За това,какво е качеството на една държава,не е критерии само възнаграждението,а много компоненти.Не ми се развиват фермани,но за мен най-удачната статистика,която показва най-обективно е тази :
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_co ... ment_Index
Според нея,качеството на живот в България я нарежда на 57 място.При положение,че на света има над 200 държави,аз лично се чувствам доволен.[/quote]
Чувствай се още докато я има тая държава след 30-50 години няма да я има със сигурност[/quote]
Айде бе...със сигурност ? Тая държава я има от 1300 год. можеш ли да ми кажеш,коя е тая висша сила,която ще ни изпари ?[/quote]
Първо-като отворат пазара на труда в чужбина тука ще останат само тия като теб които са доволни.Второ -след време Турците в България ще са много и ще искат референдум и парче доста голямо ще вземе Турция от България.Тва е въпрос на време
България е абсолютният и безалтернативен шампион по мизерия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- botev_plovdlv
- Контакти:
- nikita 333
- Контакти:
Re: България е абсолютният и безалтернативен шампион по мизерия
За 310лв дори и туземците не работят
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
botev_plovdlv написа:Второ -след време Турците в България ще са много и ще искат референдум и парче доста голямо ще вземе Турция от България.Тва е въпрос на време
Това "инфо" да не е случайно от леля ти Слава Северюкова / Бог да я прости / ?
- botev_plovdlv
- Контакти:
nikita 333 написа:За 310лв дори и туземците не работят
Така е а тук в малките градове и села хората ги карат да се радват на тези подеяния че видиш ли имали работа
Това пуберче дунаврс какво знае то, след като още мама и тати му сипват. Като го удари живота друга ще пее(когато не е при мама и тати)
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Viktor4o_Rs написа:Добре, не мога да разбера, кеф ли ви прави тоя национален нихилизъм и това самоунижение, че пускате такива теми постоянноДа, бедни сме, стопли ли се сега душичката на автора на темата ? Хайде сега да се изкажат и познатите олигофрени, за да кажат колко по-добре си бяхме при бай Тошо и комунизма, за да придобие темата обичайния вид за форумите на Гонг
![]()
![]()
+1
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
nikita 333 написа:За 310лв дори и туземците не работят
botev_plovdlv написа:За това,какво е качеството на една държава,не е критерии само възнаграждението,а много компоненти.Не ми се развиват фермани,но за мен най-удачната статистика,която показва най-обективно е тази :
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_co ... ment_Index
Според нея,качеството на живот в България я нарежда на 57 място.При положение,че на света има над 200 държави,аз лично се чувствам доволен.
Чувствай се още докато я има тая държава след 30-50 години няма да я има със сигурност[/quote]
Айде бе...със сигурност ? Тая държава я има от 1300 год. можеш ли да ми кажеш,коя е тая висша сила,която ще ни изпари ?[/quote]
Първо-като отворат пазара на труда в чужбина тука ще останат само тия като теб които са доволни.Второ -след време Турците в България ще са много и ще искат референдум и парче доста голямо ще вземе Турция от България.Тва е въпрос на време[/quote]
Ех,какво правят медиите и пропагандата...Колкото и българите избягаха след като влязохме в ЕС през 2007,толкова и ще се изнесат и след като отворят границите напълно.А това турците е най-голямата манипулация,налагана някога по нашите ширини...Ти някога да си чул някое градче или селце в България да е поискало нещо такова ? Автономия ? Независимост ? Присъединяване към Турция ? Въпрос на време е и ограничени типове като теб да изчезнат от България и тогава тук ще се живее още по приятно
КНДР написа:Това пуберче дунаврс какво знае то, след като още мама и тати му сипват. Като го удари живота друга ще пее(когато не е при мама и тати)
Ех,тия маме и тате бе,златни да са ми ! Дано да ме хранят още дълго,да са ми живи и здрави ! Живота ме удари няколко пъти,все още не ме е свалил,да видим за напред
- botev_plovdlv
- Контакти:
dunavfc написа:КНДР написа:Това пуберче дунаврс какво знае то, след като още мама и тати му сипват. Като го удари живота друга ще пее(когато не е при мама и тати)
Ех,тия маме и тате бе,златни да са ми ! Дано да ме хранят още дълго,да са ми живи и здрави ! Живота ме удари няколко пъти,все още не ме е свалил,да видим за напред
+1 много точно.А за ония който пише че Китай работели за паничка ориз.-преди 1 месец се върна един приятел от Круиз-кораб и каза че са много много напред пълно е с молове и е скъпо не ни е по джоба.Така че вземи малко се информирай и ще видиш че само тук се работи за купа ориз