Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bokomilanista
Контакти:

Re: За трансфера

Мнениеот bokomilanista » 22 сеп 2009 11:18

занимавал съм се известно време с футболни дела и нещата на мен са ми ясни,където никога не съм участвувал или правил трансфер.в понеделник сутринта послушах излезналите информации от тук и там и споделих на един колега че това е най-идиотската шега която някой е направил с цел облаги и че според мен левски е излъган.е,следобядът истината лъсна а вечерта моите думи бяха потвърдени.от мен който разбира малко.какво да кажа за хората в левски извършили маже би вече стотици трансфери :(

БАТЭ

Re: Реалният собственик

Мнениеот БАТЭ » 22 сеп 2009 11:35

От какво да се оправим? Загубихме от ЦСКА за пръв път след 2002 г. с по-голям резултат от 1 гол разлика. И от Локо СФ за 4 път (въпреки загубите миналата година от тях станахме шампиони). 4 т. за нас не е проблем да стопим. В клуба няма хаос - постановката очевдино е добре замислена и макар че показва определени проблеми вначина по който ръководството е реагирало, тепърва ще стане ясно кой я извърши и каква цена ще плати. Така че от какво да се оправяме, нима миналата година не изсотавхме пак с 5 точки, нима не ни предричаха че едвам ще се класираме в Европа, че ще сме след 6 място и т.н? А какво стана накрая. Спокойно, само 6 кръг и тепърва нещата ще се случват.

Точките ще ги пооправите до края, от лакомия си президент дето ви направи отбора на маймуни - никога няма оправяне
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: томислав русев

Мнениеот Levski 1914 » 22 сеп 2009 11:35

lakito7 написа:А аз пък слушам това:http://www.vbox7.com/play:73fc41ec

Колко много радости ни донесе онзи отбор! Като го слушам Томето ми се реве...не знам как за три години всичко се срути в този отбор. Има много хора, които са против връщането на Наско в отбора. Нека си пуснат коментара.
Последна промяна от Levski 1914 на 23 сеп 2009 00:17, променено общо 1 път.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Re: Батков - жертва на хазартната мафия

Мнениеот n0.merCy » 22 сеп 2009 11:35

според мен си търсят алиби за глупоста си :roll:
Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
SofiaSkinHead

Re: За трансфера

Мнениеот SofiaSkinHead » 22 сеп 2009 11:53

Както вече писах по-рано в една друга тема по форума МНОГО РАНО СЛОЖИХТЕ ТИГАНА да не стане така че накрая пак да ревете ама БФС ни е проблема на нас имаме много по-тежка програма накрая... МИ пак ще ядете хуя. Няма да обръщам отново внимание на правописа от страна на червените фенове (Пример толкова сложна дума като думата мършо или написана по-правилно от вас "маршо"). Също така бих желал да коментирам и изказването че Мустакатия бил задминал добрия вълк гЛупи. Ми аз доколкото си спомням гЛупи с каквото се е захванал на всичко е **** майката. Батков мисля си че тва му е първата издънка. А и едва ли щяхме да сме толкова (пак написано от фен на червния отбор) ЕНТЕЛЕГЕНТНИ колкото вас, при положение че знаем че човека който ще става президент и магарето да хване за хуя ще му изсъхне ние да си мълчим.
Абе квото и да кажа разбира се че аз ще съм поредната "МАРША" във вашите очи така че мисля да спра до тука :) НО ПАК ВИ КАЗВАМ ХВАНЕТЕ ПЪРВО РИБАТА И ПОСЛЕ СЛОЖЕТЕ ТИГАНА ДА НЕ СТАНЕ НАКРАЯ ТАКА ЧЕ 2та КАМИОНА ДЕТО СТЕ ДОКАРАЛИ ДА НЕ СТАНАТ ПОВЕЧЕ НО С ДРУГ ЦВЯТ СЛЕДВАЩИЯ ПОЛУСЕЗОН
Помнете хората които себе си ЖЕРТВАХА
Във време, в което чужди с нас МАРОДЕРСТВАХА!!!

adameca
Контакти:

Как мислите-Ричи да се върне или не.

Мнениеот adameca » 22 сеп 2009 11:54

Трщбват ни бойци като него, не е играл отдавна, но бързо ще влезе в ритъм а и може да си го вземеме сега.Ричи ЕЛА СИ ВКЪЩИ!
НЕЗАКОННО ви СЪЗДАДОХА,НЕЗАКОННО ви ВКАРАХА в "А" ГРУПА, НЕЗАКОННО ви ОСТАВИХА В "А" ГРУПА- СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цДна!!!

Потребителски аватар
SofiaSkinHead

Re: Как мислите-Ричи да се върне или не.

Мнениеот SofiaSkinHead » 22 сеп 2009 11:56

ТВЪРДО НЕ
Видяхме старите "БОЙЦИ" колко желание имат :)
Помнете хората които себе си ЖЕРТВАХА
Във време, в което чужди с нас МАРОДЕРСТВАХА!!!

adameca
Контакти:

Мнениеот adameca » 22 сеп 2009 11:57

SofiaSkinHead написа:ТВЪРДО НЕ
Видяхме старите "БОЙЦИ" колко желание имат :)

Според мен сега ако не бяха върнали Бардон сега щяхме да сме още по-зле
НЕЗАКОННО ви СЪЗДАДОХА,НЕЗАКОННО ви ВКАРАХА в "А" ГРУПА, НЕЗАКОННО ви ОСТАВИХА В "А" ГРУПА- СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цДна!!!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 22 сеп 2009 11:58

твърдо да, млад е и на неговия пост се видя че няма кой

p36o
Контакти:

Мнениеот p36o » 22 сеп 2009 12:02

stg333 написа:твърдо да, млад е и на неговия пост се видя че няма кой

:) :) :) млад ли е? че някой знае ли му годините изобщо? :) не ни трябва...тази година имаме доста на този пост.. бардон, тасевски, сърмов, балтанов, симонович( огнянов и киров ги пускат също там някой път), а и като се оправи гаджев кво ще ги правим всичките :?:

Върни се в “Архив”