Това ли е най-добрия ЦСКА?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Това ли е най-добрия ЦСКА?
как мислите онзи от 2005,когато пак мачкахме сичко,докато божков не даде титлата,този от 2008 когато Шл ни беше сигурна,ако не беше лупи,или сегашния ЦСКА?
- AceVentura
- Контакти:
Re: Това ли е най-добрия ЦСКА?
Ония със Стоичков, Трифон, Любо, Емо 

-
- Контакти:
В последните 11 години имате 19 загуби и 4 победи срещу Левски
. От тези 4 победи само тази сега и една през 2002 са с повече от 1 гол разлика. Така че явно сега сте много добри

Струвами се, че е още малко рано да се определи и да ги сравняваме. Вярно е момчетата направиха добри мачове, зарадваха всички ни, но нека да изчакаме как ще приключат в Лигата и в първенството поне есения полусезон. Има доста надежди за тях, дано да ги оправдаят и продължат да се представят добре. Но аз поне считам, че по времето на този отбор имаме най-доброто ръководство. Поне поведението им и всичко до сега ме кара да мисля, че там се работи добре и правилно, дано да не греша, но ми се струват свестни много хората.
AceVentura написа:Ония със Стоичков, Трифон, Любо, Емо
Е този отбор си е класика, поне аз не съм гледал по-добър ЦСКА, за по-назад нямам ясни спомени.

-
- Контакти:
Най-важното е през зимата да не продадем играчите си. Клубът наистина е в тежко финансово положение, това е пределно ясно на всички, но от голямо значение е този отбор да се развива и обиграва, да вземем шампионската титла и след това да опитаме да влезем в групите на ШЛ. Там са големите пари и тогава ще е най-удачно да се продават играчи при евентуални оферти.
- rostheboss
- Контакти:
1. Отбора на Стоичков,играл 1/2 финал с Барселона.
2. Отбора от 1982г.,отстранил Ливърпул и играл 1/2 финал в КЕШ
3. Отбора на Йешич от 2005г.
4. Отбора от 2008г. - 16т. пред Левски
5. Отбора от 2003г. на Стойчо Младенов
2. Отбора от 1982г.,отстранил Ливърпул и играл 1/2 финал в КЕШ
3. Отбора на Йешич от 2005г.
4. Отбора от 2008г. - 16т. пред Левски
5. Отбора от 2003г. на Стойчо Младенов

ЦСКА винаги са били най добрия отбор в България!
Най-добрият ЦСКА предстои тепърва да видим
Този отбор има голям потенциал и завбъдеще ще се развива.Най-важното нещо е че за първи път треньора сам си избира играчите които да вземе, а не са му натиряни от ръководството.Вижда се че и Пенев показва качества като треньор , а и администрацията си върши работата....Дано това се запази за по дълго,но за съжаление при нас има нещо наречено "съскане на змии",което рано или късно ще се появи!