Любимият ми футболен мач на ПФК ЦСКА( София)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Любимият ми футболен мач на ПФК ЦСКА( София)

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 25 мар 2013 14:05

адски слаб мач тип този с вафлите тази година. това което ни даде съдбата ни го отне малко по късно с тулуза и още тогава подозирах че има нещо гнило в това продължаване
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 25 мар 2013 19:33

Единствения футболен мач, спортно събитие на което аз съм се разплаквал е ЦСКА - Леверкузен - реванш в София в мига щом забихме гола изпаднах в някаква истерия и с един друг чорбар,верен приятел направо се взривихме.
Иначе като драма и екшън веднага отразявам на 1-во място мача реванш с Блекбърн, и резонната победа над Динамо на 2-ро място. Въпреки, че ни поведоха с 1 гол аз вярвах в момчетата. Бях на работа тогава и слушах мача през радиото на една душкабина :lol: - като направихме 1:2 направо взех да крещя и прегърнах един клиент с мощен възглас - "ЦСКА Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ ОТБОР НА СВЕТА!", а онзи, ме гледа като тракторчето на аватара ми и се пули тъпо. :lol:
ВИВАААААААААААААААА ЦСКААААА ШАЛЯЛЯЛЯЛЯ ооооооо ВИВА ЦСКА ШАААААААААААЛАЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯ

Voin
Контакти:

Мнениеот Voin » 27 мар 2013 14:16

мача срещу славия на овча купел след като ни взеха лиценза. не знам защо, но винаги ще помня усещането, дъжда и страстта.

Потребителски аватар
Klisarski1948
Контакти:

Мнениеот Klisarski1948 » 28 мар 2013 13:29

С Леверкузен беше перфектня мач,и от към хореография,и от към резултат. Най-великия мач на който ще бъда,обаче тепърва предстои. ;)

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 29 мар 2013 17:26

1-0 с Нотингам,а до Бойчиновци пътувахме без билети защото целият влак се клатеше от песни и нямаше кондуктор...... :)
FORZA CESENA !!!

Върни се в “ЦСКА”