Защо не играят с Бербатов??
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Защо не играят с Бербатов??
Прави ми впечатление вече в няколко мача на МЮ, че дори, когато Митко е в чиста позиция и иска топката, съотборницитге му, най-вече Рууни и Роналдо, избират друго продължение, дори и ялово шутиране от безнадежно разстояние и ъгъл към вратата. Сякаш на моменти го изолират нарочно. Дори при втория му гол, въпреки по-чистата му позиция, паса не беше за него, а беше след рикошет.
Re: Защо не играят с Бербатов??
Е нормално е като нов футболист да остава малко изолиран но с течение на времето дано да се сработят.Тои Роналдо по принцип си подава само на Рууни.
Подава на Рууни зашто помни оште ЕВРО 2004 

- Lord of memories
- Контакти:
Там всички са големи личности (и маникени), трябва да им дадем време да се напаснат точно, а и аз съм го забелязал това но не виждам спад в изявите на отбора от това.
GGMU
Сам ще си взима топката и ще им ги мушка! Нека оня лигльо Кристи да си я преаскача и по двете крила,
около нова година го очаквам да "куитне" към Реал, ако го искат още! 

МИСЛЯ,ЧЕ НЕ Е МНОГО ТОЧНА ТЕМАТА.ОТБОРЪТ ПОСТЕПЕННО НАБИРА СКОРОСТ В ТОЗИ СЪСТАВ И СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА ГЛЕДАМЕ ШОУ С УЧАСТИЕТО НА МИТКО.ПЕТИЧКИ,КРАЧЕНЦА ,ГЛАВИЧКИ И РАЗНИ ТАКИВА...
И на мен ми направи впечатление, особено срещу Челси. Само че според мен по-скоро Нани, Тевес и Роналдо не му подават, докато Рууни го търси сравнително често. Може би трябва да вкара един-два важни гола, с които да извади отбора в някой мач и да се докаже.
И все пак мисля. че Бербо се справя повече от добре - коефициента на Кийн е 1 гол от 12 мача, а на Митко е 2/5.
И все пак мисля. че Бербо се справя повече от добре - коефициента на Кийн е 1 гол от 12 мача, а на Митко е 2/5.
- stefan0609
- Контакти:
Митко трябва да тьрси повече топката а не да стои между трима играчи и да маха с ръце!
az mislq 4e rooney i ronaldo go tursqt..dokato tevez izob6to nemu podava,mojebi za6toto berbatov mu vze titulqrnoto mqsto..a i vidqhte na ma4a sre6tu olborg 4e i pri dvata mu gola tevez daje nego i pozdravi..!I mislq 4e nai-dobre se razbira za sega s ryan gigs..No tova si e moe mnenie 

- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Много внимателно наблюдавам играта му във всеки мач. Той търси топката много. Непрекъснато я иска. Даже често жестикулира, като не му подават