Чехия - Дания по ТВ ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Чехия - Дания по ТВ ?

Мнениеот 0007 » 22 мар 2013 23:48

Въпреки че сме на 4 точки и мач повече пред датчаните и Чехия,именно първите са фаворити за второто място.Домакинстват на нас и на Италия,минаха им мачовете с Чехия и гостуванията на 3-те най-силни отбора.Имат 2 мача с Малта и само 1 гостуване-това на Армения.А Италия може вече да са се класирали,когато дойде ред за мача в Копенхаген.Ще видим,ние ще си подкрепяме отбора,дано успее да постигне наглед невъзможното.А и да не го направи,поне в тези квалификации България излеждаше по НОВ начин.Оптимист съм,ако не сега,то поне 2016 ще сме на Евро-то ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Мнениеот castiel » 23 мар 2013 00:06

Много тънки сметки взеха да се правят и накрая може да не излязат !! Важното е , че вече сме друг отбор , не сме тъпан и си бием спокойно Малта 8-) .
И все пак ако не беше дърваря от А група , съвсем спокойно можеше сега да сме с 11 точки и да сме първи в групата.
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 23 мар 2013 00:17

castiel написа:Много тънки сметки взеха да се правят и накрая може да не излязат !! Важното е , че вече сме друг отбор , не сме тъпан и си бием спокойно Малта 8-) .
И все пак ако не беше дърваря от А група , съвсем спокойно можеше сега да сме с 11 точки и да сме първи в групата.

[offtopic]Не правя сметки,а обосновавам защо според мен Дания са фаворити ;) Но като цяло коментарът ти се припокрива с втората част от моето мнение :)[/offtopic]
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 23 мар 2013 06:55

Има поне едно хубаво нещо от цялата работа Чехия са безумно слаби...и едва ли ще ни бъдат конкурент за второто място....... въпроса е ние или Дания.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 23 мар 2013 08:57

Страхотен мач на "Червения динамит".Това 0:3 е най-малкото с което чехите се отърваха.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 23 мар 2013 14:13

doktora25 написа:Добре дават всички мачове на Германия. Но трябваше от Диемата вместо мачовете на Англия да бяха купили по още 1 мач от нашата квалификационна група. Да знаят за следващите квалификации. Тия стриймове в Интернет са си сдухана работа, на мойта щайга секат като пиян дървар. В единия сайт ми дава някакви вируси, а на служебния като съм нощна имат някакви рестрикции. Добре поне че ми пуснаха Евроспорт 2 на кабеларката. 8-)

Това, което написах за излъчването на Англия и Германия го правят от няколко години и едва ли ще спрат скоро. Само мога да предполагам, че мачовете на тези страни влизат в нещо като пакет с първенствата и купите / имам предвид по- специално купата на Германия /, които излъчват и им излизат малко по- тънко. Отделно от тия работи, екипа на Диема се държат малко като "по- католици от Папата" и много държат да излъчват всичко що е английско. Коментарите на мачовете, които излъчват са доста слаби за моя вкус, но в интерес на истината имаше една контрола с Кипър, която излъчиха и я коментира Борислав Борисов, а на мен конкретния коментар ми хареса. И на мен не ми харесва да гледам на стриймове, но ме съмнява Диема да излъчват други мачове на национални отбори. Миналият цикъл квалификации за европейското, ТВ+ на БСК излъчваха възможно най- много интересни мачове от всички групи, но в цикъла за световното не се намесиха за съжаление.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 23 мар 2013 15:07

Ако не загубим мача с Дания , имаме всички шансове за второто място! Мача е троен! Може и да бием, защото Дания имаше тежък мач с Чехия, докато ние имахме по-лек с Малта и това може да се окаже в наш плюс! Трябва здрава защита тип катеначо и всяка възможност за контраатака да се използва по-найдобрия начин!А пък и Армения може да се изпречка на Дания , нищо не се знае!Така че БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 мар 2013 16:02

Определено е изненада получилият се резултат.

Но аз съм спокоен за гостуването ни в Дания.
Мач с мач, не си приличат !
Също е вярно, че датчаните са използвали повече сили от нас снощи, така че, ако задържим удобен за нас резултат възможно най-дълго на "Паркен", накрая този фактор може да натежи.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”