Ще успее ли Тотнъм да задържи 4-то място?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Ще успее ли Тотнъм да задържи 4-то място?!

Мнениеот smoothc » 26 мар 2013 01:08

Не ме разбирай погрешно.Аз съм съгласен с написаното от теб,но не изключвам и Челси в тази борба Ние сме в подобна ситуация като Тотнъм.Както имаме шансове да се изкачим до второто място,така можем и да изпаднем от четворката За това пиша и за постоянството на самите отбори,нищо че като индивидуални качества на футболистите ги превъзхождаме Въпросът е в колектива и мотивацията В Челси в последно време,точно тези фактори липсват,а се вижда в отделни мачове,че качествата и класата на футболистите са на лице

Да,не отричам че има логика в това,което казваш(още повече,че ангажиментите в ЛЕ и евентуално ФА къп),могат серизно да окажат своето влияние....но в крайна сметка т.-нар анализ е конкретизиран най-вече върху Тотнъм и един вид главният им преследвач за 4-то място-Арсенал.
Програмата на Челси не е толкова сложна,но при гостуванията могат да се появят доста проблеми,със сигурност!
Дербито с Тотнъм ще е ключово-наистина всичко е възможно да се случи,предвид важността на ситуацията и целите,разбира се най-добре ще е Челси да спечели(за своята сигурност),но равенството също няма да е лош резултат,все пак целта оправдава средствата.
Съндерланд-Суонси-Евертън....Хипотетично +9 точки.
Саутх-Фулъм-Ливърпул-Юнайтед-Вила-доста сериозни и трудни,наистина.Лично за мен,ще е от ключово значение да се спечелят мачовете срещу Саутхемтън и Фулъм,както и Вила.т.е-9т
Относно второто място....може да греша,но моето мнение е,че Сити просто няма шанс да го изпуснат,най-малкото защото имат 5-сравнително лесни домакинства,а и настоящата разлика от 4-точки не е за пренебрегване.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 мар 2013 01:12

Ето моята четворка: Манчестър Юн, Челси, Арсенал, Тотнъм Къде е Сити ще попитате, еми нема ги в момента. :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 мар 2013 01:15

dreben23 написа:Евертън никога не е бил домакински отбор-най-големите мачове ги прави винаги като гост! :) Да, тоя шампионат главно на това разчитат, но това е тежък отбор за преодоляване. След артилеристите от Англия отбор, който изповядва стил на игра, който предпочитам, това е Евертън-много вкарват и много получават, с една дума празник за футбола! :) Айде имам симпатии и към Тотнъм, но смятам, че ще сдадат багажа накрая, а и сме съперници тоя сезон. ;) Не знам що, но отбор дето играе по-мощно от предишния сезон, едва ли не почва да ми доскучава играта им. :lol: Аз имам много изтънчен вкус към футбола! :)

Сори пич,но Евертън не е печелил т.нар дерби мач като гост от поне 2-сезона насам :oops:
Докато на "Гудисън".....14 загуби за последните 4 сезона ;) Всеки един от Топ 5 е бил побеждаван,поне веднъж...някои дори два пъти :)
От сезон 2009-Евертън е спечелил само 20 гостувания.
За същия период от 2009-като домакин Евертън е спечелил 50 домакинства.
Последна промяна от smoothc на 26 мар 2013 01:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 мар 2013 01:16

Смут,не пиши Евертън като сигурни 3 точки 8-) Срещу тях играем трудно,нищо,че в двубоите за купите ги отстраняваме ;) В първенството все ни късат точки :)

П.П. За Арсенал съм сигурен,че няма да си вземат мача с Евертън и с Нюкасъл, пък да видим :? За лондонските дербита не искам,а и не мога да прогнозирам 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 26 мар 2013 01:20, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 мар 2013 01:19

CTAHKO написа:Смут,не пиши Евертън като сигурни 3 точки 8-) Срещу тях играем трудно,нищо,че в двубоите за купите ги отстраняваме ;) В първенството все ни късат точки :)

Да бе, последен мач за сезона и да не го спечелите,чуваш ли се!?
Пак казвам:Лично за мен,най-важният ви мач във Висшата лига е този срещу Тотнъм!
Последна промяна от smoothc на 26 мар 2013 01:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 мар 2013 01:22

smoothc написа:
CTAHKO написа:Смут,не пиши Евертън като сигурни 3 точки 8-) Срещу тях играем трудно,нищо,че в двубоите за купите ги отстраняваме ;) В първенството все ни късат точки :)

Да бе, последен мач за сезона и да не го спечелите,чуваш ли се!?

Абе тези са гадни :lol: Тези и Уест Хям,много ни ебават,особено като няма за какво да играят :lol: А и нашите лигльовци като ги знам... :roll:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 мар 2013 01:29

Основните въпроси,след края на сезона вероятно ще бъдат следните:1.Дали Гарет Бейл ще напусне Тотнъм? 2.Кой ще е новият треньор на Челси? 3.Дали Суарес ще напусне Ливърпул?
Разбира се,лично за мен ще бъде огромна грешка,ако:1.Бейл остане в Тотнъм.2.Случайно договорът на Рафа Бенитес бъде удължен.3.Суарес остане в Ливърпул.
Последна промяна от smoothc на 26 мар 2013 01:53, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 мар 2013 01:38

smoothc написа:Основните въпроси,след края на сезона вероятно ще бъдат следните:1.Дали Гарет Бейл ще напусне Тотнъм? 2.Кой ще е новият треньор на Челси? 3.Дали Суарес ще напусне Ливърпул?

1.Бейл напуска Тотнъм срещу солидна сума(Евреина не продава евтино,колкото и да се прави на жертва от цялата ситуация)
2.Надявам се на Моуриньо(много исках Капело да ни е през този сезон и сега нямаше да ги имаме тези ядове.Ако те интересува защо,ще ти обясня,иначе няма да влизам в подробности).
3.Суарез ще остане в Ливърпул,дори ще си засилят отбора с някакво подобно ново попълнение,което няма да е английско дръвче 8-) В момента Ливърпул все още продължават да избиват парите от глупавите трансфери на техния монарх :lol: :lol: :lol:

evertonia73
Контакти:

Мнениеот evertonia73 » 26 мар 2013 01:43

Крайно класиране:1.МU 2. EVERTON 3.MC 4.Liverpool EVERTON FOREVER!!!!!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 мар 2013 01:47

evertonia73 написа:Крайно класиране:1.МU 2. EVERTON 3.MC 4.Liverpool EVERTON FOREVER!!!!!

Не сме 80те колкото и да ми се иска :mrgreen:

Върни се в “Футбол - Свят”