Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Всичко е измама!

Мнениеот Fallen_Angel » 22 сеп 2009 14:01

Без да се заяждам... Защо голословни твърдения, че "няма сделка" се приемат за истински, а същите голословни твърдения за "има сделка" се приемат за лъжливи?

Бобъра изведнъж видя как ще трябва да избира "100 000 лв или честна дума"... защо не помислите и от тази гледна точка?

Късогледство е да се гледат на тези, които са срещу Христолов, че автоматично са с нас.

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 22 сеп 2009 14:09

Fallen_Angel написа:Без да се заяждам... Защо голословни твърдения, че "няма сделка" се приемат за истински, а същите голословни твърдения за "има сделка" се приемат за лъжливи?

Бобъра изведнъж видя как ще трябва да избира "100 000 лв или честна дума"... защо не помислите и от тази гледна точка?

Късогледство е да се гледат на тези, които са срещу Христолов, че автоматично са с нас.

Защото много от нещата,които каза звучат логични.Или поне много по-логични от голите слова на дебел италианец и някаква печка-великан ,която на всичкото отгоре забегна на някъде...Напълно съм съгласен с urbano.Падението продължава-със на Митьо макароните или само с Митьо нищо още не е свършило.Дано до домакинството ви светне на всички и да бойкотираме и белия балет на малкото Вуцанче ,че поне джоба на Селския да не пълним...
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 22 сеп 2009 14:13

Знаете че съм песимист , и за сега оставам такъв по отношение на "италианската връзка"... :idea: И все пак нотка надежда - днес пих кафе с едни приятели ,които от първа ръка потвърдиха за закупено голямо количество екипировка за отбора. Говорят за стойносто около 200 000 лв. Това са пари ,които не могат да дойдат от Селския , а са набутване за италианците , ако нямат някакви намерения за БОТЕВ... :? И другото - търсят се 10-12 луксозни апартамента в центъра за дългосрочно ползване... Толкова.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 22 сеп 2009 14:19

брей :) щом на най-големия песимист се появи нотка на надежда ,значи може би нещата верно са тръгнали към оправия :) :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 22 сеп 2009 14:29

SHYNE написа:брей :) щом на най-големия песимист се появи нотка на надежда ,значи може би нещата верно са тръгнали към оправия :) :lol:

Към 16 ч. ще се завъртя на дубъла. Обещана ми е още информация... Довечера ;)

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 22 сеп 2009 14:30

И аз чух това за екипировката ама не исках да го споменавам защото ми беше споделено като "слух"
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 22 сеп 2009 14:35

ами то по принцип това не е някъв кой знае къв слух , понеже жабарите и в тримона обявиха това за екипировката . само не казаха нали парите който са хвърлени за нея . сега пак казвам и аз съм 50 на 50 спрямо цялата тая история но нека изчакаме още някои ден . предполагам в сряда и четвъртак вече ще имаме повече инфо и поводи за коментари .поне дебелия жабар това каза , че тая седмица евентуално сделката ще бъде финализирана .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 22 сеп 2009 15:59

Не е много сложно да хвърлиш 20-30 хиляди лева за да заблудиш обществеността. Резултатите от тези италианци могат да се видят реално чак след година, ако всичко е ОК. Аз продължавам да съм песимист и мисля, че всичко е врътка на Митьо и жабарските му бизнес партньори.

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 22 сеп 2009 16:00

Ако наистина имаме нови собственици не бих чел журналистическите подвизи на Борислав Димитров. Той би негодувал от всеки един вариант с изключение на Ирен Кръстева. Какво прави той реално? Седи си на стола и пише простотии. Селският е безпомощен, а няма кой да ни купи. Нямаме вече полза от редовете на Боби. Нека да изчакаме и да не бързаме със заключенията.

Феновете сме разделени на оптимисти и крайни песимисти. Същото е и при журналистите. Да не говорим, че българската журналистика се базира на предположения, които биват превръщани в "новини" от "журналистите".

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 22 сеп 2009 16:16

scb ,съгласен съм с теб . ама просто няма логика селяка да прави тея врътки . просто не виждам смисал от целия панаир ...
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Върни се в “Архив”