ПП Наистина си мисля, че Мата и Карик са от ключово значение за отброите си и играят на високо ниво. А индивидуалното им представяне е на много високо ниво във всяка среща.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoothc написа:Лично за мен борбата ще е между Ван Перси и Суарес.
Разбира се,предимство ще има Ван Перси,защото Манчестър Юнайтед ще е шампион т.е неговите голове са с по-голямо значение за благото на клуба,докато Суарес лично за мен единствения шанс да спечели приза е,ако след края на сезона завърши най-малко със 7 гола преднина пред Ван Перси,иначе ако се запази сегашната разлика от 3 гола,то просто няма никакъв шанс!
LordSirAlexFerguson написа:Всяка БРИТАНСКА бабичка знае,че играч на сезон ще е СУПЕР РОБИН ВАН ПЕРСИ.
8-осмиййййййй Суарес какъв кандидат може да е тоя принц на ОЛДЪМ,победа срещу Манчестър Юнайтед,Челси,Арсенал,Манчестър Сити КОГА,в купата на уефа изритан още на 16/финалите
daniel_red написа:Аз мога да ви кажа кой е най-качественият играч във Висшата лига. Той се казва Еден Азар и е умопомрачителен талант. Догодина призът е за него, тази може би за предателя Ван Перси...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта