Формула 1 - Сезон 2013, Официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Re: Формула 1 - Сезон 2013, Официална тема

Мнениеот enguerino » 28 мар 2013 11:27

UltraBlue написа:
enguerino написа:В Австралия не съм сигурен точно къде бяха в К1 и К2, но си мисля, че около или след 5то място. А след като заваля Фетел направи най-бързата обиколка с 0.5 на Уебър и над 1 сек на третия. В състезанието на суха писта не бяха по-бързи нито от Райко нито от Ало.

В Малайзия нещо подобно, като по спомен Уебър беше 14 в К1. След това Фетел взе полето, а това, че на Уебър не му сложиха 2я комплект интермедии го реши най-вероятно от 2то място. В състезанието беше ясно, че след отпадането на Алонсо само Въглена е достоен конкурент на Фетел, но Мерцедесите изяждат прекалено бързо гумите си.

Ама защо гледаш К1 и К2. Там целта не е да се даде най-доброто време, а просто да се прескочи в следващата фаза. Не мисля че някой от топ отборите си дава зор да спечели някоя от тези 2 части, респективно се "пестят" в тях. В Австралия наистина РедБул-а отстъпи на Лотос-а(който беше над всички останали) и Ферарито, но основната причина беше в бързото износване на гумите, а не защото е било сухо и колата е била по-бавна на сухо. Ако си спомням правилно Фетел правече много по-бързи 1-3/4-та обиколки и после следваше спад, именно заради бързото износване на гумите.

Не е важно да ги спечелиш, но са показателни. В предишните 2 год крилатите без много улисия си бяха от първите бори и в тях. Както и да е минало заминало, за да е интересно докрая ще трябва Меркела да отпадне 1-2 пъти иначе всичко ще се реши още преди лятната пауза.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 28 мар 2013 12:06

Пилотът на "Макларън" Дженсън Бътън смята, че Себастиан Фетел ще пострада някой ден и ще плати за решението си да не спази отборните заповеди по време на състезанието за Гран при на Малайзия.Английският пилот каза, че е шокиран от начина, по който германецът пренебрегна заповедите на шефа на отбора Кристиан Хорнер. Фетел задмина Марк Уебър, при положение че заповедта беше да останат в реда, в който се движеха. Изображение Бътън вярва, че егоизмът на трикратния световен шампион ще му се върне в негативен план. "Всички искаме да спечелим, но Себастиан кара за "Ред бул" и те определят правилата. Това много пъти е работило в негова полза", заяви Бътън.

"Мисля, че ще пострада в дългосрочен план. Изненадан съм, че го направи. И на мен не са ми приятни заповедите на отбора, но да покажеш неуважение към тях е нещо различно", добави шампионът във Формула 1 за 2009 г."Как смята да го върне на Марк? Не мога да си го представя да води състезание и да отстъпи на Марк и да му каже: "Хайде минавай". Това е много трудно и аз не бих го направил", добави още той.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 мар 2013 12:16

Пфф, цели 3 седмици пауза между 2-ри и 3-ти кръг ... Поне аз не се сещам, някога да е било това. :?

То верно, че този сезон е с кръг по-малко от предходният, ама такова разреждане съвсем в началото, не е нормално. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 28 мар 2013 12:18

THE G.A.M.E написа:Пфф, цели 3 седмици пауза между 2-ри и 3-ти кръг ... Поне аз не се сещам, някога да е било това. :?

То верно, че този сезон е с кръг по-малко от предходният, ама такова разреждане съвсем в началото, не е нормално. :roll:
Пускам ти новинки да не страдаш толкоз много :)

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 28 мар 2013 12:20

THE G.A.M.E написа:Пфф, цели 3 седмици пауза между 2-ри и 3-ти кръг ... Поне аз не се сещам, някога да е било това. :?

Но също е вярно (или поне аз не помня) първите два старта да са един след друг :?
FIFA 100

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 мар 2013 12:21

soilwork написа:Пускам ти новинки да не страдаш толкоз много :)

Хвала. :mrgreen:

Дай нещо от фИрари ... :)
Много тихи, след провалът с гръм и трясък миналият кръг ... :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 мар 2013 12:23

enguerino написа:Но също е вярно (или поне аз не помня) първите два старта да са един след друг :?

Ами миналата година май пак така си бяха първите 2 кръга ... Ама 3-тият си беше след 2 седмици ...

По-миналата ( 2011 ) ... Година, не се сещам какво беше ... :?
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 28 мар 2013 12:28

Най-добре да направят един шампионат от февруари до май-юни и да се думкат всяка седмица. После малка почивка и септември-декември още един :twisted:
И без тва взимат луди пари ква друга работа имат :mrgreen:
FIFA 100

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 28 мар 2013 12:30

ае кога свършва сезона, че ми писна да гледам маклараните :mrgreen:
Image
Image
Image

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 28 мар 2013 12:40

Sardukar написа:ае кога свършва сезона, че ми писна да гледам маклараните :mrgreen:

Остискай само още 8 месеца :mrgreen:

Маковете ще си оправят колата, но едва ли ще им стигне за нещо повече от 1-2 победи на Бутона или някое Поле на Перес
FIFA 100

Върни се в “Архив”