Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Nasko 1
Контакти:

Re: Бала,Лече и чичовото вредни за БГ футбола

Мнениеот Nasko 1 » 22 сеп 2009 16:28

PFC Litex написа:
lakito7 написа:А ти знаеш ли за колко пари са ги предложили на Левски? А цска,колко са дали.Това,че не можаха да вземат парите,а ги искат много се стигна до това "продаване" на цска.

Аз не зная, а ти?
Дай да прочета материал по твоето твърдение?
Сумата, която ми се върти в главата е 1 000 000 за четирима футболисти.
Това, че имате най-лошата трансферна политика в България е факт отдавна, но за това не сте виновни Вие феновете, а ръководителите Ви.

Стига си говорил глупости! През последните 10 години Левски спечели 6 титли, ЦСКА -3 и Локо Пд -1, т.е повечето титли са за Левски. Това означава, че клуба се управлява най-добре в България! Левски е отбор, а не трудова борса за футболисти.

levski___

Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?

Мнениеот levski___ » 22 сеп 2009 16:29

На шампиона Левски трябва да бъдат отнети 3 точки от актива, в случай че се спазва буквата на закона. Поне така пише в правилниците на УЕФА, които трябва да бъдат следвани и от страна на Българския футболен съюз.

Причината за санкцията, която справедливо трябва да бъде наложена на "сините" са пречупените кръстове, които се появиха в сектор "Б" по време на "вечното дерби" в неделя.

Свастики ясно и отчетливо се виждаха на големия транспарант в пред централната трибуна с надпис "Нито капка страх, нито крачка назад" (виж снимките). Освен това ултраси на Левски бяха с фланелки и знамена с пречупени кръстове.

Според правилника на европейската централа всеки акт на расизъм се наказва с отнемане на 3 точки от актива на съответния отбор, както и глоба в размер на 30 000 швейцарски франка.

Дисциплинарната комисия към БФС ще заседава утре, но е повече от съмнително дали тя ще наложи каквито и да е било санкции на Левски
Припомняме, че не за първи път "синята" агитка прави подобни изцепки. Преди няколко години по време на двубоя с Барселона от Шампионската лига от сектора издигнаха пречупени кръстове (на снимката долу) и се вееха знамена във възхвала на Третия райх.

Вижте снимки

СОРИ ЧЕ ГИ ДАВАМ ТАКА АМА НЕ ЗНАМ КАК ДА ГИ СЛОЖА В СТАТИЯТА

Потребителски аватар
lakito7

Re: Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?

Мнениеот lakito7 » 22 сеп 2009 16:30

Ами да отнемат,щом ги има тези кръстове.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 22 сеп 2009 16:31

lakito7 написа:
от love_hurts на 22 Сеп 2009 11:06
Всички във форума, който са малко по-дълго време са наясно, че тоя пич lakito7 измисля всевъзможни глупости. В главата му се въртат поредните fairy tells. Винаги другите са им виновни. Иска ли 1 милион за Коста Янев ми колко да ви искат, като вие ще искате при евентуална следваща продажба да приберете 90+% от трасферната сума. В момента ЦСКА играе за отбора, не някой да си пълни джоба ! Както вече литекса каза ти чел ли си договорите на футболистите. Чел си какво са писали в *** и айде ! Да ви кажа колко е объркано момчето прочетете ми подписа. Щом смята, че Аврам Грант може стане треньор на Левски .... fairy tells ! Никаква реална представа няма какво става във футбола. Сега кажи за огромния заговор срещу Левски ! Как всяка година те трябва да са шампиони и ако това не се случи има някаква конспирация, защото Левски е сам срещу всички ! Как има долни конспиратори в агитката на Левски и как всеки мач биват наказвани от верните фенове посредством юморучна схватка ! Извода, който иска да направи lakito7 e че Левски трябва винаги да е шампион, ако това не се случи значи ЦСКА или който и да е било друг е направил някаква конспирация, която вреди на БГ футбола. А това където разправя Батков, че поучили някакъв факс и тръгнали за Русия ми се струва още по-смешно. Най-смешното е че има левскари, които му вярват ! Във всяка агитка има болни мозъци редно е дори да не им обръщаме внимание на глупостите, защото те се хранят от това. Особено като видят, че някой споделя тяхните "уникални" мисли !
lakito7 каза:
"Видяхме го Херо какви ги свърши в Русия,той не става за Левски.Аз съм за Грант с помощник Кокала."
Avram Grant are you fucking kidding me ?!
:lol: :lol: :lol: Nice one. The biggest dreamer ever !
Borat OUT, Bruno IN !

