Къртицата по Tv7
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Къртицата по Tv7
Не гледам реалити предавания!Не слушам ЧАЛГА!Не гледам турски ТВ!
ББ нали избяга,защо продължава да съществува тази ...боза7
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Мен още ме е яд как още не са пречукали оня отрепак азис. Ще е много жалко ако няма желаещи, но подозирам че няма как да стане, защото анти-чалгарите са културни, възпитани и неагресивни хора които не се занимават с такива нищожества 
Простотия е! Главно това се дава по "нашите" телевизии. Много се издразних как бареков направи реклама на тази глупост с оная кифла на мача Ботев - Левски.
- dreben23
- Контакти:
В какво се състои предаването? Не можах да гледам днес, понеже обичам футбола и го загърбих, а по принцип гледам реалитата, защото са поучителни, дори повече отколкото "възвишената ценностна система" на някои от колегите тук. Обичам да имам примери какво не трябва да прави един човек, за да запази стойностното у себе си!
Та каква е целта на предаването, освен "развращаване" на "младежта"?
Хм, намерих нещичко и звучи забавно и интересно. http://m.inews.bg/Лайфстайл/Паяци-кал-и-какви-ли-не-гнусотии-за-Николета-Азис-и-Килата_l.a_c.393_i.272085.html
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
James Beattie
vetchnia написа:Според мен ще е доста интересно и днес беше много хубав жестът, че не излъчиха цялото предаване заради мача на националния.
Чудех им се , колко трябва да си прост , че да откриваш предаване по време на важен мач на националния отбор
delianmarinov написа:
приятно гледане![]()
![]()
-
James Beattie
Нали рекламираха , че Денис Родман щял да влиза в Къртицата ? Къде е ? С Азис ще се налазят 
sandi74 написа:Какво мислите за новото реалити "Къртицата" което започна преди броени минути по Tv7.Ще го гледате ли и какво очаквате да видите?
Теб пък какво те интересува? И само за протокола, интелигентните хора не гледаме глупости!
- Levskar_90
Денис Родман в Къртицата
Какво Ви е мнението за предаването и участието на Родман 
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА