bufera80 написа:RIR написа:bufera80 написа:RIR написа:Ако това, че съдията ще е чужд елиминира всякакви коментари след мача относно честността му съм съвсем съгласен.
Последното, което искам е да ми опяват после дни, седмици, месеци, а вероятно и години, как Ахмед бил отменил чист гол на Литекс. Те играха по-добре от нас и ние победихме незаслужено. Това всеки го знае. Но всичко за отменения гол е глупост, защото съдията свири преди да има гол.
Тази медийна истерия за пореден показва, че едно грешно твърдение, повторено 100 пъти, се приема като истина. Ахмед Ахмед е некадърник. Но, той свири преди да знае, че топката ще влезе във вратата. Какво точно свири, и аз не знам.
Но, Литекс бяха ощетени от отсъден неясен фал в нападение, а не от отменен гол.
Въобще, ако съм на Боримиров и Илиев ще кажа на някой от играчите на нашите да издрънка един автогол в началото на мача и да се продължава спокойно да се играе. Или пак ще мрънкате, че гола на чужд терен е друга работа?
Добре искам да те питам нещо!бил свирил преди гола?А защо след като вкараха гола Литекс ръката му показва ГОЛ?Тоест сочи центъра на терена!
Посочва накъде да се изпълни фала. При гол съдията сочи към центъра И ТИЧА към него.
Просто некадърен съдия, без авторитет. Омаза се отвсякъде.
Не!При нарушение както всички казват лявата му ръка трябва да бъде вдигната високо,а дясната да сочи мястото на нарушението,но няма значение,Ахмед не е некадърен а протеже на Иво Тонев!!!
Сигурно си прав за Ахмед и Тонев, но аз пък едно не разбирам. Ако ще е решил да закопава Литекс, тогава каква е логиката да признава гола и да го отменя после? Просто няма да го признае.
Държа много на некадърноста на Ахмед.