в паницата на Левски гледате? Ама така е по-лесно - да хвърляме там някакви обвинения, а доколко са истински и доказуеми е съвсем друг въпрос.
Да идва чужд рефер и да видим кой кого. Ама като сте такива радетели за правда, защо не ревахте преди години, когато един чужденец си измисли дузпа срещу Левски точно на мач в Ловеч? Или пък, когато един български съдия отсъди несъществуващ фал на Тасевски и след него Хр. Янев вкара гол. Ама сега, понеже Левски е облагодетелстван, е голяма драма. Затова стига с тия приказки ала-бала.

Щот явно Левски е най мразения отбор в Бг затова е така

Просто Левски е отбора на народа! и най-добрият за това само в нашата паница гледат ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Наистина няма по-достойно отборче от вашето за анимационните филми и карикатури на Доньо Донев. :lol: Факт. :)

Освен да мразиш май друго не умееш.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 28 мар 2013 13:56

Докато УЕФА не сложи камери,не само странични,та и такива за след всяко съдийско решение все ще сме на това дередже.И не само ние-целия футболен свят.Щото не само Левски или Литекс ги ощетяват,ощетяват и колоси от ранга на Ман Юнайтед,Барса,Реал,Милан и тн. и тн.
Не знам какво им пречи на УЕФА,на ФИФА да подлагат всяко съдийско решение под лупа,при вече спряла игра само от това може да спечели футболът!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 28 мар 2013 14:43

Естествено , че на всички мачове на Левски и ЦСКА трябват чужди съдии , защото те са най-големите съдийски отбори във футбола! :idea:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 мар 2013 14:43

1. Това е поредната журналистическа измислица с цел нагнетяване на напрежение
2. Има си процедура за назначаване на чужди съдии
3. Срокът за искане на такива е 15 дни преди мача

Журналистите са долни к*рви и вредят на футбола ни колкото и да е останал, дори в последно време изпълнителния директор на Гонг е подел някаква лична "война" против Стоичков и очаквам в скоро време здраво да му сипят.

Темата е безпредметна.
Изображение

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 28 мар 2013 14:55

percival написа:Ебати цирка ! бфс-то имали договори с Кипър и Малта ?! Та всички знаем къде са регистрирани офшорките на Тара.Корупция до дъното си е родният футбол.Кога ще се съберем един път завинаги и да изметем тоя всичкия гнилоч от Иван Асен II.

Изображение
Той е навсякъде! Кипър, Малта, Андора, Гибралтар - няма спасение от НЕГО ^^
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Върни се в “Литекс”