WCQ 2014: Дания - България - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Re: WCQ 2014: Дания - България/26.03.2013/21:15ч/

Мнениеот b0b1 » 27 мар 2013 11:49

Reckless написа:
b0b1 написа:Гаджев и братята Миланови не бяха на ниво снощи, но това е нормално във футбола, понякога просто нямаш ден.За Тонев може и да се изкажа пристрастно, но си беше най-опасния ни играч според мен.Има голяма перспектива в него, и е само въпрос на време да заиграе малко по-западно от Полша.И в крайна сметка съм доволен от всички, щом изкарахме Х в Копенхаген.

Георги Миланов, как да не е бил на ниво ? Кой стартира брилянтната атака за нашия гол ?
Можехме да ги бием, но играхме много страхливо и ги приехме в нашата половина. От там дойде и измислената дузпа и многото опасни корнери.
Ако си играехме нормално и по-атакуващо, щяхме да създадем повече положения и голове. Нашите начело с Пенев не си вярваха а можеха да ги натикат в тяхната половина и да вкарват. Можеше и да получим, но щяхме да вкараме повече. В момента имаме много добър национален отбор, само им липсва малко самочувствие и да повярват, че могат. Със страх няма да стане.

Паса му беше хубав, не отричам, но нашата атака при гола се дължеше повече на други 2-ма от отбора - Тонев и Манолев.А за положението в края на първото полувреме, когато Миланов им подари чист гол, но некадърния датчанин не успя да вкара, как ще го коментираш?

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 27 мар 2013 11:52

Добро представяне от нашите. ;) :) Браво! :) Сега искам да се класираме на световно и да го спечелим. 8-) :!: :mrgreen:
Офтопик:

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 27 мар 2013 11:58

Drunken_Master написа:
hd29 написа::) :) Трудно ще се класираме,но все пак радващото е,че сме в играта.Всичко ще се реши в мачовете на България и Дания с Швеция.Много добро впечатление ми направиха Манолев и Иванов,Тонев също показва израстване.Дано да се класираме за бараж,но и да не успеем не трябва да се правят трагедии,отбора е млад и перспективен.

Мисля че мачът Заир - Зимбамве или Азербайджан - Япония,ще са по-решаващи.

Ясно е ,че имам предвид Чехия,между другото държава с име Заир няма :lol: :lol:

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 27 мар 2013 12:09

olimpi написа:Абе хора какво е това вън този, вън онзи. Бил слаб бил лаком, разхождал се.

Евала на Любо Пенев с тотално отписани футболист направи отбор. Върна им доверието и воала нямаме загуба, при това от гостувания на Дания, където сме им абонати последните 20г. и на чехите, които традиционно си ни бият над път и под път при това с разлика.

Хайде да си спомним къде беше този отбор само преди година и половина и как играеше. Докато сме вечните нихилисти и оплаквачки нещата няма да вървят, както и цялата ни държава, затова малко по-ведро.

Какви абонати сме бе пич, та ние нямаме загуба в Дания откакто практикуваме футбол :)

За тези които хранят Гаджев и МИланов, ще си спестя думите ....... Раздадоха се момчетата и най-вече спазваха уникална тактическа дисциплина, преливаха много бързо от нападение в защита и Гаджев си беше моторетка в центъра ! Едно голямо браво на Радо ( Меси ) , беше по бърз от всичките им футболисти , Тонев няма какво да го коментираме с този мач затвърди израстването си , жалко за Бодуров, ако не се беше контузил, нямаше да се налага да правиме толкова подаръци в защита .

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 27 мар 2013 12:12

b0b1 написа:
Reckless написа:
b0b1 написа:Гаджев и братята Миланови не бяха на ниво снощи, но това е нормално във футбола, понякога просто нямаш ден.За Тонев може и да се изкажа пристрастно, но си беше най-опасния ни играч според мен.Има голяма перспектива в него, и е само въпрос на време да заиграе малко по-западно от Полша.И в крайна сметка съм доволен от всички, щом изкарахме Х в Копенхаген.

Георги Миланов, как да не е бил на ниво ? Кой стартира брилянтната атака за нашия гол ?
Можехме да ги бием, но играхме много страхливо и ги приехме в нашата половина. От там дойде и измислената дузпа и многото опасни корнери.
Ако си играехме нормално и по-атакуващо, щяхме да създадем повече положения и голове. Нашите начело с Пенев не си вярваха а можеха да ги натикат в тяхната половина и да вкарват. Можеше и да получим, но щяхме да вкараме повече. В момента имаме много добър национален отбор, само им липсва малко самочувствие и да повярват, че могат. Със страх няма да стане.

Паса му беше хубав, не отричам, но нашата атака при гола се дължеше повече на други 2-ма от отбора - Тонев и Манолев.А за положението в края на първото полувреме, когато Миланов им подари чист гол, но некадърния датчанин не успя да вкара, как ще го коментираш?

Аз ще го кометирам, какво искаш от един младеж, който го хвърлят да закърпва центъра на отбраната ? Младоста не е порок, само с такива мачове ще спре с грешките , аз съм изключителен фен на Тонев, но и той имаше 2-3 възможности вместо удар да даде пас ! Иначе контраатака не са прави от последните двама футболисти :lol: , Гаджев отнема топката, подава я на МИланов, той я разпределя на Тонев и центриране или викаш първите двама не важат ?

