"Стадион "Българска армия" - ремонтни дейности"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: "Стадион "Българска армия" - ремонтни дейности"

Мнениеот vaskonti » 16 мар 2013 22:17

CHE написа:
vaskonti написа:
CHE написа:Няма смисъл да правят входове в сектор Г и В като на Локо пд.[сектор В*] и да се губят места.Да направят стъпала на обратната страна на насипа срещу съществуващите както е на сектор В в Ловеч ,те и без това премахнаха първите 2 реда на сектор А ако сега направят и 8 входа в Г и В капацитета ще падне по 20к ,което много малко за Цска.

Дали има смисъл или няма, това е без значение. Това е задължително ако искаме Армията да получи лиценз за ЕКТ.

Аз нали това казвам пак ще има 4 входа но те ще са зад сектора със стъпала които се изкачват на върха на сектора и се свързват с 4 реда стъпала които разделят сектора на отделни блокове.Така е в секторите В в Ловеч и Бургас не е нужно да се правят дупки в сектохра за входове ,и така да пада капацитета.

То няма лошо да предлагаш, ама си има изисквания за определен брой входове. Не знам какъв е този брой, може и да е достатъчно да се направи само това, което казваш, но може и да не е достатъчно. Все пак леко се съмнявам да се амбицираме чак толкова, че да направим повече входове, от колкото се изисква.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 17 мар 2013 11:30

Трябва да се направят 120 входа,които да водят към 120-те тоалетни на стадиона. :?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 мар 2013 14:27

Напълно съм съгласен че няма смисъл от дупки в секторите за входове. Решението което е предложено
на всяка пътека която съществъва м/у седалките(отделните блокове във всеки сектор) да има стълби в/у насипа
и съответно това да е вход за сектора (маркирани са със зелени точки на снимките). По този начин и тоалетните се изнасят
също отвън като на всеки вход са правят и тоалетни. Само за В сектор не е много ясно дали може да стане защото
там мястото на парецела е доста по-малко от това с което разполагат Б и Г сектор.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 мар 2013 20:21

Абе, хората по Източна Европа направиха читави стадиони отдавна, вече и тях ще ги ремонтират и обновяват, аз миналата седмица в Пловдив като влизах на стадиона, се върнах в младите години-всичко си е същото, олюпено и гноясало, порутено и позамазано чат-пат отгоре. качвам се по алеите на Герена нагоре, същите люляци и тревички, като по времето на Гунди... Романтика, един вид, спомени...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 25 мар 2013 19:51

sin4ec написа:Абе, хората по Източна Европа направиха читави стадиони отдавна, вече и тях ще ги ремонтират и обновяват, аз миналата седмица в Пловдив като влизах на стадиона, се върнах в младите години-всичко си е същото, олюпено и гноясало, порутено и позамазано чат-пат отгоре. качвам се по алеите на Герена нагоре, същите люляци и тревички, като по времето на Гунди... Романтика, един вид, спомени...

Аз като влизах в сектора за гости на Ботевъ-ЦСКА останах втрещен - по земята спокойно можеш да си събереш матриал за една къща на село. Синчец, извинявай за оня път, брат! Ти си знаеш...Жив и здрав да си, не си лош човек.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 мар 2013 21:37

Кировец написа:Аз като влизах в сектора за гости на Ботевъ-ЦСКА останах втрещен - по земята спокойно можеш да си събереш матриал за една къща на село. Синчец, извинявай за оня път, брат! Ти си знаеш...Жив и здрав да си, не си лош човек.

А, няма проблем, аз не съм злопаметен, ти да не си го взел навътре? :) Тва е само форум, глей си кефа и да не ти пука!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 апр 2013 16:12

Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 апр 2013 19:26

Аз като видях по ТВ плесенясалата ограда - цялата напукана... Да я "облекат" с някакъв материал...

Потребителски аватар
j0rka7aa1
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa1 » 03 апр 2013 12:43

От домакинството на Черноморец до това срещу Миньор аз не забелязах да са свършили работа за 5 стотинки по стадиона, за 3 седмици нищо не пречеше най-накрая от 3 години насам да вземат да монтират седалките в Сектор "А", Майкъла вместо само да говори да вземе да направи още нещо, щото само с "ВИП" ложата не става.
[center]iHALA MADRID! iHALA MADRID! iHALA MADRID!
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/160/5958160y.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”