Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
Никога не бих пожелал на някого проблем със здравето, това е извратено и гнусно! Всеки от нас е бил болен и знае колко е гадно, и на враг не го пожелавам! А пък за Гаджев моето мнение е категорично, че още след онзи мач с Миньоро няма място в Левски. Отдавна трябваше да се е разкарал оттука!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[quote="фифи перото"
Ами дай да му телим ножа,че да не ни мъчи?
То бива запалянковщина и пристрастия, но...
Верно ,че е форум, но май понякога се прекалява с "треньорщината" и се стига до такива изцепки, които обикновено онези , пожелават на наши футболисти.
тоя не става ,оня не става....Па големи разбирачи се извъдиха някои?
Ама когато Йовов и Гаджев вкарваха решителни голове ,що не ги кълняхте?
Много къса памет имате, ей...
Едно време имаше такива думи и за легендата ни...От подобни хора.помниме ,или поне някои от нас.[/quote]
Колега, тука ключовата дума е "вкарваХА"
Ясно е, че са дали много на Левски, спор няма, особено Йовов, ама не може цял живот на стари лаври да лежиме, брат. Левски не е приют. Слаба форма ли си сядаш на пейката, няма значение дали се казваш Йовов, Гаджев и незнам си кой. Никой не е по-голям от Левски! А Гаджев и Йовов нямат място на Герена още след онзи мач с Миньор.
Верно ,че е форум, но май понякога се прекалява с "треньорщината" и се стига до такива изцепки, които обикновено онези , пожелават на наши футболисти.
Едно време имаше такива думи и за легендата ни...От подобни хора.помниме ,или поне някои от нас.[/quote]

terata написа:[quote="фифи перото"
Едно време имаше такива думи и за легендата ни...От подобни хора.помниме ,или поне някои от нас.

Добре аз пак ще задам следния въпрос - с какво един Димов, или един Прохазка, или един Старокин ще свърши повече работа от Владо Гаджев в средата на терена?
Само Левски!
- Levskar_90
Гаджев, Пламен Илиев, Везалов, Дъстли и Стъридж са най-добрите футболисти в Левски. Другите от титулярите са на посредствено ниво. Оня наркоманизиран пубер, който се радва на контузията на национала ГАДЖЕВ на кой ще се радва на Плешо и Прохазка или на Старочко...
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Сини шампиони 1992/1993:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i_kN4WuFcyg[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i_kN4WuFcyg[/youtube]
siniq_fen написа:Добре аз пак ще задам следния въпрос - с какво един Димов, или един Прохазка, или един Старокин ще свърши повече работа от Владо Гаджев в средата на терена?
Владо е незаменим, когато обаче му се играе. А това се случва все по-рядко. На този етап формата му е далеч от най-добрата и това е видно от всички. Димов и Прохазка може и да не са толкова креативни футболисти, за разлика от Гаджев, но в дефанзивен план вършат много повече работа от него и играят с далеч повече желание. Това е мое мнение и не ангажирам никого с него. Тва че има хора, които след като даден футболист е изиграл някога 5 силни мача за Левски и са юноши на клуба, си мислят че трябва да са абонирани за титулярното място не е мой проблем. Аз искам да играят най-подготвените и най-добрите, тези които са във форма, а не да се робува на имена. Това обаче за мое съжаление, няма как да се случи при треньор Илиан Илиев. За каква конкуренция по постове говорим, след като определени футболисти в каквото и състояние да се намират са винаги титуляри.
Гаджев, заедно с други връзкари като КоПелето трябва веднага да се разкарат. Може ли тоя сульо от лятото да ми го докарат и да го правят капитан моментално. Пламен Илиев, който изстрадва всяка загуба на Левски истински и се радва на всяка победа, му беше отнета лентата, за да се даде на тоя глупак Пелето. Гаджев най-гнусната мастия и мътилка на съблекалнята също го носят на ръце, нещастниците от ръководството.
Повръща ми се от тях. Илианчо колкото и да се прави на строг с тия смешни циркове, пак не пожела да разчисти истинските проблеми и се изказва влюбено за любимецът му "Влади", който е в менструален цикъл през 3 дена. Та така и с контузийката му. Ако беше истински мъж и не се влачеше по терена, щеше да е във форма и нямаше да се контузи. Нали "още малко" щяхме да го потърпим? Само дето явно и във пета турска лига няма да се излъжат да го купят. По-скоро ние трябва да им дадем пари за тази мърда.
Ръководството ни се подиграва в лицето, а тук ми се развиват някакви малоумни схеми на игра и т.н.
Повръща ми се от тях. Илианчо колкото и да се прави на строг с тия смешни циркове, пак не пожела да разчисти истинските проблеми и се изказва влюбено за любимецът му "Влади", който е в менструален цикъл през 3 дена. Та така и с контузийката му. Ако беше истински мъж и не се влачеше по терена, щеше да е във форма и нямаше да се контузи. Нали "още малко" щяхме да го потърпим? Само дето явно и във пета турска лига няма да се излъжат да го купят. По-скоро ние трябва да им дадем пари за тази мърда.
Ръководството ни се подиграва в лицето, а тук ми се развиват някакви малоумни схеми на игра и т.н.
По пътя на национала
Мисля, че националния отбор ни показа пътя за развитие. И не само той ами и отбори като Литекс и Бате Борисов... А той е - да се разкарат почти всички чужденци с изключение на Родригес и Карвальо засега и да се налагат млади и нахъсани момчета, желаещи да се докажат и да се развиват. Наши юноши, но и не само ами и млади футболисти като Пламен Илиев например. Да се привличат и да им се наложи яка дисциплина, при първо изпълнение - солидна глоба, при второ - довиждане, независимо от това кой си и колко си важен за отбора. Не разбирам това постоянно ламтене за някакви загубени тенекиени купи, с това мислене тип циганин, опа ром - "днес да съм добре, пък утре ще видим", си мисля че далече няма да стигнем. Вижда се, че феновете харесват играта на националния и за тях това е важното, даже и да не успеят да се класират (надявам се да не стане така), хората ще си кажат - "еми малшанс, важното е че играха добре, бореха се и се раздаваха". Имам чувството, че в скоро време Литекс ще ни надмине и при юношите, защото кой ще е луд да дойде и да стане юноша на отбор, който ще го прати да рита във "В" група, по-добре да отиде в отбор, който залага на собствени кадри. Най-добре е Батков и Сие да не се помотват ами да разработват план за действие, защото лично на мен за 100 годишнината не ми се гледа отбор от наемници, които се разхождат по терена, сякаш са в МОЛ...
България !!!!
Да де, ама националният има и добър треньор 

-
- Контакти:
Националният отбор има треньор с характер и твърда ръка!!!Докато при нас липсва точно такъв човек,който да набива канчета,защото има три индивида при нас като Йовов,Гаджев и Милиев които тровят климата в съблекалнята и докато те не се махнат или не се намери подходящият човек,да им "набие канчетата"ние титла няма да видим.