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 27 мар 2013 12:25

Първото полувреме беше за тях, а второто - за нас, така че закономерен резултат. Може и да имаше ръка на Корнелиус, но честно казано не искам да се връщам към ситуацията и да се изнервям излишно.
Яд ме е, че така лековато Г. Миланов си изпроси наказание за мача с Италия. Дано Попов срещу "адзурите" да се стегне малко, защото вчера беше един от най-слабите поне според мен.
В преките двубои с Дания всичко е 50:50, така че оттук нататък съревнованието е на база мачовете с другите отбори. Дания взеха 4 точки срещу Чехия, но и ние имаме добър шанс да го сторим. Немалък е рискът Дания да бият у дома Италия, които тогава вече може да са се класирали и да не играят с всички сили, но аз все пак се надявам "адзурите" да вземат поне някой Х, а защо не и ние да им откраднем нещо в следващия кръг? Срещу Малта е логично да очакваме 2 победи за Дания, като и ние задължително трябва да бием Малта навън. Може би Армения ще се окажат основен арбитър на спора - ако ги бием навън, ще имаме големи шансове, а в същото време ще се надяваме да отмъкнат точки на Дания, което арменците са способни да сторят.
Трудно ще е, но не и невъзможно. Видя се, че Дания не са нищо особено. Нека припомним, че в двата си мача с нас имаха нужда съответно от червен картон и дузпа, за да не загубят. :!: :idea:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 27 мар 2013 12:46

James Beattie написа:Тонев ми направи лошо впечатле в този мач. Вкара три на Малта и сега си мисли , че ще ги ниже един след друг. Видях поне две положения пред вратата на Дания , които пропиля от лакомия. Вярно е , че без удари , няма как да вкараме гол , но в тези ситуации , по-добрия вариат беше да подаде на някой.

Защо се говори така след мач! Ако,ако и ако....ами ако бяха се получили тези удари др. щяхте да приказвате.
А направили ти впечатление, колко топки открадна и колко атаки минаха през Тонев? :evil:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 мар 2013 13:39

Аз друго не мога да разбера, Перуков нали е голям играч и голям приятел на Платини, важна клечка в номенклатурата на УЕФА ;) Е, що тогава сума ти мачове си ни режат през кръста, нали уж е голям връзкар и шефче го раздава, не казвам да ни подпират, но не бива да се допуска да ни ощетяват по тоя начин. Всички помним как се свиреше за Швеция, когато мазната свиня Ленард Йохансон беше фактор там ;)

Един колега хубаво спомена мачът между Испания и Малта, завършил 12:1, с който преебаха Холандия. Дания обикновено 12 гола вкарва за цяла година, но ако има такива сметчици в последния ден на квалификациите, изобщо не бих се учудил да бият с колкото им трябва. А жабетата ако имат поне малко чест, да си спомнят ЕВРО 2004 и какво направиха Дания и Швеция тогава. Ако водач ни беше Германия или Испания, нямаше да имаме такива притеснения, немците и испанците просто щяха да премажат всички без да им пука :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 27 мар 2013 13:43, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 27 мар 2013 13:41

Само на мен ли ми се струва, че всъщност съдията ни помогна?
Това беше най-слабият ни мач по ръководството на Пенев и един от най-слабите от много години насам.
Отборът ни все едно играеше за първи път заедно.
Тактиката беше позабравената "Опълченците" - всички отзад, ако има възможност в наказателното поле и безразборно чистене с все сила.
По някакво чудо не губехме още на почивката с 3:0. Докато Бодуров беше на терена в защитата ни цареше хаос, а след неговото напускане се превърна в тотален хаос и паника. Н. Михайлов изчисти топка от голлинията, която според датчаните е била вече вътре. Ако броим това положение 50:50 в наша полза ще е доста алчно да искаме и дузпата 50:50 пак да е в наша полза. Прехваленият Г. Миланов, въпреки паднал на земята, след извършено от него нарушение, пусна перфектен пас към датски играч, който не уцели вратата. Въпреки гола си личеше, че Манолев играе по-малко футбол от половината съфорумци тука. Вкаралият за първи път 3 гола (на Малта) и започнал за първи път в 2 поредни мача титуляр Тонев се беше самозабравил. Като цяло явно доста по-лесно се играе като аутсайдер.
Бих оправдал тактиката и играта единствено, ако беше срещу Италия или този резултат ни класира директно, но като гледам програмата в най-добрият случай ще станем втори и няма да стигнем бараж като най-слабия втори във всички групи. (мачовете с последния, в нашия случай Малта, отпадат по регламент)
Та да се върнем към въпроса - защо всъщност ни помогна съдията.
По този начин, горкият, се превърна в изкупителната жертва за "Пеневата чета".
Както се казва, голът в нашата врата се печеше от много отдавна и след като поведохме стана още по-страшно. Според мен рано или късно датчаните щяха да вкарат и тогава какво оправдание щеше да измисли хандбалистът за слабата и посредствена игра.
Не смятам, че датчаните са кой знае колко по-добри от нас и си личеше, че с по-добра тактика спокойно можехме да си тръгнем с трите точки, като по-този начин се борим за първото място, като се има предвид, че тепърва започват трудните мачове за Италия. (2 с Чехия, гост на Дания)
...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 мар 2013 13:51

BadBoy написа:До момента никой не е споменал за доброто включване на Ради Димитров и момчето трябва да бъде похвалено, влезе на пожар и се справи перфектно.

Той също е продукт на Академия Литекс.
Браво на всички момчета за себераздаването и хъса с който изиграха второто полувреме, и браво на големия Любо.
Вземаме си всички мачове до края и не ни интересува другите, какви ще ги вършат.
Изображение

Върни се в “Национален отбор”