След ГП на Малайзия,мнения и коментари!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Доктор Хаус
Контакти:

Re: След ГП на Малайзия,мнения и коментари!

Мнениеот Доктор Хаус » 24 мар 2013 23:05

ehh написа:Понеже е за коментари и то не само около Ферари и Ред Бул, искам да попитам, как мислите, че ще протече сезонът на МакЛарън. За съжаление, като техен фен, видях още на предсезонните, че нещо куца в новата кола и това се потвърди в първите два старта. Нямам си на идея, защо това е така, надявам се само, когато се върнат стартовете в Европа, всичко да се промени. И едно на ръка тая слабост в бокса с тия механици. Това вече не знам за кой поред сезон се случва.

Понеже мисля,че си фен на Левски,ще ти отговоря по следния начин:Както,когато Илиян Илиев осъзнае,че вече не е в Берое,тогава ще има успехи в сегашния си отбор,така и когато Серхио Перес разбере,че вече не е в Заубер,тогава Макларън ще тръгнат напред.С безумните му изтеглени назад спирания в бокса,няма как да се получат нещата.Още повече,че смяната му с Хамилтън е от рода кон за кокошка и това всеки го знае!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 24 мар 2013 23:19

На мен идеята ми е, че колата не е добре, а не че Перес е причината за разликата с която изостават от другите. Перес е ясно, защо е в отбора - Бътън се оставя на спокойствие и МакЛарън ще развива само неговата кола, а за Перес каквото остане. Само да не се окаже, че в крайна сметка Хамилтън е развивал болида в последните години, докато Бътън е минавал за по-културното и спокойно момче, момчето за пример, което обаче не го търси, ако трябва да се върши нещо по колата.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 24 мар 2013 23:22

Моето мнение е че технически Макларъна е по-добър от Лотуса примерно,но му липсва добър пилот,лидер!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 24 мар 2013 23:28

Доктор Хаус написа:Моето мнение е че технически Макларъна е по-добър от Лотуса примерно,но му липсва добър пилот,лидер!

По-добри Макове от Лотуса технически ? Не и този сезон.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 24 мар 2013 23:30

И аз така мисля, като колегата отгоре. В момента нивото е като на Форс Индия.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 24 мар 2013 23:34

Лотуса показа,че най-бавно износва гумите от всички,поне до момента,но за мен Макларъна си е по-бързата кола,но просто няма кой да я кара.Може и греша,спор няма,но поне след първите две състезания,това ми е мнението.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 25 мар 2013 00:04

Доктор Хаус написа:Лотуса показа,че най-бавно износва гумите от всички,поне до момента,но за мен Макларъна си е по-бързата кола,но просто няма кой да я кара.Може и греша,спор няма,но поне след първите две състезания,това ми е мнението.

Маковете има кой да ги кара.. Но Дженсън Бътън, за да стане шампион му трябва мнооооогооо по-бърза кола от на другите, защото не е грам, ама грам агресивен и е големо шубе - доказателство - 2009 стана световен шампион, защото колата, която бе разработил Рос Браун беше адски бърза. Перез пък е агресивен. На него му трябва опит и може да направи нещо голямо, но не и този сезон, че и другия дори. Маковете в момента имат повреди по самия болид не са виновни пилотите поне засега.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 мар 2013 08:57

ehh написа:И аз така мисля, като колегата отгоре. В момента нивото е като на Форс Индия.

В Малайзия Форските бяха доста по-стабилни от Маковете ;) Казаха, че са сглобили някакъв елемент погрешно и затова в началото на подготвителния период са имали добри резултати. Ферари също тръгваха толкова трагично в последните години и чак към края имаха сили за отпор, ама кел файда...

haha

Мнениеот haha » 25 мар 2013 13:53

Стига сте оплаквали циврещото испанче, когато нареждат на Маса да го пуска не ревете, а сега веднага има световна конспирация.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 25 мар 2013 15:07

haha написа:Стига сте оплаквали циврещото испанче, когато нареждат на Маса да го пуска не ревете, а сега веднага има световна конспирация.

Съдба.Фенчетата на доня Алонсита са два пъти по ревливи и цирикащи от самата нея.Факт.

Върни се в “Формула 1”