Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Николай Димитров

Мнениеот Levski 1914 » 22 сеп 2009 14:23

SofiaSkinHead написа::) на "Пичо" му се дава шанс в последните минутки на безмислено решениете мачове

Тук не мога да се съглася с теб. Даде му се предостатъчно шанс за изява. А това, че той не можа да се възползва от него си е за негова сметка. Но не съм съгласен да ми къса нервите като го гледам как се върти като пумпал около топката! От началото на сезона игра в доста мачове и с нищо не го запомнихме.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 22 сеп 2009 14:23

Да не бързаме да го отписваме. млад е има надежда да израсне.

Предпочитам да разчитаме на него отколкото на безобидния и безкрайно слаб Йовов!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Parlament
Контакти:

Re: Страх на "Герена" - могат да изхвърлят Левски от Лига Европа

Мнениеот Parlament » 22 сеп 2009 14:23

Дай Боже всекиму,каквото Му се полага!!!! :lol:

Потребителски аватар
gacobacov2
Контакти:

Мнениеот gacobacov2 » 22 сеп 2009 14:24

Глупости. Първо правилниците на УЕФА не са толкова строги и единственото нещо за което може да се прекрати мач е расизъм или нахлуване на публиката на терена. Както видяхме с Динамо Букурещ дори при нахлуване и прекратяване на мача им дадоха само служебна загуба. Пиротехника има навсякъде в европа и на АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА РОМА ИЛИ ЛАЦИО НАПРИМЕР. За расизъм пък трябва да е нещо грандиозно - иначе крайнодясни фенове каквите сме ние и тези на Лацио нашите отбори трябва никога да не играят. Да не говорим че щом може да има комунистически агитки като Рома и ЦСКА няма как да няма и обратното.

Да не говорим, че според мен, агитката няма да прави глупости на мачовете с Черноморец и СС Лацио. 4 т. от тези два мача ще изкарат отбора от кризата и за това няма смисъл да се нагнетява напрежение. Още повече че от "трансфера" на карето нищо чудно да излезе инетесен замесен и нещата да се обърнат на 100 %
PFC Levski - SS Lazio - 1.10.2009

Потребителски аватар
SofiaSkinHead

Мнениеот SofiaSkinHead » 22 сеп 2009 14:25

Ми да ни изхвърлят за 3 бе все едно въпроса е да се спре шуроБАТКОВАЩИНАТА в Левски. И ако наистина ще има едно ново начало за Левски то това е момента да ни изхвърлят. Новия отбор ще се обиграва 3 години и ще бъде на едно по-добро ниво за евротурнирите отколкото тоя смешен състав сега

А ти господина с многото мозък, при положение че не си безмозъчна отрепка а си нещо като КРАНК от Костенурките нинджа (Подвижен мозък) що не измислиш ти нещо ефективно нали си СИВОТО ВЕЩЕСТВО НА СЕКТОР Б?
Помнете хората които себе си ЖЕРТВАХА
Във време, в което чужди с нас МАРОДЕРСТВАХА!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 сеп 2009 14:27

metodito написа:
Кашчей написа:
turbogena написа:Тази война тепърва започва с тези мащаби ,никои няма да му прости този гаф с карето ,какво като ни изхвърлят ,аз съм съгласен на това ,ако изхвърлим и мустака :evil: :evil: :evil:

Ама те, ако ви изхвърлят, надали ще е само за един сезон :roll:

Ние понеже последните две години бяхме неотразими в Европа, че още две години... Мустака си взе голяма беля на главата.

Наистина бяхте неотразими, защото в редовните кръгове никой не ви отразяваще.. нямаше за какво ;)
Има обаче разлика, поне според мен де, да отпаднеш безславно или да те изхвърлят, като мръсно коте от турнирите.Това вече ще сложи черешката на тортата на имиджа ви в Европейския футбол.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 22 сеп 2009 14:28

SofiaSkinHead написа:Ми да ни изхвърлят за 3 бе все едно въпроса е да се спре шуроБАТКОВАЩИНАТА в Левски. И ако наистина ще има едно ново начало за Левски то това е момента да ни изхвърлят. Новия отбор ще се обиграва 3 години и ще бъде на едно по-добро ниво за евротурнирите отколкото тоя смешен състав сега

А ти господина с многото мозък, при положение че не си безмозъчна отрепка а си нещо като КРАНК от Костенурките нинджа (Подвижен мозък) що не измислиш ти нещо ефективно нали си СИВОТО ВЕЩЕСТВО НА СЕКТОР Б?

Не приятелче, аз не подкрепям нито един отбор в България !!!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 22 сеп 2009 14:29

SofiaSkinHead написа:И СЕ НАУЧЕТЕ ДА ПРАВИТЕ РАЛИКА МЕЖДУ ХАЛФ И НАПАДАТЕЛ

Само не можах да разбера кой не прави разликата между халф и нападател?
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Сините легенди по проблема

Мнениеот sedem_!_dva » 22 сеп 2009 14:30

Мисля, че е време комунистическата отрепка Батков да излезне и да каже всичко, както казва Наско Сираков ЧЕСТНО без заучените извинения, от които няма полза... Да каже какво мисли да прави по-натам с Левски... със селекцията за зимата и още много работи...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
SofiaSkinHead

Мнениеот SofiaSkinHead » 22 сеп 2009 14:31

Levski 1914 написа:
SofiaSkinHead написа:И СЕ НАУЧЕТЕ ДА ПРАВИТЕ РАЛИКА МЕЖДУ ХАЛФ И НАПАДАТЕЛ

Само не можах да разбера кой не прави разликата между халф и нападател?

Може и да бъркам ама доколкото съм запознат Иван Цачев не е Халф или Хичо Нападател :)
Помнете хората които себе си ЖЕРТВАХА
Във време, в което чужди с нас МАРОДЕРСТВАХА!!!

Върни се в “Архив”