Нюрнбергският процес - справедливост или възмездие ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Нюрнбергският процес - справедливост или възмездие ?

Мнениеот pampi » 24 мар 2013 12:18

Въпрос към многознайниците, които говорят за цивилизованост:
Чия армия е бесела по улиците мирни граждани за назидание през Втората световна?
И втори въпрос:
Според самите руснаци, кои три европейски държави са единствените, които не са воювали срещу тях през Втората световна?
Като си отговорите на тези въпроси, тогава философствайте за Нюрнбергския процес. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 мар 2013 13:24

pampi написа:Въпрос към многознайниците, които говорят за цивилизованост:
Чия армия е бесела по улиците мирни граждани за назидание през Втората световна?
И втори въпрос:
Според самите руснаци, кои три европейски държави са единствените, които не са воювали срещу тях през Втората световна?
Като си отговорите на тези въпроси, тогава философствайте за Нюрнбергския процес. 8-)

Покажи аз къде съм казал, че германците са се държали цивилизовано на територията на СССР ? Ние казахме как са се държали едните и другите на българска територия. Истината е, че и германците, и руснаците са се държали ужасно и са подложили на истински геноцид и мъчение населението на противника ;) И не ми излизай с тезата, че руснаците са били невинна жертва, само са искали мир и на никого нищо не са направили, защото ти припомням че Сталин подписа договор с Хитлер и :
- заграби половин Полша
- окупира балтийските държави
- взе Бесарабия и Северна Буковина от Румъния
- нападна Финландия
- организира заедно с английското разузнаване военен преврат в Югославия
- провежда т.нар. Соболева акция в България

Във всички заграбени територии руснаците разстрелват, арестуват, грабят, изнасилват и тероризират по всякакъв начин местното население, налагайки му със сила комунистически режим. ;) Знам, че повечето от вас са заслепени, но фактите са си факти и вие не можете да ги отречете. Пак казвам, жалко за обикновените хорица, имали нещастието да им се съсипе живота заради амбициите и безумията на двама диктатори.
Не знам според руснаците кои държави не са воювали срещу тях, но България със сигурност не е обявявала война на СССР и не е пращала войски на Източния фронт. Обратното обаче не може да се каже. ;)
Изображение

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 24 мар 2013 13:47

Viktor4o_Rs написа:
pampi написа:Въпрос към многознайниците, които говорят за цивилизованост:
И втори въпрос:

Покажи аз къде съм казал, че германците са се държали цивилизовано на територията на СССР ? Ние казахме как са се държали едните и другите на българска територия. Истината е, че и германците, и руснаците са се държали ужасно и са подложили на истински геноцид и мъчение населението на противника ;) И не ми излизай с тезата, че руснаците са били невинна жертва, само са искали мир и на никого нищо не са направили, защото ти припомням че Сталин подписа договор с Хитлер и :
- заграби половин Полша
- окупира балтийските държави
- взе Бесарабия и Северна Буковина от Румъния
- нападна Финландия
- организира заедно с английското разузнаване военен преврат в Югославия
- провежда т.нар. Соболева акция в България

Във всички заграбени територии руснаците разстрелват, арестуват, грабят, изнасилват и тероризират по всякакъв начин местното население, налагайки му със сила комунистически режим. ;) Знам, че повечето от вас са заслепени, но фактите са си факти и вие не можете да ги отречете. Пак казвам, жалко за обикновените хорица, имали нещастието да им се съсипе живота заради амбициите и безумията на двама диктатори.
Не знам според руснаците кои държави не са воювали срещу тях, но България със сигурност не е обявявала война на СССР и не е пращала войски на Източния фронт. Обратното обаче не може да се каже. ;)

Абсолютно вярно! Въобще не ме интересува руската гледна точка, аз съм българин и гледам българската.
А относно руски гледни точки: Все още издирват Кехлибарената стая, макар да знаят истината за нея още от 45-та година! :mrgreen:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 мар 2013 06:27

Гочето1913 написа:
Кашчей написа:Във Волжка България са мюсюлмани... малко ли са ни тук?

И какво като са мюсюлмани!Те са БЪЛГАРИ! Религията не прави етноса ,ето затова казвам, че религиите са създадени за разединение между хората , в случая БЪЛГАРИ от Дунавска България срещу БЪЛГАРИ от Волжка България! Както там исляма е наложен със сила , така и тук християнството е наложено със сила! СВОБОДА ЗА ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ!

Че такова животно, като Волжка България, няма на политическата карта от 13-и век.Как ще дадеш свобода на нещо, което не съществува :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 25 мар 2013 10:50

Кашчей написа:
Във Волжка България са мюсюлмани... малко ли са ни тук?

Какво като са такива? Хората са си българи.

Кашчей написа:
Гочето1913 написа:

И какво като са мюсюлмани!Те са БЪЛГАРИ! Религията не прави етноса ,ето затова казвам, че религиите са създадени за разединение между хората , в случая БЪЛГАРИ от Дунавска България срещу БЪЛГАРИ от Волжка България! Както там исляма е наложен със сила , така и тук християнството е наложено със сила! СВОБОДА ЗА ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ!

Че такова животно, като Волжка България, няма на политическата карта от 13-и век.Как ще дадеш свобода на нещо, което не съществува :roll:

То Израел ги е нямало хиляди години ама ...

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 25 мар 2013 14:23

Кашчей написа:
Гочето1913 написа:

Как да дадеш свобода на нещо,което е свободно :lol: ?!!!!
[offtopic]Надявам се Кашчей да е схванал иронията ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 мар 2013 18:24

Alexx написа:
Кашчей написа:
Във Волжка България са мюсюлмани... малко ли са ни тук?

Какво като са такива? Хората са си българи.

Кашчей написа:
Гочето1913 написа:

То Израел ги е нямало хиляди години ама ...

Наследниците, доколкото са българи, си имат автономна република там, но странно защо ги наричат татари :roll:

Всъщност, този спор какво общо има с Нюрнбергският процес?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”