Кашчей написа:Viktor4o_Rs написа:Не съм приказвал лично с него, просто има документи и записи от речи, които всеки може да види спокойно, ако не му пречат червените очила разбира се

Не знаех, че арестите, изнасилванията, грабежите и разстрелите на полска, балтийска, румънска и впоследствие немска унгарска, чешка, българска земя били на съветска територия, но ето че ти ни просветли и тук

Знам те колко си упорит и как никога не признаваш мнението на другия, така че забрави да си губя цял ден да споря с теб, Кашчейчо

Документи казваш

Мюнхенският договор от септември 38-а докЮмент ли е, международно признат и подписан и колко е спазен този докЮмент от Германия.Чембърлейн ли развяваше английският екземпляр от този договор, след завръщането си от Мюнхен или Сталин?
Аз съм далеко от мисълта, че Сталин е бил най-доброто за България, но нас никой не ни е питал какво искаме на срещата в Ялта.Набий си го това в нацистката глава най-сетне!
Никой от вас, мноооогознаещите не ми отговори на един прост въпрос:Защо ЧА не влиза в Гърция през септември 44-а?Кой и какво щеше да я спре да навлезе, при вече изтеглени немски войски от там?
Много е удобно когато казвам, че комунистите са правили не по-малки, а дори и по-големи престъпления, ти да ме изкарваш нацист, но нищо , това си е запазен сАвеЦкий номер

Къде съм казал, че нас някой ни е питал и че съдбата ни не е била предрешена, можеш ли да посочиш ? И не се мисли за особено умен, защото не си

Що се отнася до Гърция, тя не е попадала в съветската сфера на влияние, а в западната при договорките между Съюзниците, така че спри да повтаряш като папагал нещо, с което си мислиш че ще блеснеш, защото пак повтарям, не си чак толкова умен, за колкото се мислиш

Така и не ми обоснова безумното си мнение, че Сталин и кликата му били правили престъпления само на територията на СССР ?