Любимият ми футболен мач на ПФК ЦСКА( София)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Любимият ми футболен мач на ПФК ЦСКА( София)
адски слаб мач тип този с вафлите тази година. това което ни даде съдбата ни го отне малко по късно с тулуза и още тогава подозирах че има нещо гнило в това продължаване
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Единствения футболен мач, спортно събитие на което аз съм се разплаквал е ЦСКА - Леверкузен - реванш в София в мига щом забихме гола изпаднах в някаква истерия и с един друг чорбар,верен приятел направо се взривихме.
Иначе като драма и екшън веднага отразявам на 1-во място мача реванш с Блекбърн, и резонната победа над Динамо на 2-ро място. Въпреки, че ни поведоха с 1 гол аз вярвах в момчетата. Бях на работа тогава и слушах мача през радиото на една душкабина
- като направихме 1:2 направо взех да крещя и прегърнах един клиент с мощен възглас - "ЦСКА Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ ОТБОР НА СВЕТА!", а онзи, ме гледа като тракторчето на аватара ми и се пули тъпо.
ВИВАААААААААААААААА ЦСКААААА ШАЛЯЛЯЛЯЛЯ ооооооо ВИВА ЦСКА ШАААААААААААЛАЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯ
Иначе като драма и екшън веднага отразявам на 1-во място мача реванш с Блекбърн, и резонната победа над Динамо на 2-ро място. Въпреки, че ни поведоха с 1 гол аз вярвах в момчетата. Бях на работа тогава и слушах мача през радиото на една душкабина

ВИВАААААААААААААААА ЦСКААААА ШАЛЯЛЯЛЯЛЯ ооооооо ВИВА ЦСКА ШАААААААААААЛАЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯ
мача срещу славия на овча купел след като ни взеха лиценза. не знам защо, но винаги ще помня усещането, дъжда и страстта.
- Klisarski1948
- Контакти:
С Леверкузен беше перфектня мач,и от към хореография,и от към резултат. Най-великия мач на който ще бъда,обаче тепърва предстои. 

- arekusanderu
- Контакти:
1-0 с Нотингам,а до Бойчиновци пътувахме без билети защото целият влак се клатеше от песни и нямаше кондуктор...... 

FORZA CESENA !!!
Рода Холандия -ЦСКА.