LP е гигант.
Начинът, по който изглежда отборът, е възхитителен.
И да паднат, ако играят така, публиката ще ги изпраща с аплодисменти.
Поклон.
Безобразна грешка на съдията при дузпата
WCQ 2014: Дания - България - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: WCQ 2014: Дания - България/26.03.2013/21:15ч/
честно казано, не видях игра с ръка преди нарушението на Миланов, за мен дузпа си имаше ...
типично по български се оправдаваме със съдията, според мен бяхме ощетени много повече на мача в София, доста пресилен червен картон в решаващ момент, такъв нямаше да се даде на датчанин!
важна точка, но борбата тепърва предстои, каквото и да мислим, трябва да вземем нещо от Италия, колкото и невъзможно да звучи, мачът е на 6.09, италианците почват шампионата в края на август, няма да са готови на 100% до мача с нас, трябва да се възползваме ...
типично по български се оправдаваме със съдията, според мен бяхме ощетени много повече на мача в София, доста пресилен червен картон в решаващ момент, такъв нямаше да се даде на датчанин!
важна точка, но борбата тепърва предстои, каквото и да мислим, трябва да вземем нещо от Италия, колкото и невъзможно да звучи, мачът е на 6.09, италианците почват шампионата в края на август, няма да са готови на 100% до мача с нас, трябва да се възползваме ...
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Не се излагай. Червен картон за Бандаловски си имаше първия мач. И викате, че има дузпа, а?

-
smoothc написа:THE G.A.M.E написа:Мен не ме плаши мачът с Италия ...
И там ще забъркаме бетона, това няма как да не затрудни италианците.
Даже си мисля, че в Италия и Ереван ще направим ремита, но ще паднем от чехите.![]()
Просто Чехия имат много неприятен за нас стил ...
Чехите ги изпуснахме през есента,но втория път няма да им се размине
Проблемът е, че като ги посрещнем, ще трябва ние да сме доминиращият тим, защото на нас ще ни трябват 3-те точки.
Към момента отборът ни играе много дисциплинарано, но в дефанзивен план.
Нямаме нужният потенциал да натискаме безнаказано отбор като чехите ... Макар и с всички им косури.

Просто ще ни довършат на контри ...
LevskiZavinagi написа:Не се излагай. Червен картон за Бандаловски си имаше първия мач. И викате, че има дузпа, а?
Няма дузпа!Просто човека има рамо до лактите!

Яд ме е,че Тонев леко "прегоря",а можеше доста по-адекватно и правилно да изиграе онези две страхотни положения,които ни се откриха....просто искаше да изпъкне индивидуално,да се превърне в герой...Дано занапред осъзнае грешката си,защото има страхотен потенциал
Разочарованието днес:Владо Гаджев!
Определено ни липсва креативност в халфовата линия,дано Любо Пенев намери решение час по-скоро.
Играчи на мача:Манолев и Иванов!

Разочарованието днес:Владо Гаджев!
Определено ни липсва креативност в халфовата линия,дано Любо Пенев намери решение час по-скоро.
Играчи на мача:Манолев и Иванов!
LevskiZavinagi написа:Не се излагай. Червен картон за Бандаловски си имаше първия мач. И викате, че има дузпа, а?
Тези стоп-кадри не показват нищо...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

-
- Контакти:
sin4ec написа:LevskiZavinagi написа:Не се излагай. Червен картон за Бандаловски си имаше първия мач. И викате, че има дузпа, а?
Тези стоп-кадри не показват нищо...
Айде скрий се бе анти-българин ! Показват много добре , че му се удря в ръката .... как може да съществуват такива хора като теб , които търсят начини да дразнят и критикуват ?
- bilyaletdinov
- Контакти:
Много се съмнявам, че Италия ще клекне на Дания след к**венския номер от 2004г. Италианците са горделиви хора и съм сигурен, че ще вземат своето в Копенхаген.

И този път ще победиш шампионе!
Мисля,че всичко е ясно:1.Както и да завърши мача с Италия,гостуванията на Армения и Малта трябва да завършат само и единствено с победа!
2.А мачът срещу Чехия ще бъде нашият "Рубикон"
2.А мачът срещу Чехия ще бъде нашият "Рубикон"

Последна промяна от smoothc на 27 мар 2013 00:43, променено общо 1 път.