Гол за Дания...доста са добри.. А и в Копенхаген..малко си тръгват с победа !!..
Не вземем ли поне Хикс там ..да забравим
При всички случаи..дори ида останем 4-ти, този отбор на България е много по-добър от предишното подобие на отбор !!
WCQ 2014: България - Малта/22.03.2013/18:00ч/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: WCQ 2014: България - Малта/22.03.2013/18:00ч/
Без име написа:ros написа:Без име написа:Браво! Няма много мач, но пък водим с 2:0. Нека продължим и след почивката дано не спрем да играем
Ако не се заядеш, не можеш ли да дишаш?! Брей че сте противни тия фенчета...
Факти... просто факти... такива, каквито всеки статистик би следвало да дава, за да се правят точни и пълни анализи... Сега остана да оплюеш и сайтовете, които днес посочиха, че когато играем с Малта в квалификации никога не сме се класирали за финалната фаза на турнира... ама и те не могат да дишат, нали???
Успокой се и не се впрягай... единствения който би следвало да се замисли от инфото едва ли чете форума![]()
[offtopic]дишам си съвсем нормално[/offtopic]
Айде, бре статистико. Що не дадеш факти, като например, че изравни Христо Янев по голове с националната фланелка? А? М?
Или очите ти все бият към Георги Иванов - Гонзо? Ама има защо към него да ти бият. Много болка си понесъл от неговите голове.
Много низко, много!
За статистиката!!!
Георги Иванов - 33 мача / 4 гола, ефективност 0.1212 гола на мач
Христо Янев - 11 мача / 3 гола, ефективност 0.2727 гола на мач
Александър Тонев 11 мача / 5 гола, ефективност 0.4545 гола на мач
АНАЛИЗ - Тонев е близо два пъти по ефективен от Янев и близо 4 пъти по-ефективен от Иванов
айде стига!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Нашите бият с 6:0, вие ми говорите за.... Синьо- червената мъгла не прощава на някои
Браво на лъвовете и забравете клубните пристрастия!
ros написа:Без име написа:ros написа:Без име написа:Браво! Няма много мач, но пък водим с 2:0. Нека продължим и след почивката дано не спрем да играем
Ако не се заядеш, не можеш ли да дишаш?! Брей че сте противни тия фенчета...
Факти... просто факти... такива, каквито всеки статистик би следвало да дава, за да се правят точни и пълни анализи... Сега остана да оплюеш и сайтовете, които днес посочиха, че когато играем с Малта в квалификации никога не сме се класирали за финалната фаза на турнира... ама и те не могат да дишат, нали???
Успокой се и не се впрягай... единствения който би следвало да се замисли от инфото едва ли чете форума![]()
[offtopic]дишам си съвсем нормално[/offtopic]
Айде, бре статистико. Що не дадеш факти, като например, че изравни Христо Янев по голове с националната фланелка? А? М?
Или очите ти все бият към Георги Иванов - Гонзо? Ама има защо към него да ти бият. Много болка си понесъл от неговите голове.
Много низко, много!
За статистиката!!!
Георги Иванов - 33 мача / 4 гола, ефективност 0.1212 гола на мач
Христо Янев - 11 мача / 3 гола, ефективност 0.2727 гола на мач
Александър Тонев 11 мача / 5 гола, ефективност 0.4545 гола на мач
АНАЛИЗ - Тонев е близо два пъти по ефективен от Янев и близо 4 пъти по-ефективен от Иванов
айде стига!!!
Статистико, какво стига?
Айде аз само те подканям. Спомени и за Лечков щото и той беше настигнат днес.
Нали има само ФАКТИ и пак ФАКТИ.
[center]1914[/center]
MCMXIII написа:Нашите бият с 6:0, вие ми говорите за.... Синьо- червената мъгла не прощава на някои![]()
Напълно те подкрепям. Хайде стига вече с тези два отбора , че взехте много да дразните хората. Днес не гледахме сборна формация на Левски и ЦСКА , а отбора на българия и колкото и да не ви се вярва в българия има повече от два отбора
[offtopic]0:3 за Дания![/offtopic]
tevez написа:[offtopic]0:3 за Дания![/offtopic]
[offtopic]Много бре
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
MCMXIII написа:tevez написа:[offtopic]0:3 за Дания![/offtopic]
[offtopic]Много бре[/offtopic]
[offtopic]Каква я мислехме, а каква стана
- shotgun blues
- Контакти:
щом се споменава Георги Иванов Гонзо и неговото представяне в националният отбор,значи наистина ударихме дъното последните години
Гонзо
Гонзо
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- MainEventer
- Контакти:
motoem930 написа:Напълно те подкрепям. Хайде стига вече с тези два отбора , че взехте много да дразните хората. Днес не гледахме сборна формация на Левски и ЦСКА , а отбора на българия и колкото и да не ви се вярва в българия има повече от два отбора
Колкото и да не ти се вярва, България се пише с главна буква!