ЦСКА, Ботев и Локо ПД -с неплатени данъци

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gacobacov2
Контакти:

Re: ЦСКА, Ботев и Локо ПД -с неплатени данъци

Мнениеот gacobacov2 » 22 сеп 2009 15:42

levski___ написа:ТАЗИ ТЕМА Я ПУСНАХ АЗ ПРЕДИ 2 ЧАСА А МОДЕРАТОРИТЕ МИ Я ИЗТРИХА ЗАЩО??

Според мен сега няма такива и аз това още е тук. Вероятно за реклама на чужд сайт. Не ревнувай, аз заради твоята изтрита я пуснах.
BTW - БТВ защо илзъгаха че отбора с 2,2 млн не е сред грандовете? То е ясно че провинциалните няма как да имат толкова данъци, защото бюджетите им са под границата при която би се натрупал такъв данък
Последна промяна от gacobacov2 на 22 сеп 2009 15:44, променено общо 1 път.
PFC Levski - SS Lazio - 1.10.2009

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 сеп 2009 15:44

gacobacov2 написа:Съгласен съм за това, но те отричаха за данъчни задължения - това е неспазване на разпоредбите на УЕФА за финнасовите изиксвания. Ако ги има трябва да са признати, и разсрочени. А те излизат след одит. Има разлика, защото ако бяха обявени навреме по правилата на БФС се спират трансферите. Защо ние и вие да сме коректни а другите не?

Кой отрича за данъчни задължения?
В момента търся интервюто от преди седмица, в което човека открито казва, какво дължи и на кого дължи.
Самият дълг не е проблем, когато той е защитен с гаранция, че ще бъде изплатен по предварителна одобрена програма и точно с тази цел споделих за Реал Мадрид.

Едно е укрит данък, съвсем друго е да дължиш данъг, но да е финансово обезпечен от трета страна.
Изображение

Потребителски аватар
gacobacov2
Контакти:

Мнениеот gacobacov2 » 22 сеп 2009 15:45

PFC Litex написа:
gacobacov2 написа:Съгласен съм за това, но те отричаха за данъчни задължения - това е неспазване на разпоредбите на УЕФА за финнасовите изиксвания. Ако ги има трябва да са признати, и разсрочени. А те излизат след одит. Има разлика, защото ако бяха обявени навреме по правилата на БФС се спират трансферите. Защо ние и вие да сме коректни а другите не?

Кой отрича за данъчни задължения?
В момента търся интервюто от преди седмица, в което човека открито казва, какво дължи и на кого дължи.
Самият дълг не е проблем, когато той е защитен с гаранция, че ще бъде изплатен по предварителна одобрена програма и точно с тази цел споделих за Реал Мадрид.

Едно е укрит данък, съвсем друго е да дължиш данъг, но да е финансово обезпечен от трета страна.

Да ама те излизат след ревизия на НАП. Никога не са признавали тези 2,2 млн. Повярвай чета всички новини, аз съм малко журналистче

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 сеп 2009 15:48

Обявиха ли официално от НАП кои са новите длъжници?

Иначе ето това зави собственикът им
- Споменахте за дълговете, които са ви завещани от предишното ръководство. Знаете ли точно колко пари дължите?

- Да, и то сигурно по-добре от главния счетоводител на клуба. Знам до стотинка колко пари дължи ЦСКА на всяка институция, бивш играч или треньор.Сумата е не по-малка от
4 000 000 лева

Успях да намеря интервюто в спорт1, макар че го четох в друг сайт
http://www.sport1.bg/sport1/node/148794
Изображение

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 22 сеп 2009 15:50

Бай ви Ганя е най-редовния.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
gacobacov2
Контакти:

Мнениеот gacobacov2 » 22 сеп 2009 15:52

PFC Litex написа:Обявиха ли официално от НАП кои са новите длъжници?

Иначе ето това зави собственикът им
- Споменахте за дълговете, които са ви завещани от предишното ръководство. Знаете ли точно колко пари дължите?

- Да, и то сигурно по-добре от главния счетоводител на клуба. Знам до стотинка колко пари дължи ЦСКА на всяка институция, бивш играч или треньор.Сумата е не по-малка от
4 000 000 лева

Успях да намеря интервюто в спорт1, макар че го четох в друг сайт
http://www.sport1.bg/sport1/node/148794

Това да ама датата е 16.09. Когато вече са ги хванали и бяха обявли резултата от ревизията. Мояите данни за задълженията им са около 2,5 пъти повече - 10 млн. Но нека бъдещето покаже. Темата е за друго - справедливо ли е клуб имащ огромни задължения да купува футболисти вместо да си плати задълженията? И какво са виновни честни отбори като Левски, Литекс, Локо СФ и Славия че си плащат данъците? Че то по-добре да не ги плащаш и да пазаруваш футболисти щом е ненаказано.
Последна промяна от gacobacov2 на 22 сеп 2009 15:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 сеп 2009 15:52

е не може всички да продаваме играчи като левски за 7 мил. евро и да нямаме проблеми с финансирането :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
gacobacov2
Контакти:

Мнениеот gacobacov2 » 22 сеп 2009 15:54

Дам. Само че на 1 май 2010 най-вероятно пак няма да има лецензче, повярвай на 90% сиг е :) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 сеп 2009 15:56

gacobacov2 написа:Това да ама датата е 16.09. Когато вече са ги хванали и бяха обявли резултата от ревизията. Мояите данни за задълженията им са около 2,5 пъти повече - 10 млн. Но нека бъдещето покаже. Темата е за друго - справедливо ли е клуб имащ огромни задължения да купува футболисти вместо да си плати задълженията? И какво са виновни честни отбори като Левски, Литекс, Локо СФ и Славия че си плащат данъците? Че то по-добре да не ги плащаш и да пазаруваш футболисти щом е ненаказано.

От дълг до дълг има разлика от земята до небето. :!:
Къде са обявени официално, кои отбори са длъжници на НАП?
Изображение

skarab
Контакти:

Re: Ц*КА, БОТЯФ и Локо ПД -с неплатени данъци

Мнениеот skarab » 22 сеп 2009 15:56

gacobacov2 написа:Не спазването на правилата в една държава е форма на липса на fareplay.

Кои правила бе ,финансисте? Толкова си смешен че няма накъде повече. Всички задължения към НАП са разсрочени отдавна. И това няма нищо общо с "неплащане".
И ако си извадиш главата от задника ще ти стане ясно че БФС не е разследващ орган относно финансовата ситуация в която и да било "частна структура". И се пише "FAIR".
За "неспазването на правилата" си има отделни институции които съответно заявяват своите претенции където е необходимо. Имбецил. :lol:

Върни се в “Футбол - България”