pampi написа:Въпрос към многознайниците, които говорят за цивилизованост:
Чия армия е бесела по улиците мирни граждани за назидание през Втората световна?
И втори въпрос:
Според самите руснаци, кои три европейски държави са единствените, които не са воювали срещу тях през Втората световна?
Като си отговорите на тези въпроси, тогава философствайте за Нюрнбергския процес.

Покажи аз къде съм казал, че германците са се държали цивилизовано на територията на СССР ? Ние казахме как са се държали едните и другите на българска територия. Истината е, че и германците, и руснаците са се държали ужасно и са подложили на истински геноцид и мъчение населението на противника

И не ми излизай с тезата, че руснаците са били невинна жертва, само са искали мир и на никого нищо не са направили, защото ти припомням че Сталин подписа договор с Хитлер и :
- заграби половин Полша
- окупира балтийските държави
- взе Бесарабия и Северна Буковина от Румъния
- нападна Финландия
- организира заедно с английското разузнаване военен преврат в Югославия
- провежда т.нар. Соболева акция в България
Във всички заграбени територии руснаците разстрелват, арестуват, грабят, изнасилват и тероризират по всякакъв начин местното население, налагайки му със сила комунистически режим.

Знам, че повечето от вас са заслепени, но фактите са си факти и вие не можете да ги отречете. Пак казвам, жалко за обикновените хорица, имали нещастието да им се съсипе живота заради амбициите и безумията на двама диктатори.
Не знам според руснаците кои държави не са воювали срещу тях, но България със сигурност не е обявявала война на СССР и не е пращала войски на Източния фронт. Обратното обаче не може да се каже.