Сметки: ако Дания бие Италия, нищо не можем да направим

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Re: Сметки: ако Дания бие Италия, нищо не можем да направим

Мнениеот rumbata » 27 мар 2013 17:41

james написа:Хубаво е човек да си прави сметката , но някой сеща ли се , че с Българската ни психика ,бараж можем да спечелим само срещу Люксембург и то ако не са във форма . Никога не сме се справяли в директни елиминации . Ако нещо не се завърти да станем първи ...горим .

Ти направо ме разби. Националния ни отбор е играл баражи през 60-те години и винаги е печелил (1961 - Франция, 1962 - Португалия и 1965 - Белгия). Точно обратното на твоето твърдение, че не сме се справяли в директни елиминации.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 27 мар 2013 18:01

Ще играем в Бразилия! Това е съдба! Помнете ми думата! :ugeek:

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 27 мар 2013 18:16

Никакви сметки! Бием Малта, Чехия и Армения и отиваме в Бразилия!

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 27 мар 2013 18:17

Аз па викам да си играем играта, пък каквото стане. Някой спомня ли си кога за последно след толкова изиграни мачове сме били без загуба в групата? Най-важното, според мен е, че в момента се оформя гръбнака на един силен национален отбор за години напред и не на последно място имаме точния човек за треньор.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 27 мар 2013 18:18

Склонен съм да се съглася с автора на темата. Могат ли да ни прецакат жабарите - ще ни прецакат ! Не един и два пъти държави от Запада са си правили удобни резултати в наш ущърб.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 мар 2013 18:20

Грешна ви е сметката, юнаци. Дания няма да бие Италия- Чехия ще ги бие! Абсолютно съм сигурен, че така ще стане, защото те играят два мача помежду си, не един! ;)

[offtopic]7 юни

Армения - Малта Армения 3 т.

8 юни

[b]Чехия - Италия 3т. Чехия

11 юни

Дания - Армения 3 т. Дания

6 септември

Италия - България Италия 3т.

Чехия - Армения 3 т. Чехия

Малта - Дания 3 т. Дания

10 септември

Италия - Чехия 3 т.Италия

Армения - Дания 1 т.

Малта - България 3 т.

11 октомври

Дания - Италия 1 т.

Малта - Чехия Чехия 3 т.

Армения - България 3 т. Армения

15 октомври

Италия - Армения Италия 3т.

България - Чехия 3т.

Дания - Малта 3 т. Дания[/offtopic]

Италия 23 т.
Дания 17 т. (така е по-редно, щото датчаните ги премазаха)
Чехия 17 т.
България 16 т. (къде го видяхте тоя бараж :? )
Армения 10 т.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 27 мар 2013 19:22

dreben23 написа:Грешна ви е сметката, юнаци. Дания няма да бие Италия- Чехия ще ги бие! Абсолютно съм сигурен, че така ще стане, защото те играят два мача помежду си, не един! ;)

[offtopic]7 юни

Армения - Малта Армения 3 т.

8 юни

[b]Чехия - Италия 3т. Чехия

11 юни

Дания - Армения 3 т. Дания

6 септември

Италия - България Италия 3т.

Чехия - Армения 3 т. Чехия

Малта - Дания 3 т. Дания

10 септември

Италия - Чехия 3 т.Италия

Армения - Дания 1 т.

Малта - България 3 т.

11 октомври

Дания - Италия 1 т.

Малта - Чехия Чехия 3 т.

Армения - България 3 т. Армения

15 октомври

Италия - Армения Италия 3т.

България - Чехия 3т.

Дания - Малта 3 т. Дания[/offtopic]

Италия 23 т.
Дания 17 т. (така е по-редно, щото датчаните ги премазаха)
Чехия 17 т.
България 16 т. (къде го видяхте тоя бараж :? )
Армения 10 т.

Ти пък къде видя, че Армения бият България? Мен по-скоро ме притеснява последния мач с чехите, но...ще видим!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 27 мар 2013 19:25

Аз нещо друго си мисля по въпроса. Според мен е възможно Италия да ни легне да я бием и да се хвърли на макс срещу Дания. И ще се аргументирам с пресния все още спомен от Евро 2004. Тогава ние ударихме едно рамо на италианците, а датчаните и шведите им се подиграха по най-наглия начин. Време е за отмъщение! :twisted: Спомням си и как тогава Трапатони каза: "Искам да се класираме заедно с българите".
Вярно че може да се търси и една друга логика: Прандели-Фиорентина-Бербатов-Ювентус-Бендтнер, но все пак победата срещу Италия ми изглежда реална, особено ако играем както второто полувреме снощи. Още повече, че ако Италия бие Чехия, ще са с 6 точки преднина пред нас преди мача и няма мотивацията да им е толкова висока.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 мар 2013 19:32

Забравете ги тия неща с лягането. Всички отбори ще си играят за родината. Да ,Италия може и да не си дава много зор срещу Дания (все пак е предпоследен мач и може да са се класирали) ,но никой не може да ги вини. Те си правят сметките за тях и не би трябвало да ги интересува кой ще е втори. Трябва да си гледаме нас и да не разчитаме много на другите. Излизаме срещу Скуадрата и каквото стане. Ако не паднем ще е чудесно. Ако загубим не трябва да правим трагедии ,а да се съсредоточим върху останлите 3 мача ,които ще трябва да вземем. Датчаните също ще загубят точки все някъде. Чехите не мисля ,че ще се включат в борбата ,защото имат 2 мача с Италия и там мисля ,че ще загубят и двата.
В крайна сметка каквото и да стане трябва да сме зад този отбор! Той ни накара отново да вярваме и заслужава пълната ни подкрепа. ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

baywatchfan
Контакти:

Мнениеот baywatchfan » 27 мар 2013 19:36

doktora25 написа:Аз нещо друго си мисля по въпроса. Според мен е възможно Италия да ни легне да я бием и да се хвърли на макс срещу Дания. И ще се аргументирам с пресния все още спомен от Евро 2004. Тогава ние ударихме едно рамо на италианците, а датчаните и шведите им се подиграха по най-наглия начин. Време е за отмъщение! :twisted: Спомням си и как тогава Трапатони каза: "Искам да се класираме заедно с българите".
Вярно че може да се търси и една друга логика: Прандели-Фиорентина-Бербатов-Ювентус-Бендтнер, но все пак победата срещу Италия ми изглежда реална, особено ако играем както второто полувреме снощи. Още повече, че ако Италия бие Чехия, ще са с 6 точки преднина пред нас преди мача и няма мотивацията да им е толкова висока.

Какво рамо сме им ударили 2004?! Напротив, те заради нас не се класираха тогава. Биха ни едвам с 2:1 в края, след като водехме почти цял мач, доколкото помня. Ако им бяхме легнали да ни бият с по-голяма разлика, ще се класираха.

Върни се в “Национален отбор”