ralimavridov написа:зеления написа:Гочето1913 написа:ralimavridov написа:Онзи ден говорих с Неделчо Михайлов и той ми каза,че строежа на Гагарин трябва да започне тази година и то всеки момент,но...
Омръзна ми да ме лъжат , ако тази година започне строежа , аз ще съм трамвай! ТИМ да построят нещо , от което са на загуба?![]()
![]()
НЕ ВЯРВАМ!Уж трябваше да е готов 2011г. - ама? 2013 сме още е Гранд Каньон Стейдиъм!
![]()
Днес един ми каза , че е готов да си заложи апартамента, че няма да се построи стадиона , с всеки бил готов да се хване на бас , че няма да стане никога!
Ако започнат сериозно разследване на дейността на общината за последните 12 години ще стигнат и до ТИМ. Тогава нищо не се знае. Може и да им отнемат парцела на Юрито и тогава някой с малко повече морал може и да го построи.
Може,може,ама само не знам кой ще се заеме с това разследване.
Ще се разбере след изборите през май дали някой ще се заеме да изрине авгиевите обори. И не става дума само за Варна или за определена групировка. Само не виждам как ще се състави правителство. Може да се наложи да се чака и до есента.