Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- SofiaSkinHead
Re: Страх на "Герена" - могат да изхвърлят Левски от Лига Европа
Абе какви 2-3 години бе вие на Хероин ли сте наказанието за бомби ще е лишаване от домакинство за определен брой срещи или изхвърляне за сезона ... Италянците ги хванаха за уредени мачове и ги изхвърлиха за 1 година вие искате за некви бомбички 10 години. Тва да не е чорни бе осъзнайте се малко. У Италия мотоциклет изхвърлиха от козирката на Стадиона и не ги изгониха доживотно вие нас искате за некви бомбички ... НЕСЕРИОЗНА РАБОТА
Помнете хората които себе си ЖЕРТВАХА
Във време, в което чужди с нас МАРОДЕРСТВАХА!!!
Във време, в което чужди с нас МАРОДЕРСТВАХА!!!
Re: Николай Димитров
Не създаваме среда за развитие на младите играчи. това е истината. Няма никаква дисциплина, никакъв ред. Хичо е ясно, че феновете на Левски са му насъбрали много. Но какво е виновно момчето, че една камара специалисти го заточиха на скамейката за сметка на минали величия като един Йовов да кажем
Някой си направи огромен майтап с това момче с Арсенал. Бъ;гарски играч, който не е утвърден национал все още не може да играе свободно в Англия. това мисля че отпада със сигурност едва през 2012 или и 13 г. България и Румъния сме извън ЕС по техните закони. Ако сте забелязали и ръмънци няма там. Не че Хичо няма да се справи прилично в един такъв отбор - напротив.
Цачев - хайде по-сериозно. Гонзо е много прав, че нямаше как да играе. Ясно е, че дениран искат да го продават, христов също. Цачев щеше да трупа опит в дубъла и лека полека - заминава и той.
Някой си направи огромен майтап с това момче с Арсенал. Бъ;гарски играч, който не е утвърден национал все още не може да играе свободно в Англия. това мисля че отпада със сигурност едва през 2012 или и 13 г. България и Румъния сме извън ЕС по техните закони. Ако сте забелязали и ръмънци няма там. Не че Хичо няма да се справи прилично в един такъв отбор - напротив.
Цачев - хайде по-сериозно. Гонзо е много прав, че нямаше как да играе. Ясно е, че дениран искат да го продават, христов също. Цачев щеше да трупа опит в дубъла и лека полека - заминава и той.
- Berba M.U.
- Контакти:
Re: Бала,Лече и чичовото вредни за БГ футбола
lakito7 написа:Тези откакто влязоха в нашия футбол като ръководители,въртят само разни далаверки помежду си с цел цска да стане шампион,за да изкарат някой лев.Миналото първенство неможаха,а сега съм сигурен,че ще направят и невъзможното това да стане,за да вдигнат цената на ритнитопковците си.Всички червени сега,ще започнат да ме плюят,но пак ще си говорим на лято,когато дори цска да не е станал шампион,ще има яка разпродажба на отбора им.
Аз си мисля че те тримата показаха как трябва да се работи във футбола,а вие в момента имате бездарен спортен директор и бездарен тренер,и за това много ви е яд
Re: Сините легенди по проблема
lakito7 написа:Исками се един ден да видя Лукойл купил Левски,Наско президент,а Ники Илиев спортно-технически директор.
БРОЙ И МЕН ОТ ТЕЗИ ,НА КОИТО ТОВА ИМ СЕ ИСКА!
Пратиха ги в ЦСКА защтото имат реален шанс да ги продадат в Европа,а не по пасищата в Израел и анадола
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Що ве не е лошо момчето-то за тези 3 години колко мача изигра титуляр? Вие го смачкахте,имаше и контузия по едно време и сега -Хоп не ставал!! Със Цачев ше стане същото като се върне-всички в момента възлагате страшни надежди на него -и като го почнете от първите мачове.......позната история на Герена
Re: Страх на "Герена" - могат да изхвърлят Левски от Лига Европа
UltraBlue. написа:Ами ако ни накажат да не играем примерно в Европа 2,3 години.. после кво ще си играем пак с Ботев ? Ако това ни е целта по-добре да не гоним Батков защото и с този отбор можем да кретаме горе долу в нашето първенство..
Tова няма как да стане , ако сините бъде заплашен от изхвърляне от турнирите , Батета , Каки ,Тамперета , дебърцини,жилещи и т.н. ще основат комитет за защита на Лефски .
Срещу кого ще творят история тогава?! Няма да го допуснат!

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
- POPCORN
- Контакти:
lakito7 написа:Тези откакто влязоха в нашия футбол като ръководители,въртят само разни далаверки помежду си с цел цска да стане шампион,за да изкарат някой лев.Миналото първенство неможаха,а сега съм сигурен,че ще направят и невъзможното това да стане,за да вдигнат цената на ритнитопковците си.Всички червени сега,ще започнат да ме плюят,но пак ще си говорим на лято,когато дори цска да не е станал шампион,ще има яка разпродажба на отбора им.
я се прегледай бе.такива като тебе са вредни за българския футбол, а не те!левски сами са си виновни.чичовото и миналата година беше в ЦСКа ама не станхме шампиони нали.много мразя такива смешни глупости, а най-важното че и ти ставаш смешен с тях

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Хичо да го преотстъпват зимата и пролетта ако покаже качества,тогава да се връща.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7