Контролата на ЦСКА и Нефтохимик е свирена от Ахмед Ахмед

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Контролата на ЦСКА и Нефтохимик е свирена от Ахмед Ахмед

Мнениеот dunavfc » 24 мар 2013 01:23

JimBeam написа:Докосване има на едно място, но не мисля че е фатално това докосване или Стоичков е прокажен и като докосне някой той вече е болен на легло и умира?Има едно докосване най-много две покрай жестовете, но никъде не виждам бутане, блъскане, удряне и т.н., че да се иска някакво наказание.Най-много е за парична глоба и нищо повече.

Да изключим бутанията тогава, щом не ги виждаш и ги смяташ за нещо нормално.За псувните,кво ще кажеш ? Пак ли глобичка заслужава ?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 мар 2013 01:28

JimBeam написа:Докосване има на едно място, но не мисля че е фатално това докосване или Стоичков е прокажен и като докосне някой той вече е болен на легло и умира?Има едно докосване най-много две покрай жестовете, но никъде не виждам бутане, блъскане, удряне и т.н., че да се иска някакво наказание.Най-много е за парична глоба и нищо повече.

Явно някой хора искат полицаите да изведат Стоичков от Стадиона както това се случи на Херо и Стойчо в Разград!Даже му извиваха ръцете на Херо докато го извеждаха от терена.Отделно не разбирам защо това се коментира в тема за един благотворителен мач в памет на Велиян Парушев.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 24 мар 2013 01:29

Какъв е проблема, че не разбирам :? Дюран е от Бургас доколкото знам, какъв е проблема да вземе едни пари, за да изсвири един приятелски мач ? Тая контрола под егидата на БФС ли е нещо ? Все едно да ритаме на малки вратички и да извикам Генов да ми свири... :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 24 мар 2013 01:39

амет амет свири единият от първият си двубой Спартак Плевен-Ботев Пловдив.От тогава отношението ми към него е негативно.А още режишира двубои.

Потребителски аватар
gubernatora62
Контакти:

Мнениеот gubernatora62 » 24 мар 2013 01:43

Ние повечето хора днеска които бяхме на мача се чудихме защо точно Ахмед е повикан да свири контролата. Той определено е един от най некадърните рефери в България. И това не го казвам само заради отменения гол на Литекс. Просто този човек е доказал некадърността си с всеки един мач който свири. Нас колко пъти ни е рязал в Б и В група просто не е истина. Ама никои не го е наказвал понеже Б и В групите никои не ги гледа. Напълно му е заслужено наказанието на Ахмедчо. Дори както каза колегата по горе на този рефер напълно трябва да му се отнеме правото да ръководи футболни срещи.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 24 мар 2013 02:08

dunavfc написа:

Да изключим бутанията тогава, щом не ги виждаш и ги смяташ за нещо нормално.За псувните,кво ще кажеш ? Пак ли глобичка заслужава ?

Точно за псувните говорех, че заслужава парична глоба, а не наказания да води отбора си 5-6 кръга както искаш.За псувни да слагат такива наказания е малоумно, защото един съдия отнася цяла торба от тях в един мач от футболисти, треньори и прочие.И не ми давай за пример Англия, Испания и т.н., защото няма база за сравнения и като ги стигнем тях поне до игра, бази и т.н. можем да започнем да гледаме от тях и на такива решения.У нас футбола е пълна джунгла, а ти искаш да накажат треньор че е теглил няколко майни и то напълно заслужени.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 мар 2013 03:43

bilyaletdinov написа:Какъв е проблема, че не разбирам :? Дюран е от Бургас доколкото знам, какъв е проблема да вземе едни пари, за да изсвири един приятелски мач ? Тая контрола под егидата на БФС ли е нещо ? Все едно да ритаме на малки вратички и да извикам Генов да ми свири... :lol:

А под чия егида е тая контрола, след като и двата отбора са от професионалните групи на първенството.... а съдия, наказан да не свири в първенството няма права да свири и в контролите.По твоята логика, всеки, който може да духа свирката може и да свири мач, дори и контролен :o
Ахмед е лишен от съдийски права до края на сезона.. това означава, че той няма право да ръководи и контроли!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 мар 2013 03:50

Контролата би трябвало да се счете за нелигитимна и резултатът от нея да се анулира.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
kiril74
Контакти:

Мнениеот kiril74 » 24 мар 2013 07:34

Освен свирене на контролни срещи за благодарност могат да му дадат да връчи медалите на края на сезона :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 мар 2013 07:40

Кой дебил е назначил Ахмед да свири този мач макар и контролен ??? :shock:

Върни се в “Футбол - България”