Това е мача на истината . Ще успее ли Черноморец да вземе точка ( или 3 ) срещу 1 от грандовете.
Позиция Мачове Г.Р. Т
02. Черноморец БС 6 15-4 16
08. Левски 5 11-5 9
Според мача ще е ного интересен. Прогнозата ми е минимална победа за Левски или Х.
Какво мислите вие за мача ??
Левски - Чермоморец - 27.09.2009
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Левски - Чермоморец - 27.09.2009
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Re: Левски : Чермоморец ( официална тема ) 27.09
Ами според мен мача е х,но ще се радвам на 2ка 

- david_villa
- Контакти:
Мисля, че темата беше редно да е във форума на "Левски", понеже те са домакини. Иначе всички знаци са възможни - ако "Левски" се мобилизира - ще вземе мача, а ако пораженията и туризмът са оказали влияние - може и "Х", дори и "2".
И с четиримата и без четиримата мача е твърда 2ка 

YNWA!
Дано се мобилизираме и с красива игра (без резачки от съдията) съумеем да вземем 3-те точки от "Левски", прогноза- 0:2 

[center]
[/center]

david_villa написа:Мисля, че темата беше редно да е във форума на "Левски", понеже те са домакини. Иначе всички знаци са възможни - ако "Левски" се мобилизира - ще вземе мача, а ако пораженията и туризмът са оказали влияние - може и "Х", дори и "2".
преди мача с ЦСКА левскарите в форума развиваха тези че не е задължително да се прави тема в форума на домакина
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
shumnaliq написа:david_villa написа:Мисля, че темата беше редно да е във форума на "Левски", понеже те са домакини. Иначе всички знаци са възможни - ако "Левски" се мобилизира - ще вземе мача, а ако пораженията и туризмът са оказали влияние - може и "Х", дори и "2".
преди мача с ЦСКА левскарите в форума развиваха тези че не е задължително да се прави тема в форума на домакина
остави ги...те са болни

YNWA!
На проби в Днепър,заминават:Топчо,Петков,Христов и още някой!Кацане в Киев,по-наблизо е до Днепропетровск!!!Конузени ще има десет минути преди мача! Знак-?Чака се да завърши разследването на Чорни!! 

Труден мач ,прогноза х2
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
черноморец нема никав шанс.левски ще бие.левскарите ще се мобилизират както никога досега.сьдията нема да позволи на черноморец да мине центара.