Не ме разбирай погрешно.Аз съм съгласен с написаното от теб,но не изключвам и Челси в тази борба Ние сме в подобна ситуация като Тотнъм.Както имаме шансове да се изкачим до второто място,така можем и да изпаднем от четворката За това пиша и за постоянството на самите отбори,нищо че като индивидуални качества на футболистите ги превъзхождаме Въпросът е в колектива и мотивацията В Челси в последно време,точно тези фактори липсват,а се вижда в отделни мачове,че качествата и класата на футболистите са на лице
Да,не отричам че има логика в това,което казваш(още повече,че ангажиментите в ЛЕ и евентуално ФА къп),могат серизно да окажат своето влияние....но в крайна сметка т.-нар анализ е конкретизиран най-вече върху Тотнъм и един вид главният им преследвач за 4-то място-Арсенал.
Програмата на Челси не е толкова сложна,но при гостуванията могат да се появят доста проблеми,със сигурност!
Дербито с Тотнъм ще е ключово-наистина всичко е възможно да се случи,предвид важността на ситуацията и целите,разбира се най-добре ще е Челси да спечели(за своята сигурност),но равенството също няма да е лош резултат,все пак целта оправдава средствата.
Съндерланд-Суонси-Евертън....Хипотетично +9 точки.
Саутх-Фулъм-Ливърпул-Юнайтед-Вила-доста сериозни и трудни,наистина.Лично за мен,ще е от ключово значение да се спечелят мачовете срещу Саутхемтън и Фулъм,както и Вила.т.е-9т
Относно второто място....може да греша,но моето мнение е,че Сити просто няма шанс да го изпуснат,най-малкото защото имат 5-сравнително лесни домакинства,а и настоящата разлика от 4-точки не е за пренебрегване.