Приятелю,когато стигнеш моето интелектуално ниво,тогава определяй какви глупости пиша.А това за Грант го написах,за да иронизирам всички които нападаха Достанич,но ти явно не си схванал иронията.Sorry
P.S.Знаеш ли какво значи ирония? Аз досега да съм правил някакви коментари по твой адрес,а ти правиш,ителигентно,нали.

Да наясно съм какво е ирония и ти едва ли я използваш ! Всички постове, които съм ти чел са пълни с тайни конспирации! Не ми разправяй, че иронизираш всеки ти чете глупостите всеки ден! Спри се вече, повярвай ми дори не искам да стигам твойто интелектуално ниво. Аз предпочитам да си остана прост ! Има една философска теория, която твърди, че колко повече трупаш знания толкова повече започваш да разбираш колко малко неща знаеш ! На тебе изглежда всичко ти е ясно така, че ми е трудно да споря с тебе ! Човека от Литекс си пусна линк иска ли са ви 1 млн за четиримата така, че ... за едни са дърводелци за други голмайстори !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 22 сеп 2009 16:32

Според мен е смешно, всеки може да опъне хартиен кръст във всеки сектор...ама ако искат да отнемат...

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 22 сеп 2009 16:33

Трябва наистина да започнат да отнемат точки,това на нищо не прилича!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 сеп 2009 16:34

Приятелю,когато стигнеш моето интелектуално ниво,тогава определяй какви глупости пиша.А това за Грант го написах,за да иронизирам всички които нападаха Достанич,но ти явно не си схванал иронията.Sorry
P.S.Знаеш ли какво значи ирония? Аз досега да съм правил някакви коментари по твой адрес,а ти правиш,ителигентно,нали.[/quote] Ей смешко в поста ти няма нито лексика,нито мисъл.освен това допускаш грешки и в правописа! Интелектуалното ти ниво с което се "пъчиш" отговаря точно на всеобхватната мисъл на размишленията ти.Българският правопис се отличава и характеризира (за разлика особено от английския, но и други езици) с това, че думите се пишат така, както се изговарят. Тоест, умението да се говори езика предполага равнозначно и умението да се пише! Извини се на всички сега и ходи да плачеш някъде другаде.

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 22 сеп 2009 16:37

Мисля,че това не е за пръв път.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 сеп 2009 16:38

Nasko 1 написа:Стига си говорил глупости! През последните 10 години Левски спечели 6 титли, ЦСКА -3 и Локо Пд -1, т.е повечето титли са за Левски. Това означава, че клуба се управлява най-добре в България! Левски е отбор, а не трудова борса за футболисти.

Историята е за статистиците, а реалността за феновете :!:
Тези които милеят за Левски, защото имам адски много такива приятели в момента ги боли, че отборът им е станал пътуващ цирк и станал боксова европейска круша и въобще не ги топли казаното от теб.
Те и Ливърпул не са ставали шампион от 20 години, но сърцераздирателни драми не правят.
А това, че клубът Левски се е управлявал добре да си го беше спестил :lol:
Изображение

loituma
Контакти:

Мнениеот loituma » 22 сеп 2009 16:39

Нека разследването започне сега! Това, че Левски не взеха играчите лятото си е техен проблем. Факт е, че толкова слаб Левски скоро не е играл. Било то в Европа или у нас. Това, че ЦСКА обра най-доброто от БГ пазара също е факт, който не трябва да се подценява ;) И не на последно място ЦСКА играе добре този сезон. Просто играе добре, дали срещу резервите на Фулъм или слабия отбор на Динамо или резервите на Левски отбора просто играе хубав и правилен футбол, създава положения, има мисъл в играта и резултатите не закъсняват.

Върни се в “Архив”